Leeuw en Maagd relatie

De relatie tussen Leeuw en Maagd is een beetje een wildcard verwarring. De een is luidruchtig en trots, neemt het leven in hun schreden en brult van vertrouwen – de ander, een meer afgemeten en gereserveerde soort, vatbaar voor herkauwers en over-analyses.

Om tot op de bodem uit te zoeken van een paar dat zo verschillend van elkaar is als we hier zien, kost tijd en moeite.

Gelukkig kan de juiste kennis een handige snelkoppeling zijn en je ook veel hartzeer besparen.

Combinatie tussen de Leeuw-vrouw en de Maagd-man.

Ze zeggen dat dwazen naar binnen rennen waar engelen bang zijn om te betreden, en hoewel dat in sommige opzichten de Leeuw-vrouw en de Maagd-man kan samenvatten, is er hier ook een beetje meer nuance om te overwegen.

Nuance is absoluut de stijl van de Maagd-man – hij is een briljante intellectueel, maar voelt zich vaak geïsoleerd door hoe zijn geest werkt in vergelijking met die om hem heen.

Hij heeft waarschijnlijk rustige hobby’s en geeft de voorkeur aan sociale situaties in een gereserveerde, esthetisch opgeruimde omgeving.

Het is ook waarschijnlijk dat hij niet zo veel tijd zal hebben om na te denken over hoe hij de Leeuw-vrouw moet benaderen, omdat hij ontdekt dat ze waarschijnlijk al op hem is gevallen!

Dit is een zelfverzekerde vrouw die krijgt wat ze wil, en die zichzelf er niet van kan weerhouden om naar haar gevoelens te handelen, zelfs als ze het probeert.

Levendig en extravert, de Leeuw-vrouw zal waarschijnlijk een vleugje avontuur in het leven van de Maagd-man brengen, hem eerst van streek maken voordat hij instort en leert genieten van de rit.

Grote avonden uit en fantastische locaties met geweldige muziek en royale cocktails smaken waarschijnlijk fantastisch.

De Leeuw-vrouw houdt van de fijnere dingen in het leven, en het geweldige talent van de Maagd-man voor aandacht voor detail betekent dat hij ze haar kan geven en nog wat.

Geschenken van hem neigen naar het decoratieve maar functionele, waarbij schoonheid en bruikbaarheid worden gecombineerd op een manier die de Leeuw-vrouw doet zwijmelen.

Maar naarmate de tijd verstrijkt, zal ze veel minder snel zwijmelen bij de koudere afleveringen die de Maagd-man doormaakt, vooral als ze vaker voorkomen.

Simpel gezegd, hij is een logisch wezen dat geen zin ziet in het voortdurend opnieuw bevestigen en tonen van zijn genegenheid.

Toch heeft de Leeuw-vrouw die constante stroom van lof en liefde nodig, en als het opdroogt, interpreteert ze de koelere manieren van de Maagd-man, als onprettig, als hij zijn interesse in haar verliest of haar geen respect toont.

Toch zijn de eigen impulsieve manieren en consistente emotionele uitbarstingen van de Leeuw-vrouw – zowel goede als slechte – een bron van groot ongemak voor de Maagd-man.

Hij houdt van plannen en voorspellen, en wil dat zijn leven een bepaalde koers volgt die hij onder controle heeft.

De Leeuw-vrouw, de belichaming van vrijheid, ondermijnt dat volledig met haar spontane manieren en veranderende emotionele toestanden.

Hij zal worstelen om controle en falen, en elke keer dat de Maagd-man de Leeuw-vrouw probeert te kalmeren, voelt ze zich gewoon door hem onderdrukt.

De goede punten:
 • De Leeuw-vrouw is opwindend en avontuurlijk en laat een kant van het leven zien aan de Maagd-man die hij misschien nooit eerder heeft gezien
 • De grondgedachte van de Maagd-man geeft een welkome balans aan de Leeuw-vrouw wanneer ze zich overweldigd voelt door hoe verder te gaan
 • Het paar kan een zoete soort logica en liefde combineren in deze relatie, romantisch en toch pragmatisch
De slechte punten:
 • De Maagd-man is niet zo geïnteresseerd in uitgaan en feesten als de altijd energieke Leeuw-vrouw
 • Het leven van de Leeuw-vrouw lijkt een constante dramavoorstelling te zijn, die de Maagd-man vermoeit met zijn emotionele intensiteit
 • De behoefte van de Maagd-man aan controle en de drang van de Leeuw-vrouw om vrij te zijn zijn een intrinsieke discrepantie die moeilijk aan te pakken zal zijn
Combinatie tussen de Leeuw-man en de Maagd-vrouw

Hoewel ze het uiterlijk en de houding heeft van een lief meisje van vervlogen tijden, laat je niet voor de gek houden – de Maagd-vrouw is buitengewoon briljant, intens intelligent en meer dan in staat haar eigen koers uit te zetten.

Toch ziet de Leeuw-man, die het leven ziet als zijn persoonlijke zoektocht naar genialiteit, de Maagd-vrouw waarschijnlijk toch als een jonkvrouw in nood.

Zijn romantische toenaderingen spelen waarschijnlijk onbewust de rol van een ridder die een prinses uit een toren redt.

Er zit een soort pauw achter alles wat de Leeuw-man doet, zodat de Maagd-vrouw geen tijd zal verspillen aan het decoderen.

Ze mag van tijd tot tijd een wenkbrauw optrekken naar het ego van haar man, maar ze is ook slim genoeg om te zien dat hij het goed bedoelt – er zit niets kwaadaardigs achter hoe de Leeuw-man is.

De Leeuw-man nadert het leven met zijn beste beentje voor, altijd erop gebrand om de rol aan te kleden en het middelpunt van de aandacht te worden.

Hij maakt en houdt gemakkelijk vrienden, en hetzelfde kan gezegd worden voor geld – alle waardevolle vaardigheden uit de echte wereld die de Maagd-vrouw zeker zal waarderen.

Ze ontsluit tenslotte haar hart niet voor zomaar iedereen en wil ervoor zorgen dat haar vrijers volleerde en goed aangepaste heren zijn.

Weinigen kunnen de rol van een warme en gezellige heer beter spelen dan de Leeuw-man, dus dates hebben waarschijnlijk een vleugje klasse.

Na verloop van tijd begint de Maagd-vrouw echter achterdochtig te worden – niet over de bedoelingen van de Leeuw, maar over zijn daden.

Kortom, de Maagd-vrouw voelt dat de romantische manieren van de Leeuw-man meer zijn om zichzelf er goed uit te laten zien en zich goed te laten voelen dan om haar te vervullen en te inspireren.

Helaas heeft ze gedeeltelijk gelijk: de Leeuw-man is een geboren artiest, zij het met een enorme innerlijke authenticiteit.

Hij wil de hoofdrolspeler zijn in elke situatie waarin hij zich bevindt, en zijn motivaties en gevoelens zullen waarschijnlijk de relatie domineren.

Zeggen dat de Maagd-vrouw zich van tijd tot tijd overschaduwd zal voelen, is een understatement, maar het geeft haar in ieder geval tijd en ruimte om haar eigen zaken te doen.

Dat gezegd hebbende, zal de Leeuw-man niet waarderen hoe ze wil dat alles op een bepaalde manier wordt gedaan, en vindt het zeurderig en opdringerig.

De Leeuw-man heeft ook een voorliefde voor de dames, en de glamoureuze types waar hij voor kiest, zullen ervoor zorgen dat de Maagd-vrouw zich gemeden en ongewenst voelt als hij zijn van nature flirterige manieren de overhand laat krijgen.

De goede punten:
 • Galante avontuur en warme, hartstochtelijke genegenheid vloeien allemaal voort uit de charmante Leeuw-man
 • De Maagd-vrouw is vaak het beeld van vrouwelijke gratie en inspireert de Leeuw-man om te allen tijde zijn beste kant te laten zien
 • Het paar kan plezier en avontuur delen met een beredeneerde en intellectuele twist
De slechte punten:
 • De impulsieve manieren van de Leeuw-man en die moeten worden opgemerkt, zorgen ervoor dat de Maagd-vrouw met haar ogen rolt
 • De drukte van de Maagd-vrouw is ongelooflijk beperkend voor de Leeuw-man, die vindt dat het zijn vrijheid schaadt
 • Hij is emotioneel open, ze zit opgesloten in een omhulsel om zichzelf te beschermen – het is moeilijk voor de twee om hier weerklank te vinden
Huwelijk tussen Leeuw en Maagd.

Hoewel er talloze meningsverschillen zijn over hoe te leven en lief te hebben, is het goede nieuws dat paren van Maagd en Leeuw bestaan uit twee partners die elk liefde als iets voor de lange termijn beschouwen.

Het huwelijk tussen de Leeuw en de Maagd heeft hierdoor vanaf het begin een punt in haar voordeel.

Zoals bij al het andere in deze fascinerende en complexe band, hangt de redenering achter deze voorkeur voor een lang leven in relaties af van wie we het vragen.

Voor Maagd is het bijvoorbeeld het gevoel van stabiliteit en veiligheid dat het huwelijk biedt de grootste aantrekkingskracht.

Er is een zekere praktisch manier om de bronnen van het paar te combineren die Maagd ook leuk vindt.

Maar voor Leeuw is het huwelijk een heel ander spel – een enorm feest, een ruige huwelijksreis ergens exotisch, een groot gezin om te koesteren en een leven vol stomende romantiek.

Er is op zijn zachtst gezegd een kloof tussen de verwachtingen en de realiteit waarmee het huwelijk tussen Leeuw en Maagd waarschijnlijk wordt geconfronteerd.

De Maagd-partner zal denken dat de Leeuw-echtgenoot in een sprookje leeft omdat hij genegenheid en passie wil voor de lange termijn – deze dingen vervagen op natuurlijke wijze met de tijd.

Maar Leeuw neemt die informatie en komt in plaats daarvan tot de conclusie dat Maagd niet op de lange termijn moeite doet om het kruid levend te houden.

De Maagd-echtgenoot zal het succes van de relatie waarschijnlijk gebruiken als een middel om zich op hun gemak te voelen en hun aandacht op andere prioriteiten te richten.

Voor Leeuw is het idee dat er iets gebeurt zonder hen als prioriteit schokkend en het beste te vermijden! Grote beslissingen in het huwelijk terwijl het vordert, worden meestal genomen met Leeuw aan het stuur.

Maagd heeft daar naarmate de tijd verstrijkt misschien een paar keuzes, maar is over het algemeen passiever.

Maagd plant hun leven echter nauwkeurig en kan in de loop van de tijd niet goed omgaan met afwijkingen van de formule.

Leeuw is niet iemand voor routines, en het is hier dat de impulsieve kant van Leeuw, en hun flamboyantie, problemen kunnen veroorzaken voor het ontsierde paar.

Kortom, Leeuw kan soms in het moment verstrikt raken en veel geld uitgeven, wat grote schade aanricht aan de nauwkeurigere budgettering en besparing van de Maagd-echtgenoot.

Maar als ze Leeuw hiermee confronteren, voelen ze dat hun vrijheid op het spel staat en gaan ze in de verdediging.

Mijn laatste gedachten

Het is altijd ongelooflijk intrigerend om te zien hoe twee verschillende sterrenbeelden naast elkaar in de dierenriem kunnen zijn.

Deze persoonlijkheidsverschillen zijn nog meer uitgesproken wanneer astrologische buren met elkaar uitgaan, en zijn helaas vaak de bron van moeilijkheden.

Natuurlijk kan elke dierenriem die overeenkomt met genoeg hard werken en compromissen een eind hieraan maken, maar het is niet altijd gemakkelijk om samen gelukkig te zijn als er zoveel wordt opgegeven – zo is het ook met verliefde Leeuw en Maagd.

De pittige manieren van Leeuw druisen zeer hard in tegen de meer kalme voorkeuren van Maagd, en geen van beiden is bereid of toegerust om hun manier van leven volledig aan de ander over te geven.

Elke keer dat Leeuw wordt gevraagd iets op te geven, is dat nogal een gedoe – deze trotse leeuwen geven niet gemakkelijk toe.

De trots van Leeuw en de aardige contemplatie van de Maagd kunnen een harmonie van tegenstellingen creëren als de geboortekaartjes van dit paar precies zo zijn uitgelijnd, maar anders zal er veel leven en laten leven als deze relatie gaat werken.

Een lastige match inderdaad, het mengen van een pittige grote kat met een wetenschappelijk meisje – wees hier voorzichtig!

Compatibiliteitsscore voor Leeuw en Maagd: 4/10

Terug naar Leeuw relaties