Tweelingen en Boogschutter relatie

Het zoete zomerse plezier van de een, en de vrolijke winterse ziel van de ander – de combinatie tussen Tweelingen en Boogschutter is zoveel meer dan alleen maar glimlachen en feestvieren.

Dit is een mix van intellect en impuls, losse ideeën en directe actie – alles in een heet en stomend pakket.

Er zijn zoveel valkuilen als er mogelijkheden zijn in dit partnerschap, en het is belangrijk dat je er met de meeste kennis op ingaat.

Combinatie tussen de Tweelingen-vrouw en de Boogschutter-man

Een briljante geest en een go-go-held zijn wat je kunt verwachten van een liefdescombinatie voor Tweelingen-vrouw en Boogschutter-man, maar er moet op worden gelet dat de relatie op lange termijn zal duren.

Dit zijn snel bewegende mensen die zich tenslotte snel vervelen – hoe intens de aanvankelijke aantrekkingskracht ook is.

Die aantrekkingskracht is zeker om tot bestaan te komen. De Tweelingen-vrouw is vaak gezegend met een goed uiterlijk door haar astrologische samenstelling, en ze heeft een geweldig gevoel voor humor en duizend-en-een verhalen te vertellen uit haar ervaringen in een grote en gevarieerde sociale kring.

De Boogschutter-man, als iemand met een aangeboren reislust, heeft ook genoeg van zijn eigen verhalen te delen – verhalen uit de verste uithoeken van de wereld, waarschijnlijker dan niet.

Het is dit, zijn grote grijns en zijn liefde voor gekke streken die de Tweeling-vrouw waarschijnlijk al vroeg boeit, en de relatie gaat snel over in brutale dates en willekeurige grappen.

Beide sterrenbeelden zijn vrij non-stop, en het zal vaak zijn dat de Boogschutter-man en de Tweelingen-vrouw net zo goed het leven laten overnemen en dat ze geen tijd voor elkaar hebben, soms wekenlang.

Prachtig, de relatie lijdt hier zelden onder. Zowel de Tweeling-vrouw als de Boogschutter-man respecteren elkaar voor de vrije tijd die ze krijgen om zichzelf te zijn en hun opties te verkennen.

Andere mensen zouden de relatie kunnen bekritiseren omdat ze zo oppervlakkig is als een meer of ronduit oppervlakkig, maar dit paar heeft geen tijd om de mening van anderen over te nemen.

Dat gezegd hebbende, er is absoluut een voorliefde voor roddels en ‘hij zei dat ze zei’ voor de Tweelingen-vrouw, wat de Boogschutter-man misschien een beetje zinloos vindt.

De relatie fris houden is opmerkelijk belangrijk voor zowel de Tweelingen-vrouw als de Boogschutter-man – ze hebben allemaal een grote liefde voor de roman, het nieuwe en het onbekende.

Als de relatie in een sleur terechtkomt, kan de een of de ander rusteloos worden, maar niet in die mate dat ze problemen veroorzaken.

In plaats daarvan zullen ze gewoon hun verliezen beperken, hun eigen weg gaan en doorgaan als twee onafhankelijke zielen die graag het beste willen zien van wat het leven te bieden heeft.

Op zich is hier ook geen drempel voor – het kan binnen vier dagen, na een paar jaar of zelfs op middelbare leeftijd zijn.

De goede punten:
 • De snelle humor van de Tweelingen-vrouw en de fysieke komedie van de Boogschutter-man betekenen dat het plezier dik en snel komt wanneer deze twee samenkomen
 • Er is een diepere kant aan zowel Tweelingen als Boogschutter die vaak niet naar buiten komen om te spelen, maar ze zullen het vinden in een diep gesprek met elkaar
 • Reizen en een nieuwe horizon vormen waarschijnlijk een groot deel van deze relatie, aangezien twee nieuwsgierige geesten hun culturele begrip verbreden
De slechte punten:
 • De Tweelingen-vrouw past haar persoonlijkheid aan het gezelschap dat ze houdt aan, dat de Boogschutter-man als dubbelhartig beschouwt
 • De Boogschutter-man is ernstig en openhartig, maar subtiliteit is niet zijn sterkste punt, en hij kan dingen eruit flappen waarbij de Tweelingen-vrouw liever had dat hij stil bleef
 • Beide sterrenbeelden kunnen de relatie doen mislukken, en ook niet te veel geïnteresseerd zijn in het werk dat nodig is om het op lange termijn te laten duren
Combinatie tussen de Tweelingen-man en de Boogschutter-vrouw

Perfecte speelkameraadjes die weliswaar beiden wat meer inzicht in het grotere plaatje zouden kunnen gebruiken, er is veel gelach en onheil te beleven als de Tweelingen-man en de Boogschutter-vrouw van elkaar houden – vooral in de vroege fasen.

De Tweelingen-man is een van de meest getalenteerde natuurlijke acteurs die er is, in staat om zijn persoonlijkheid te kiezen wanneer hij moedig en opgemerkt moet zijn, maar ook terug te draaien als het tijd is voor rustige waardigheid en decorum. Zijn adaptieve manieren zijn een van zijn grootste troeven, na zijn scherpzinnige intelligentie.

De Tweelingen-man maakt zeker gemakkelijk vrienden, en zijn charme behoort tot de beste die astrologie te bieden heeft.

Toch is de Boogschutter-vrouw, vriendelijk en liefdevol om de waarheid te ontrafelen en iets terug te geven aan de samenleving, vaak even populair.

Ze heeft vaak een natuurlijke en aardse schoonheid, met een tomboy-achtige inslag, wat betekent dat ze weinig zin heeft in te veel make-up of te investeren in zoveel cosmetica.

De Boogschutter-vrouw is hier om de geheimen van het leven te ontrafelen en te genieten van de geneugten van het leven.

De Tweelingen-man kan haar veel van beide bieden, en het daten tussen deze twee begint vaak gedurfd en impulsief.

De Boogschutter-vrouw beweegt snel in actie, net zoals de Tweelingen-man dat in gedachten doet, en tussen hen kunnen ze allerlei leuke manieren bedenken om verbinding te maken.

Ze zijn vaak net zo goed als geliefden als de relatie zich verdiept, en wanneer haar impulsen haar in heet water dreigen te doen belanden, kan de Tweelingen-man zijn grondgedachte gebruiken om de Boogschutter-vrouw een broodnodige second opinion te geven voordat ze ergens overheen rent.

Dit is beslist een stel dat elkaar veel zal leren, maar er kunnen veel meer gelegenheden zijn dan verstandige waarin ze gewoon te snel gaan, in hun eigen richting, om de lessen echt op te nemen.

Dit scherpe gevoel van individualiteit is een probleem, maar voelt paradoxaal genoeg niet zo aan. Beide partners houden van de onafhankelijkheid die deze relatie hen geeft, maar kunnen uiteindelijk zulke gescheiden levens ontwikkelen dat ze zo goed als gescheiden zijn.

Voeg het beruchte dwalende oog van de Tweelingen-man toe aan de mix, en het kan rommelig worden – maar met goede moed, veel nieuwe perspectieven en tal van manieren om hun wereldbeeld samen uit te breiden, zijn er net zo veel kansen voor dit paar.

De goede punten:
 • De snel pratende Tweelingen-man kan de Boogschutter-vrouw niet te slim af zijn, en vindt het heerlijk dat ze zoveel slimmer is dan ze lijkt
 • Goedaardig, eerlijk en gevend, de Boogschutter-vrouw weet hoe ze voor de Tweelingen-man moet zorgen zonder hem te verstikken
 • Beide partners bieden elkaar nieuwe inzichten en heldere ideeën die voor hen allebei het meest wonderbaarlijke in het moment worden
De slechte punten:
 • De Tweelingen-man is een natuurlijke flirt, en het hebben van een gevestigde relatie doet daar weinig aan af
 • De Boogschutter-vrouw lijkt niets serieus te nemen, en de Tweelingen-man kan het gevoel hebben dat ze zich niet bewust is van hoe ernstig sommige dingen in het leven kunnen zijn
 • Beide partners hebben hun eigen manieren om problemen te vermijden in plaats van ze uit te praten, waardoor ze tot een breekpunt worden verergerd
Huwelijk tussen Tweelingen en Boogschutter

Met het risico te klinken als een Boogschutter, laten we dit zo bot en direct mogelijk zeggen – zelfs de meest succesvolle en vervulde Tweelingen- en Boogschutter-paren trouwen misschien niet.

Het idee van een Tweeling- en Boogschutter-huwelijk is natuurlijk niet onmogelijk – het is gewoon niet zo bevrijdend.

Maar natuurlijk zijn miljoenen Tweelingen en Boogschutters al jaren gelukkig getrouwd, en duizenden trouwen zeker elke dag.

Een huwelijk is zeker niet onmogelijk voor deze twee, maar het is iets dat Tweelingen waarschijnlijk zeer zorgvuldig zal overwegen voordat ze erin stort.

Boogschutter wil natuurlijk er meteen in duiken en zien wat er gebeurt, wat misschien de helft van het probleem is.

Als beide sterrenbeelden zich echter zelfverzekerd voelen om de afstand met elkaar af te leggen, en weten dat het huwelijksleven hen er niet van weerhoudt hun eigen interesses na te streven, kunnen er prachtige dingen gebeuren.

De verborgen diepten van beide sterrenbeelden zullen opborrelen tijdens het huwelijksleven, terwijl hun muren naar beneden komen, hun comfort niveau stijgt en, natuurlijk, omdat beide echtgenoten de tijd krijgen om hun ware zelf als vrije individuen te verkennen, terwijl ze zich in een liefdevol huwelijk bevinden.

Voor de Tweelingen-echtgenoot, naarmate de jaren verstrijken, kunnen ze de geest van de geleerde in zichzelf ontdekken, ongetwijfeld moediger in dat streven naar kennis door de verhelderende liefde voor de waarheid in hun Boogschutter-partner.

Evenzo kan de Boogschutter-echtgenoot zich geïnspireerd voelen tot altruïsme, filantropie of liefdadigheidswerk, met behulp van ideeën die gedeeltelijk werden geholpen door de Tweelingen-minnaar.

Om het huwelijk echter te laten duren en de afstand te overbruggen, moeten beide partners het gevoel hebben dat er groei, verandering en potentieel is.

Een gemeenschappelijk doel is een geweldige manier om getrouwde stellen met Tweelingen en Boogschutter te binden, en ze kunnen door hun band voortreffelijke projecten voortbrengen als ze elkaar de kans geven en het idee van verveling naar bed brengen.

Mijn laatste gedachten

Enkele van de meest fascinerende en leuke romantische combinaties in de dierenriem vinden plaats wanneer de sterrenbeelden in kwestie aan weerszijden van het jaar staan, zoals we zien bij geliefden van Tweelingen en Boogschutter.

Hoewel beide zielen beminnelijk zijn vanwege de grappige capriolen, snelle grapjes, spontane manieren en genieten van persoonlijke vrijheid, hebben ze ook heel verschillende manieren om elkaar nieuwe dingen te leren.

Tweelingen zijn de gever van ideeën en inspiratie, en Boogschutter is degene die actie onderneemt en dapper naar voren springt om iets te bereiken.

Dit zijn natuurlijk wonderbaarlijk complementaire waarden om te hebben, maar er moet bij een koppel van Boogschutter en Tweelingen op worden gelet dat deze verschillen ook geen wrijving veroorzaken.

Beide sterrenbeelden zouden er ook goed aan doen om het verschil te leren tussen stille tevredenheid en verveling – een gebrek aan opwinding in het leven betekent immers niet noodzakelijk het laatste.

Als ze denken dat ze zich vervelen en de relatie voortijdig beëindigen, kan een van hen de magie verliezen die ze verdienen.

Misschien is een van de grootste geheimen voor Tweelingen- en Boogschutter-stellen die het tot het einde laten werken, echter het feit dat deze twee hun vermogen gebruiken om gemakkelijk vrienden te maken in hun voordeel.

De beste huwelijken zijn die waarbij iemands echtgenoot de beste vriend is, en zo is het hier ook.

Tweelingen roddelen misschien te veel en Boogschutter springt misschien al voordat hij erover nadenkt om te kijken – maar tussen de twee zal er altijd een nieuwe en ingenieuze oplossing zijn of een minder afgelegde weg naar succes waar ze allebei van kunnen genieten.

Sterker nog, het wordt een leuke en bevredigende reis – zorg er gewoon voor, beste Tweelingen en lieve Boogschutter, dat je je af en toe ook overgeeft aan die diepe rare gesprekken over gevoelens.

Ze zijn belangrijker om je samen te laten glimlachen dan je denkt.

Compatibiliteitsscore voor Tweelingen en Boogschutter: 7/10

Terug naar Tweelingen relaties