Sport

Dromen dat je een sport beoefent, betekent het leren van regels, erkenning van je talenten en het bereiken van je doelen. Het benadrukt ook het belang van samenwerking, harmonie en teamwerk. Misschien is de droom een ​​woordspeling over hoe je meer “sportief” moet zijn. Als alternatief vertegenwoordigt sporten je perspectief op seks als een agressieve daad.

Dromen dat je naar een sportwedstrijd kijkt, vertegenwoordigt twee tegengestelde standpunten of tegenstrijdige meningen.

Als je in je droom extreme sporten speelt of bekijkt, suggereert dit dat je jezelf misschien te hard pusht. Je moet rekening houden met de risico’s en of het nog steeds de moeite waard is om verder te gaan.

Als je droomt van het beoefenen van een sport die je vroeger speelde, dan betekent dit dat je je oude talenten moet erkennen of een deel van je jongere geest moet ontsteken die je onderweg misschien hebt verloren. Denk aan de tijd die je speelde, hoe je je voelde en wat er gaande was in je leven. Je droom probeert een aspect van die periode terug te krijgen.



Terug naar het Droomwoordenboek