Tweelingen en Ram relatie

Als het gaat om combinaties in de astrologie, beloven Ram- en Tweeling-paren enkele van de meest opwindende, fysiek aantrekkelijke maar intellectueel stimulerende combinaties die er zijn.

Beide sterrenbeelden nemen het leven in de hoogste versnelling, zij het op hun eigen individuele manier.

Als zodanig is het het beste om niet aan te nemen dat de zinderende chemie en de liefde voor acteren op het moment om te zien waar het leven hen naartoe brengt, alles is wat er is voor een Ram en Tweelingen-combinatie.

In werkelijkheid zorgt de astrologische dynamiek achter deze verbintenis voor tal van wendingen – sommige plezierig en sommige om voor te waarschuwen.

Combinatie tussen de Ram-vrouw en de Tweelingen-man

Wie kan de Ram-vrouw stoppen als ze eenmaal ergens aan denkt? Niemand – en ze zal ervoor zorgen dat mensen het zo volledig weten dat ze het niet twee keer hoeven te vertellen.

Dat wil niet zeggen dat ze onbezonnen of onvriendelijk is, maar gewoon dat ze zo’n briljant en definitief vertrouwen uitstraalt dat niemand er zelfs maar aan denkt haar motieven in twijfel te trekken – en al helemaal niet zichzelf.

De Ram-vrouw is volbracht en ambitieus, en heeft waarschijnlijk een carrière pad dat ze op vrij jonge leeftijd redelijk hoog verweven heeft in veel veeleisende rollen.

Ze heeft een grote sociale kring, veel respect voor haar eigen uiterlijk en voelt zich vanzelfsprekend aangetrokken tot een leidende positie in haar sociale kringen.

De Tweelingen-man daarentegen is een knap persoon, maar iemand die in elk aspect van zijn leven een andere kant van zichzelf lijkt te laten zien.

Hij is een topper onder zijn drinkmaatjes, de belichaming van gratie en precisie op zijn werkplek, een knuffelige teddybeer wanneer hij thuis ontspant en een coole, verzamelde klant wanneer hij een nieuw iemand ontmoet.

De Tweelingen-man is ook zeer intelligent, en als hij zijn gedachten lang genoeg op één plek zou kunnen verzamelen, zou hij meer dan genoeg intelligentie hebben om te beseffen dat de Ram-vrouw hem al een tijdje in de gaten houdt.

In plaats daarvan zal ze de directe benadering moeten kiezen om zijn aandacht te trekken – gelukkig is dat toevallig haar sterkste punt.

Zodra het daten begint, misschien geprikkeld door het scherpe vuur van de Ram-vrouw, zullen beide partners genieten van veel afwisseling, flirten en een breed scala aan plaatsen om samen te gaan.

Reizen, of het nu een dag buiten de stad is of op een ondeugende ontsnapping uit de buurt van nieuwsgierige blikken, is waarschijnlijk een magische herinnering in de maak en waarschijnlijk iets ondernomen in de hitte van het moment.

Zowel de Ram-vrouw als de Tweelingen-man zijn opgewonden minnaars en zien het potentieel voor nieuwe horizonten in alles wat ze doen.

Zijn geest zal fantastische ideeën verweven die ze kan nastreven, en haar niet te stoppen energie is in alle opzichten inspirerend voor hem.

Er moet echter voor worden gezorgd dat de vonk niet verdwijnt in de grotere afleidingen van het leven.

Zowel de Ram-vrouw als de Tweelingen-man nemen een zeer individualistische levensstijl aan wanneer ze niet samen zijn, en zullen vaak niet aarzelen om hun eigen doelen na te streven ten koste van de onbedoelde kosten van de langdurige relatie, vooral als de verveling is begonnen.

De goede punten:
 • Onmiddellijke aantrekkingskracht en chemie zorgen voor een wervelende romance in de maak
 • De Ram-vrouw krijgt een stabiele partner en veel eigen vrijheid in een goed evenwicht
 • De Tweelingen-man houdt ervan hoe leuk en snel de Ram-vrouw is
De slechte punten:
 • Koele, emotioneel gereserveerde Tweeling-mannen zullen niet goed of helemaal niet reageren op de woede-uitbarstingen van een Ram-vrouw
 • Evenzo kunnen gepassioneerde Ram-vrouwen Tweelingen-mannen enigszins koud en onverschillig vinden voor zelfs de meest verleidelijke propositie
 • Beide sterrenbeelden zijn natuurlijke flirts en moeten op hun hoede zijn om dit niet uit de hand te laten lopen
Combinatie tussen de Ram-man en Tweelingen-vrouw

De Tweelingen-vrouw is een communicatieve soort, vaak de kern van haar sociale kring en degene die het nieuws van de ene hoek naar de andere brengt.

Altijd een verhaal te vertellen, een grap voor de gelegenheid of een idee om iedereen vooruit te helpen, deze vrouw flitst door het leven met haar telefoon in de ene hand en koffie van haar laatste meet & greet in de andere.

Ze beweegt snel, en met een zekere glans in haar glimlach, maar ziet er vaak ook buitengewoon knap uit, wat zeker niet iets is dat de warmbloedige Ram-man onopgemerkt zal laten gaan.

Hij is zelf een behoorlijk snel bewegende ziel, die het leven leidt volgens zijn eigen regels en in zijn eigen tempo.

Wat hij zegt, is meestal wat hij doet, en hij heeft geen tijd voor luiheid of karakterzwakte.

Hij zal dergelijke negatieven ook niet vinden in de Tweelingen-vrouw, maar zal een stapje extra moeten doen om haar extreem snel bewegende focus te boeien.

Met zoveel te zien in de wereld, is de Ram-man echt zo belangrijk als hij graag denkt dat hij is? Het is zijn uitdaging om het te bewijzen, en hij zal de achtervolging geweldig vinden.

Zodra het paar verbinding heeft gemaakt, verbinden de Ram-man en de Tweelingen-vrouw behoorlijk intens, op elk niveau.

Hij is een zeer volhardende en gepassioneerde minnaar, die de rauwe mannelijke energie van het Ram-teken tot het uiterste voert.

De Tweelingen-vrouw zal dol zijn op die aandacht, maar merkt ook dat de Ram-man heel vaak alles zal laten vallen om zijn eigen verlangens en behoeften voorop te stellen.

De Tweelingen-vrouw zal van tijd tot tijd geïrriteerd raken door dit gedrag, niet wetende dat ze hem waarschijnlijk hetzelfde zal aandoen.

Zowel zij als de Ram-man zijn buitengewoon moderne mensen, die verstrikt raken in plotselinge en opwindende gevoelens of ideeën en de behoefte voelen om daar onmiddellijk naar te handelen.

Dit is allemaal goed en wel, en een groot deel van hoe en waarom de Ram-man en Tweeling-vrouw zo’n opwindend leven samen hebben.

Maar het kan op de lange termijn ook leiden tot een soort “gras is groener aan de andere kant” vooruitzichten waarbij beide partners gaan zien wat ze willen in anderen, als het dichter bij huis niet soepel verloopt.

Omdat beide sterrenbeelden zulke natuurlijke flirts zijn, moeten dit soort impulsen heel goed in de gaten worden gehouden.

De goede punten:
 • Inventief en spontaan, dit stel brengt de avontuurlijke kant naar boven in zowel de Ram-man als de Tweeling-vrouw
 • Haar oogverblindende intelligentie helpt de Ram-man de diepte achter het mooie gezicht te waarderen
 • De Ram-man heeft drive, ambitie en grenzeloze energie, en geeft veel actie en opwinding aan de altijd nieuwsgierige Tweeling-vrouw
De slechte punten:
 • Dwalende ogen aan beide kanten kunnen voor momenten van spanning zorgen als ze niet in toom worden gehouden
 • Rusteloosheid en roekeloosheid bij de Ram-man betekent dat hij soms kan vergeten hoe goed hij het heeft
 • De Tweelingen-vrouw is minder verbonden met het emotionele rijk dan de pittige Ram-man, die soms gelooft dat ze het te koud heeft
Huwelijk tussen Tweelingen en Ram

De eeuwig vrije geest die Ram is en de eindeloos vluchtige en nieuwsgierige Tweelingen zijn zo natuurlijk aangepast om het leven in hun eigen tempo te nemen en beperkende situaties te vermijden, dat het geen wonder is dat velen van hen niet willen trouwen.

Sterker nog, rommelige echtscheidingen en onrustige huwelijkskleuren in het algemeen vertroebelen de kijk die deze tekens op het huwelijk hebben, waardoor ze er nog minder toe geneigd zijn.

Zowel Ram als Tweelingen zijn echter meer dan in staat om gelukkig voor het leven te trouwen, en zullen het zeker ook samen goed doen.

Hoewel beide sterrenbeelden de reputatie hebben persoonlijke vrijheid boven alles te stellen, kan het feit dat ze allebei deze eigenschap hebben, betekenen dat ze elkaar de ruimte geven om te ademen die ze nodig hebben om het huwelijk te laten slagen.

Het getrouwde leven kan daardoor in de loop van de jaren afkoelen, vooral gezien het feit dat Tweelingen weinig aandacht hebben voor opzichtige emotionele uitingen.

Ram is in vergelijking veel meer een spreekwoord voor het harttype en zal er veel aan doen om de vonk levend te houden – ervan uitgaande dat hij of zij zich niet op lange termijn zal vervelen.

Dwalende ogen kunnen problemen beginnen te veroorzaken bij beiden als ze ook slecht worden beheerd, maar als ze te ver in de andere richting gaan, zullen zowel Tweelingen- als Ram-partners handelen vanuit een impulsieve behoefte om ervoor te zorgen dat ze niet opgesloten raken in een situatie die voelt als verstikking.

Beide sterrenbeelden zijn natuurlijke flirts tot lang in het huwelijksleven, vaak zonder het te bedoelen, maar met voldoende intensiteit om een paar wenkbrauwen op te trekken.

Door dingen interessant te houden met reizen, avontuur en creatieve kansen, krijgt dit huwelijk de variatie die het nodig heeft om de afstand te overbruggen, waardoor de sprankelende Ram en de vluchtige Tweelingen geïnteresseerd blijven.

Mijn laatste gedachten

De relatie Ram en Tweelingen verenigt enkele van de dapperste en meest inventieve geesten die de dierenriem kan bieden, en een wervelwindromantiek van het buitenland, geheime ontmoetingen en ongelooflijke feesten volgt vaak.

Opwinding is de grote heldere vonk die de combinatie van Ram en Tweelingen zo inspirerend maakt.

Natuurlijk, naarmate de tijd verstrijkt, moeten beide sterrenbeelden ervoor zorgen dat ze de schittering die ze in elkaar hebben gevonden, niet uit het oog verliezen.

Het leven komt dik en snel voor zowel de Ram als de Tweeling van deze dierenriem, en zit zo vol met dingen om nieuwsgierig naar te zijn dat nieuwe kansen boeiender kunnen aanvoelen dan een diepe en gevestigde band.

Het is een vreselijke verspilling om dat op het moment dat de fascinatie de schittering van Ram en Tweelingen deelt te overwinnen – vooral omdat de hersenen van de Tweeling en de kracht van de Ram zo prachtig complementair zijn.

Dit idee van snel vervelen kan echter worden omgezet in een van de grootste geheime sterke punten in een Ram en Tweelingen-match.

Wat is tenslotte een betere reden om een nieuw carrière pad in te slaan, van uiterlijk te veranderen of de relatie opnieuw uit te vinden dan dat?

Gesprek en inspiratie stromen snel met Ram en Tweelingen, en het paar wordt een moedige match die maar weinig romans in de dierenriem kunnen evenaren.

Tweelingen kunnen erop rekenen dat Ram hun moed deelt in de meer uitdagende momenten van het leven, en met die hulp kunnen ze minder zenuwachtig en vluchtig worden bij het idee om voor zichzelf op te komen of hun poot stijf te houden.

Evenzo kan Ram leren om andere perspectieven dan die van hen binnen te laten in deze relatie, en die momenten als een meer afgerond individu doorkomen.

Deze relatie biedt vrijheid en groei aan alle betrokkenen – zorg er gewoon voor dat je je eraan houdt!

Compatibiliteitsscore voor Tweelingen en Ram: 7/10
Terug naar Tweelingen relaties