Tweelingen en Schorpioen relatie

Je kunt zeker wat vuurwerk verwachten als Tweelingen en Schorpioen verliefd samenkomen, en net als vuurwerk beloven dingen net zo explosief als fascinerend te zijn.

Dit duo is zo verschillend als maar kan, en creëert veel risico’s en beloningen in deze combinatie.

Maar ondanks de moeilijkheden kan geen enkele dierenriemcombinatie ooit echt als onmogelijk worden beschouwd. Met de juiste aanpak, wat gevorderde kennis en een goed begrip van de betrokken zielen, kunnen problemen mooi gladgestreken worden.

Combinatie tussen de Tweelingen-vrouw en de Schorpioen-man

Levendige sociale vlinder ontmoet hier een hardgekookte detective met een hart van goud – maar dit is geen oubollig filmscript.

De relatie tussen een Tweelingen-vrouw en een Schorpioen-man is altijd complex en interessant, maar het kan moeilijk zijn om de afstand te overbruggen.

De Tweelingen-vrouw kent de Schorpioen-man waarschijnlijk dankzij haar sociale netwerk, zowel offline als online, dat enorm is.

Ze is iemand van de mensen, altijd bereid om te luisteren en zeker altijd bereid om te praten, maar ook altijd in beweging met nieuwe ideeën en spannende dingen om te ontdekken.

Haar knappe uiterlijk zal de Schorpioen-man intrigeren, en hij zal haar verborgen diepten willen leren kennen – een gevaarlijk spel, omdat de Tweelingen-vrouw haar kwetsbaarheden goed bewaakt.

Dat gezegd hebbende, zijn stilte, mysterieuze sfeer en eenzame ziel zullen haar waarschijnlijk met intriges bezingen.

Vroege dates zullen in gelijke mate romantisch en charismatisch zijn, waarbij beide sterrenbeelden tamelijk charmante individuen blijken te zijn die hun match hebben ontmoet voor zover het gaat.

Flirtende blikken, dik en snel heen en weer, maar wees voorzichtig als deze relatie vooruit gaat.

Flirten is tenslotte gewoon een spelletje fladderende wimpers en wat scenario’s voor de Tweelingen-vrouw, maar de Schorpioen-man neemt het opmerkelijk serieus.

Als het praten heet en zwaar wordt, is hij geneigd om een zet te doen, en de Tweelingen-vrouw is misschien niet klaar voor hoe serieus hij is.

Die intensiteit zal een grote hoeksteen van de relatie blijken als het vanaf dat punt doorgaat, waarbij de Schorpioen-man hard en diep liefheeft – en de Tweeling-vrouw vaak niet zo geneigd is om te settelen als hij is.

Voeg zijn bijna legendarische vermogen tot jaloezie toe aan de mix, en de Tweelingen-vrouw voelt dat ze op eierschalen loopt.

Ze wordt ongrijpbaar om ermee om te gaan, wat hem alleen maar woedend maakt en hem des te meer de controle wil geven. Toch houdt hij zich zo goed vast als de wind.

Erger nog, de Tweelingen-vrouw verandert in een opwelling van gedachten over dingen, inclusief mensen, en het kan moeilijk zijn voor de Schorpioen-man, zelfs met zijn inzicht, om een nauwkeurig beeld van haar te krijgen. Hij zal haar kleine witte leugens en toegeeflijke charme niet leuk vinden, omdat hij ze misleidend vindt.

Toch toont zijn eigen zure tong, vooral als hij opgewonden is, aan de Tweeling-vrouw precies waarom de stekende schorpioen in de astrologie zo’n passende weergave is van deze man.

Hij koestert goed wrok en haalt uit, en begrijpt niet waarom haar koele houding noodzakelijk is.

Toch wil de Tweelingen-vrouw niet toegeven aan emotionele overmaat en overheersende saamhorigheid, maar de Schorpioen-man is gebouwd voor diep, onwankelbaar gezelschap.

Het is enorm moeilijk voor dit duo om deze verschillen te overwinnen zonder confrontatie.

De goede punten:
 • Fysieke aantrekkingskracht sist onmiddellijk, en zowel de Tweeling-vrouw als de Schorpioen-man zijn geïntrigeerd
 • De schoonheid van de Tweelingen-vrouw wordt des te briljanter door haar scherpe geest, en de Schorpioen-man houdt ervan om de diepten van haar gedachten te onderzoeken
 • De Schorpioen-man is een gepassioneerd, diep en complex personage, ideaal voor de Tweelingen-vrouw om te decoderen en door gefascineerd te voelen.
De slechte punten:
 • De Schorpioen-man heeft een bezitterige manier, maar ziet niet hoeveel dit de Tweelingen-vrouw vervreemdt
 • De Tweelingen-vrouw lijkt niet te worden beïnvloed door de emoties van de Schorpioen-man – zowel goed als slecht
 • De Tweeling-vrouw is een natuurlijke flirt en de Schorpioen-man is van nature jaloers, wat zorgt voor een dodelijke combinatie
Combinatie tussen de Tweelingen-man en de Schorpioen-vrouw

Een slimme en spraakzame kerel en een zwoele verleidster met een donkere kant, klinkt wederom als een behoorlijk filmscript in de maak – maar de realiteit van deze relatie is vaak nog meer een verward verhaal dan het beste van Hollywood.

De Tweelingen-man, misschien toepasselijk, is de grote acteur van de dierenriem. Hij is een sociale kameleon, dankzij zijn zeer adaptieve manieren en de vele persona’s die in hem spelen.

Hij kan officieel en professioneel zijn, speels en belachelijk of somber en peinzend – alles naar believen, afhankelijk van zijn omgeving.

De Schorpioen-vrouw is op dezelfde manier adaptief, maar heeft meer inzicht en intuïtie. Ze is in staat om het gevoel van een kamer te lezen zodra ze erin stapt, en weinig ontsnapt aan haar opvallende blik.

Ze zal waarschijnlijk in het begin onopgemerkt blijven door de levendige Tweeling-man terwijl ze hem meet.

Maar als ze eenmaal heeft besloten hem te leren kennen, zal ze waarschijnlijk de eerste stap zetten of de gebeurtenissen zo orkestreren dat de Tweelingen-man denkt dat hij dat heeft gedaan.

Ze zal hoe dan ook slim moeten zijn, want hij beweegt snel.

Maar zodra het paar het ijs breekt, kan de Tweelingen-man zich afvragen wie deze vrouw van zo’n mystiek is – sensueel en speels, maar ook met een diepe en ingewikkelde geest.

Lange gesprekken tot diep in de nacht over kunst, wetenschap, filosofie en waarheid zullen waarschijnlijk hun vroege ontmoetingen smaken.

De Tweelingen-man is echter een heel charmante gozer, en hoewel hij vervuld is door zijn tijd met de Schorpioen-vrouw, zal hij waarschijnlijk dansen tussen een aantal verschillende dingen in het leven – zijn vrienden, werk, hobby’s en tijd alleen.

De Schorpioen-vrouw verwacht echter een prioriteit te zijn voor iemand met wie ze aan het daten is, en begrijpt niet waarom de Tweelingen-man zich zo vaak moet verspreiden.

Ze vindt het moeilijk om te beseffen hoe afwisseling zo belangrijk voor hem is, aangezien haar interesses meer uniek en vaak obsessief zijn.

Met dat in gedachten zal de Tweelingen-man extra voorzichtig moeten zijn wanneer hij op pad gaat met de eerlijkere sekse, want de hel kent geen woede zoals een Schorpioen-vrouw die achterdochtig is!

Ze verwacht uiterste loyaliteit en toewijding, maar de Tweelingen-man is een individu met een inherente, niet te stoppen vrijheid.

Hij zou echter niet alleen de bal moeten pakken en ermee moeten rennen. Ontrouw is een even grote zonde als het in de ogen van de Schorpioenvrouw komt, en mocht hij afdwalen, dan is zijn leven het niet waard om geleefd te worden.

De goede punten:
 • Chemie is hoog in de vroege dagen, die ook comfortabel onder de controle van de Schorpioen-vrouw zijn
 • De charmante manieren en geweldige humor van de Tweelingen-man maken hem tot een opbeurend en inspirerend gezelschap
 • Het gesprek loopt nooit spaak dankzij de diepten van de Schorpioen-vrouw en de intelligentie van de Tweelingen-man
De slechte punten:
 • De Tweelingen-man verveelt zich snel en investeert naarmate de tijd verstrijkt minder in de relatie, tenzij hij een stimulans krijgt
 • De Schorpioen-vrouw is veeleisend en controlerend, waardoor haar partner zich gevangen en beoordeeld voelt
 • De Schorpioen-vrouw wil zich veel sneller vestigen dan de Tweelingen-man, en hij zou zijn excuses kunnen verzinnen en vertrekken om voortijdige toewijding te voorkomen
Huwelijk tussen Tweelingen en Schorpioen

Zoals tijdens deze discussie duidelijk is gemaakt, hebben zowel Schorpioen- als Tweelingen-geliefden de neiging om romantiek met heel verschillende snelheden te benaderen.

Omdat het huwelijk misschien wel de grootste gebeurtenis is die een relatie doormaakt, is het logisch dat dit hier net zo waar is als waar dan ook.

Schorpioen wordt vaak geboren om te trouwen en houdt van het idee een echte metgezel en vertrouweling te hebben.

Hoewel het idee van diepe, emotioneel vervullende fysieke liefde daar deel van uitmaakt, spreekt het idee van saamhorigheid en loyaliteit deze mensen enorm aan.

Het is niet zo eenvoudig voor Tweelingen, die er op zijn best zeker van wil zijn dat ze alle bases hebben bedekt voordat ze zich vestigen, en in het slechtste geval een hekel hebben aan het idee van het huwelijk – verstikken, in de val lopen en voor alle eeuwigheid opgesloten zitten aan één persoon.

Met dit alles in gedachten, zullen er waarschijnlijk nogal wat discussies zijn over prioriteiten voor het verstandige Tweelingen- en Schorpioen-huwelijk voordat het helemaal doorgaat.

Zelfs dan is het paar misschien niet helemaal eens met elkaar, omdat hun perspectieven erg ongelijk blijven.

Lange, gezellige nachten, het grootste vertrouwen en de oprechtheid en de mogelijkheid om een gezin te stichten, zijn allemaal aantrekkelijk voor hen beiden, maar de Tweeling moet gewoon vrijheid hebben – mogelijk meer vrijheid dan het vasthouden van Schorpioen bereid is te geven.

Tweelingen zal zeker een uiterst individueel leven cultiveren buiten de relatie, waarin ze zich kunnen terugtrekken als het aanmatigend wordt.

Dat kunnen hobby’s zijn, bepaalde groepen vrienden of gewoon zichzelf verliezen in het werk – die allemaal de Schorpioen-echtgenoot een geïsoleerd gevoel geven.

Maar omgekeerd heeft de Tweelingen-echtgenoot een natuurlijke, emotioneel afstandelijke sfeer, op smaak gebracht met een koele en intellectueel geladen benadering.

Schorpioen heeft emotionele uitwisseling nodig om zich tevreden te voelen, maar Tweelingen kunnen misschien niet zoveel geven als Schorpioen nodig heeft.

Hoewel het huwelijk zeker kan slagen, zal het veel werk, compromissen en opoffering vergen om de zaken bij elkaar te houden.

Mijn laatste gedachten

Hoewel geen enkele relatie in de dierenriem ooit echt onmogelijk is als de juiste aanpak en strategie wordt gegeven, zal de relatie tussen Tweelingen en Schorpioen altijd gespannen worden naarmate de tijd verstrijkt.

De vroege dagen van vlinders en chemie zijn prachtig, maar brengen complicaties met zich mee.

Hoewel veel van deze problemen hier blootgelegd en uitgelegd zijn, is een aspect van de Tweelingen- en Schorpioen-match dat vrij cruciaal is om te begrijpen, de elementaire plaatsing van beide sterrenbeelden.

Elk sterrenbeeld wordt geregeerd door een van de vier elementen, en die versterken verder de persoonlijkheidskenmerken die we in elk van hen zien. Het is daarom geen verrassing dat Tweelingen een lucht teken is, en het luchtelement regeert communicatie, intelligentie en snelle ideeën die nooit stil blijven staan.

Schorpioen is een water teken, ondanks dat het wordt vertegenwoordigd door dieren die op het land of in water leven. Water elementaire sterrenbeelden zijn intuïtief, emotioneel en goed met geheimen.

Als je je voorstelt wat er gebeurt als we proberen lucht onder water te zetten, op dezelfde manier als Schorpioen Tweelingen probeert mee te nemen naar hun diepe rijk van inzicht en zware liefde, begint deze verbinding logisch te worden. De opgesloten lucht zou een bel vormen en door het water naar de vrijheid zweven.

Op een vergelijkbare manier zal Schorpioen Tweelingen nooit echt vangen en temmen, en net zoals de lucht altijd boven de zee is, kunnen de waterige scharen van Schorpioen ze nooit volledig bereiken.

De bitterheid van dat gevoel van nederlaag kan Schorpioen gemeen en ontroostbaar maken, maar het is niet eerlijk om Tweelingen te vragen te zinken.

Het is natuurlijk niet juist om Tweelingen te vragen om niet langer afwijzend te staan tegenover hoe Schorpioen zich voelt, in veel opzichten. Zo’n complexe en ingewikkelde combinatie – ga er voorzichtig mee om, en veel geluk voor jullie allebei!

Compatibiliteitsscore voor Tweelingen en Schorpioen: 3/10

Terug naar Tweelingen relaties