Tweelingen en Kreeft relatie

Speels, energiek en vaak met veel miscommunicatie, stellen Kreeft- en Tweelingen-relaties deze zomerse dierenriemburen op meer dan één manier op de proef.

Deze combinatie is fantastisch vrolijk en sociaal en moet ook letten op de klassieke botsingen tussen hoofd en hart, wil het slagen.

Er is natuurlijk alle reden om deze combinatie door te laten gaan, maar het laatste is een heel andere vraag.

Met Tweelingen zo snel in beweging en Kreeft zo geheimzinnig als ze gekwetst is, kan het vinden van het liefdesgeheim voor ware liefde ontmoedigend zijn.

Combinatie tussen de Kreeft-vrouw en de Tweelingen-man

De Kreeft-vrouw is goed in het afstemmen van haar gedrag op haar omgeving.

Op een weekend zal ze het ingetogen bruidsmeisje zijn op de bruiloft van een vriend; de volgende, het feestmeisje op vrijdag middag kantoor borrel; en dan het plaatje van gezinswaarden als haar ouders het weekend erna op bezoek komen.

In feite zijn gezinswaarden ongelooflijk belangrijk voor haar, en zelfs als ze zich daar niet bewust van is, is ze al van jongs af aan van plan een eigen gezin groot te brengen, te verzorgen en te beschermen.

Voor de Kreeft-vrouw moet liefde niet lichtzinnig worden opgevat, maar zeker om volledig te worden overgegeven wanneer het aankomt – net zo lang als het hier is om te duren.

De Tweelingen-man is ondertussen vaak knap en goed gepresenteerd, en steunt dat met het snelste verstand en de snelste grappen die er zijn.

Bedreven in woordspelingen en zeker het leven en de ziel van het feest, heeft hij ook een diepere en meer introspectieve kant als de voorstelling voorbij is.

Dit is misschien de veelzijdige aard van de Tweelingen-ziel aan het werk.

De Kreeft-vrouw zal waarschijnlijk worden meegesleept in het plezier en het lachen dat hij biedt, maar ze zal zo goed als ze kan geven.

Ze heeft een heel eigen gevoel voor humor dat zeker alle vakjes voor de Tweelingen-man zal aanvinken, en de dates tussen dit paar ontwikkelen zich snel – vermakelijke uitstapjes naar films, shows, de dierentuin en het park.

Naarmate de relatie vastloopt, beginnen de verschillen tussen deze twee bekend te worden – misschien tot verbazing van de meer gevoelige Kreeft, die niet altijd van verrassingen houdt.

De Tweelingen-man blijft bijvoorbeeld altijd zijn eigen persoon, zelfs als hij verliefd is, en het zal moeilijk zijn om hem aan te moedigen stil te blijven.

Zelfs in het begin van de relatie kan hij een paar weken of langer gaan zonder de Kreeft-vrouw te bellen of contact op te nemen en er niets van te denken, zich niet realiserend hoe gekwetst ze is terwijl hij geniet van zijn brede, gevarieerde sociale kring.

Ondertussen zou de Kreeft in reactie hierop te vaak contact met hem kunnen opnemen, en sommigen zijn daardoor aanhankelijk en controlerend – wat hem alleen maar verder wegduwt.

Zelfs wanneer de Kreeft-vrouw en de Tweeling-man samen zijn, is er een duidelijk verschil in hoe ze graag verbinding maken.

Als een sterrenbeeld geregeerd door het luchtelement, houdt de Tweelingen-man de dingen graag licht en luchtig.

Ondertussen hunkert de Kreeft-vrouw, als een waterig sterrenbeeld, naar diepe emotionele resonantie en de bevestiging van een onwankelbare band.

Simpel gezegd, de Tweelingen-man ziet niet waar het allemaal om draait, en zelfs op zijn meest expressieve, zal hij het moeilijk vinden om zijn liefde te belijden met de zekerheid en het gevoel dat de Kreeft-vrouw zich veilig moet voelen.

Haar eigen uitingen van genegenheid zouden hem overweldigend kunnen bekoren en uiteindelijk het stel uit elkaar kunnen drijven als ze niet worden aangesproken.

De goede punten:
 • Komisch en flirterig, de Kreeft-vrouw en Tweelingen-man raken de grond met hun chemie
 • De Kreeft-vrouw wordt uit haar schulp gehaald door de snel sprekende genialiteit van haar Tweelingen-man
 • De Tweelingen-man wordt verwend, gekoesterd en aanbeden door de gevende en genereuze Kreeft-vrouw
De slechte punten:
 • De Tweelingen-man doet zijn ding op zijn manier in zijn eigen tijd – de Kreeft-vrouw zal het gevoel hebben dat hij af en toe de relatie verlaat
 • De emoties van de Kreeft-vrouw bewegen sneller dan de meer cerebrale Tweelingen-man kan bijhouden
 • Hij wil wat nieuw en opwindend is, zij wil dat wat veilig en duurzaam is – het paar zal deze kloof moeten overbruggen om te slagen
Combinatie tussen de Kreeft-man en de Tweelingen-vrouw

De Kreeft-man is gevoeliger dan de maatschappij hem vaak toestaat toe te geven, en als zodanig kan hij soms een front opzetten op dezelfde manier als een kreeft zijn gevoelige interieur verbergt onder een hard exoskelet aan de buitenkant.

Hij is ook een behoorlijk fatsoenlijke karakterrechter, waarbij hij de intuïtieve kant van zichzelf gebruikt die alle Kreeften hebben om te voorkomen dat de wol over zijn ogen wordt getrokken.

Toch is hij ineens ontwapend door de charme, schoonheid, gratie en intelligentie van de Tweelingen-vrouw.

Met een scherp intellect en een enorm vocabulaire dat bij elkaar past, is ze een persoon die het leven zelden de overhand laat krijgen, en geniet ze van een enorm scala aan vrienden en vertrouwelingen uit alle facetten van de samenleving.

De sociale agenda van de Tweelingen-vrouw is zo druk dat de Kreeft-man zijn werk voor hem kan laten doen, gewoon om haar aandacht te trekken, vooral vanwege hoe verstrooid haar geest kan worden en hoe snel haar aandacht hier en daar flitst.

Dit is iets waar de Kreeft-man op moet letten om ook de relatie aan te gaan.

Afspraakjes tussen het paar zijn luchtig en leuk, hoewel het daadwerkelijk veiligstellen van de relatie tot vriend-vriendin-status langer kan duren dan de Kreeft-man zou willen – de Tweeling-vrouw heeft een voorliefde voor vrijheid waar ze geen haast mee heeft om afscheid van te nemen.

Als de grijpende klauwen van de Kreeft haar voortijdig proberen vast te pinnen, zal ze er ook geen moeite mee hebben om koel afscheid van hem te nemen.

Dat gezegd hebbende, zijn romantische kant is vertederend voor haar, en op dezelfde manier helpt ze hem op te vrolijken wanneer de wereld een beetje te beklemmend aanvoelt en hem verslagen maakt.

Samen kan dit partnerschap het leven en de ziel bewijzen van elk feest waarvoor ze worden uitgenodigd, ervan uitgaande dat ze er geen voor zichzelf organiseren.

De Tweelingen-vrouw zal tot ver in de relatie een grote en vaak veeleisende sociale kring behouden, en haar partner zal daar geen prioriteit over hebben.

De Kreeft-man moet oppassen dat ze niet jaloers of bezitterig is wanneer haar sociale reislust begint, maar evenzo hoeft de Tweeling-vrouw haar man niet te bekritiseren omdat ze zo’n comfortabele huisgenoot is. Hij speelt tenslotte niet in het veld!

De Tweeling-vrouw legt haar hoofd voor haar hart, dus is misschien niet zo emotioneel demonstratief met de consistentie die de Kreeft-man zou willen.

Op dezelfde manier zullen zijn verklaringen van liefde en genegenheid hetzelfde worden voor haar, hoe oprecht ze ook zijn, tenzij hij slim genoeg is om ze uniek en interessant te houden.

Dingen levendig houden is van vitaal belang om de relatie te laten duren, omdat de Tweelingen-vrouw zich snel verveelt als het leven langzamer aanvoelt.

De goede punten:
 • De Tweelingen-vrouw is een slimme vrouw, die weet hoe ze de achtervolging van de Kreeft-man moet belonen met een bevredigende connectie
 • De Kreeft-man en de Tweeling-vrouw kunnen samen genieten van ontelbare momenten van vrolijk kattenkwaad en zijn geweldige entertainers
 • Afspraken zullen leuk en spontaan zijn, waardoor het paar prachtige herinneringen opdoet
De slechte punten:
 • Vluchtige Tweelingen is niet zo happig om van meet af aan te settelen als stabiele, gestage Kreeft
 • De Tweelingen-vrouw is van nature flirterig en dit zal onder de huid van de Kreeft-man kruipen
 • De manier waarop de Kreeft zijn gevoelens uitdrukt, kan te controlerend en veeleisend lijken, waardoor de Tweelingen-vrouw dringend een uitweg zoekt
Huwelijk tussen Tweelingen en Kreeft

Er kunnen enkele problemen zijn die moeten worden opgelost als het gaat om het van de grond krijgen van een huwelijk met Kreeft en Tweelingen.

Kreeften zijn zo goed als gebouwd voor het huwelijk en waarderen langdurige relaties en vriendschappen die in de loop van de tijd weinig veranderen.

Ze zijn loyaal, toegewijd en gezinsgericht en kunnen niet wachten op de kans om voor zichzelf een gezin te stichten – iets waarvoor ze een natuurlijke gave hebben om te doen met een enorme harmonie en gratie.

Ondertussen is Tweelingen een snel bewegend persoon die bijna duizend persoonlijkheden tegelijk lijkt te hebben.

Tweelingen-mensen veranderen snel van gedachten en willen altijd om de volgende hoek kijken, en om dat te doen, geloven ze dat persoonlijke vrijheid heel belangrijk is.

Voor sommige Tweelingen lijkt het huwelijk te veel op een kooi die hen sluit en ze op hun plaats vergrendelt wanneer ze vrijheid nodig hebben om rond te dwalen.

Kreeft zal hun Tweelingen-partner moeten helpen verzekeren dat een huwelijksleven hun persoonlijke vrijheid niet in de weg staat.

Tweelingen zullen niettemin genieten van de socialisatie van de bruiloft zelf, maar zullen zichzelf in het huwelijk moeten zien naarmate de jaren verstrijken.

Een geregeld leven hoeft niet saai te zijn, maar Tweelingen zijn zo bang voor verveling dat ze troost kunnen verwarren met verveling.

In combinatie met een af en toe dwalend oog, wat Kreeft zeker zal afkeuren, en er zijn hier zeker vele recepten voor.

De vrolijke manieren van zowel Tweelingen als Kreeft kunnen echter zorgen voor een gelukkige en langdurige relatie, waardoor vluchtige Tweelingen een liefdevol nest heeft om tussen avonturen door te rusten dankzij de uitstekende huiselijke vaardigheden van Kreeft.

Het esthetische oog dat beide partners hebben, zorgt voor een prachtig huis, waar gasten zich welkom en verliefd zullen voelen.

Als het gaat om het grootbrengen van een gezin, zal Kreeft waarschijnlijk meer emotioneel in de kinderen geïnvesteerd zijn dan de meer drukke en afstandelijke Tweelingen-partner – maar Kreeft zal ook van tijd tot tijd advies nodig hebben om niet te zacht voor hen te zorgen!

Mijn laatste gedachten

Kreeft- en Tweelingen-relaties zijn vaak een kwestie van geest boven materie en de hand van mededogen uitstrekken, zelfs wanneer de ene of de andere partner dit wil doen als het moeilijk wordt, zich ofwel verstoppen of naar een intellectueel aantrekkelijkere plek vliegen.

Er is zeker genoeg dat dit paar elkaar kan leren, en de mogelijkheid om hun meer nieuwsgierige en positieve kanten los te laten voor een leuke datingperiode die leidt naar een gelukkig, maar soms tumultueus huwelijksleven.

Kreeft voedt en Tweelingen bruisen van de ideeën, en samen kan dit paar geweldige dingen bereiken.

Kreeft zal zich echter vaak emotioneel ondervoed voelen, en Tweelingen kunnen zich vaak verstikt voelen en alsof hun vleugels zijn geknipt.

Dit in harmonie brengen en laten werken is niet onmogelijk, maar gewaarschuwd worden is hier zeker een belangrijke factor.

Als de afstandelijke grondgedachte van Tweelingen en de sensuele verwennerij van Kreeft tot een geheel kunnen worden verenigd, is er alle reden dat de relaties tussen Tweelingen en Kreeft floreren.

Compatibiliteitsscore voor Tweelingen en Kreeft : 6/10

Terug naar Tweelingen relaties