Chakra analyse

Bent u benieuwd waar u een blokkade heeft zitten in één of meerdere chakra’s maar heeft u niet de tijd of het geduld om naar een energetisch therapeut te gaan, dan is een ‘Chakra analyse’ de ideale oplossing.

De chakra’s zijn de ‘energiecentrales’ van het lichaam die elk weer in contact staan met de organen en klieren in het lichaam. Het lichaam heeft 7 hoofdchakra’s en meerdere kleinere chakra’s. Tevens heeft elke chakra zijn eigen kleur.

Door omstandigheden kan het voorkomen dat een chakra geblokkeerd raakt of in sommige gevallen overactief is. Negatieve situaties, gedachten of zelfs trauma kan er voor zorgen dat bepaalde chakra’s een zwakke plek zijn geworden in het lichaam.

Doordat de energie niet optimaal door het lichaam stroomt kunnen er in het ergste geval ziektes optreden. Het is daarom ook van groot belang dat alle chakra’s in balans zijn.

Een healing doet wonderen op de korte termijn. Voor een beter resultaat kijk ik altijd naar het gehele plaatje. Wie is iemand, waar komt iemand vandaan, hoe leeft de persoon, waar heeft de persoon last van, en meer. Van daaruit kan ik veel beter bij de bron komen en zo oplossingen bieden voor herstel voor zo ver dat mogelijk is. Wat altijd meetelt is of iemand wel echt WIL veranderen en helen.

Wanneer u van mij een ‘Chakra analyse’ ontvangt, geef ik een uitgebreide uitleg, in een Pdf-bestand, in welke chakra zich een blokkade bevindt, waar het vandaan komt, maar vooral hoe u hiermee aan de slag kunt gaan om dit weer te kunnen herstellen.

In het geval van ziektes en aandoeningen, geef ik ook een uitleg over de emotionele achtergrond hiervan en hoe dat weer effect heeft op bepaalde chakra’s.

Het doel van een ‘Chakra analyse’ is mensen bewust te maken van hun eigen lichaam en gebruik te maken van het zelf herstellende vermogen van het menselijk lichaam.

Ik adviseer altijd om eerst medisch advies in te winnen bij uw huisarts of behandelend arts, ga niet zelf knutselen aan uw lichaam, want u heeft maar één lichaam, wees daar zuinig op.

Chakra analyse aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *