Bach bloesem therapie

Bachbloesem therapie is door de arts Edward Bach opgesteld. Bach bloesem therapie maakt gebruik van 37 verschillende soorten bloesems. De bloesems hebben ieder een eigen werking. Door te kijken waar de bron van uw klachten zich bevindt, stel ik een aantal bloesems specifiek voor u samen.

Bach bloesem therapie is een mooie manier om niet verwerkte emoties te behandelen. Door intensieve gesprekken krijgt u inzicht in de cirkel die niet doorbroken is. Waar fysieke en lichamelijke klachten vandaan komen en coaching hoe hiermee om te gaan en klachten te voorkomen. Na deze gesprekken geef ik u een combinatie van reiki, om het immuunsysteem te versterken, en aura- en chakra healing, om banden losser te maken of te verbreken en negatieve energie weg te halen. Na de behandeling stel ik een Bach bloesem remedie voor u samen. Dit zijn druppeltjes die u 4x per dag kunt innemen. De druppels hebben geen invloed op eventuele medicijnen die gebruikt worden.

Een van de bekendste bloesemsamenstelling is Rescue remedy. Wat veel gebruikt wordt bij bv paniekaanvallen of moeilijke situaties waarbij emoties een grote rol kunnen spelen.

U zult verstelt staan van de werking van deze bloesems.

Bach bloesems helpen onder andere bij:
  • onzekerheid,
  • eenzaamheid,
  • moedeloosheid en wanhoop,
  • overbezorgdheid
  • niet kunnen opkomen voor uzelf (bv bij narcistische relaties) 
  • angst
  • slaapproblemen
  • migraine
  • zelfvertrouwen
Wat houdt de therapie in?

Tijdens het intake gesprek kijk in wie u bent, hoe u leeft, wat uw achtergrond is en waar u last van heeft. Hierdoor krijg ik een beter beeld waarom u geestelijke of fysieke klachten ervaart. Ik geef u hier ook inzicht in, zodat u bewust wordt en u zodanig de cirkel kunt doorbreken.

Na deze behandeling, heb ik nog een beter beeld wat er ook energetisch meespeelt.

Naar aanleiding van het gesprek en de behandeling, stel ik Bach Bloesems samen die op uw situatie van toepassing zijn.

Wat tevens bij de therapie hoort, is de persoonlijke begeleiding. Mijn ervaring is dat paniekaanvallen of sombere gedachtes vaak “buiten kantoor uren” gebeuren. Vaak kunnen cliënten dan niet bij een arts of andere hulpverlening terecht. Tijdens de therapie ben ik altijd beschikbaar voor urgente gevallen. 

Wanneer er voor deze behandeling gekozen wordt, zult u rekening moeten houden dat er meerdere consulten nodig zullen zijn. 

NATUURLIJKE GENEESKUNDE IS GEEN VERVANGING VAN REGULIERE MEDISCHE BEHANDELINGEN. HET IS WEL EEN GOEDE AANVULLING EN EEN MANIER OM IN DE TOEKOMST KLACHTEN TE VOORKOMEN.