Tweelingen en Stier relatie

De een praat anderhalve kilometer per minuut, de ander wil gewoon een margarita in de zon – Tweelingen en Stier zijn inderdaad twee zonnige dierenriemvrienden.

Maar in de liefde kunnen hun verschillen even inspirerend als uitdagend blijken te zijn, en ze zullen moeten leren samenwerken met elkaars eigenaardigheden om rond te komen.

Dit is een relatie waarin pittige ideeën solide zijn als een rotsachtige betrouwbaarheid, en waar twee sociale vlinders van zeer verschillende soorten hun talenten kunnen combineren.

Toch betekent dit dat je een aantal behoorlijk grote verschillen in vooruitzichten moet overwinnen.

Combinatie tussen de Tweelingen-vrouw en de stier-man

De elektrische vitaliteit die uitgaat van de Tweelingen-vrouw kan niet anders dan de Stier-man verleiden.

Hij is iemand die van nature aangetrokken is tot de geneugten van het leven, met mooie vrouwen als een van hen – en de Tweelingen-vrouw is vaak een gracieus persoon met een opmerkelijk goed uiterlijk.

Natuurlijk is de Stier-man vaak een knappe kerel op zich, met een aardse charme en een winnende glimlach.

Hoe hij er ook uitziet, hij merkt de Tweelingen-vrouw waarschijnlijk snel op, en zij hem.

Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat ze zo snel samenkomen als dat ze vlinders voor elkaar voelen, om een paar belangrijke redenen.

In het geval van de Stier-man is dat simpelweg omdat hij langzaam maar zeker vooruitgaat naar wat hij wil. In het geval van de Tweelingen-vrouw is ze waarschijnlijk super verspreid.

Niet in de zin van verstrooid te zijn – hoewel er een vleugje van kan zijn bij Tweelingen-mensen – maar wel verspreid over tientallen activiteiten en bezigheden met verschillende mensen.

Ze is een populair persoon waar altijd veel vraag naar is, en misschien heeft ze geen tijd om meteen te daten.

Een levendige energie ondersteund door humor en flirt zal uiteindelijk echter oppikken, en de dates waarop de Tweeling-vrouw en de verliefde Stier-man gaan, vermengen vaak het intellectuele en het romantische tot een fantastisch effect.

De Stier-man zal echter na verloop van tijd merken dat het aangaan van een relatie de Tweelingen-vrouw weinig vertraagt.

Ze zal nog steeds heen en weer vliegen tussen talloze vrienden en familieleden, en heeft altijd plekken om naartoe te gaan en mensen te zien.

Stier neemt het leven langzaam aan en vindt het niet leuk om op talloze plaatsen te worden gesleept om over niets in het bijzonder met talloze gezichten te praten.

Hij is ook een sociaal wezen, maar in een heel ander tempo, en hij zal er binnenkort voor kiezen om thuis te blijven of zijn eigen ding te doen.

De relatie geeft beide partners veel tijd om hun eigen persoon te zijn, maar de Stier-man heeft een soms bezitterige kant die de Tweelingen-vrouw niet leuk zal vinden.

Ze is geboren om zo vrij als een vogel te zijn, en hij zal merken dat hij erop aandringt dat ze meer tijd met hem doorbrengt.

Voeg daarbij het feit dat de Stier-man van tijd tot tijd een jaloerse manier heeft, en de van nature flirterige manieren van de Tweelingen-vrouw zullen waarschijnlijk sommige veren verstoren.

Maar haar afstandelijke houding en weigering om af en toe stil te blijven om zijn romantische toenaderingen te genieten, doet meer kwaad dan ook helpen.

De goede punten:
 • Chemie kan het niet helpen, maar knettert in deze combinatie van flirterige plezierliefhebbers
 • De schoonheid van de Tweelingen-vrouw wordt ondersteund door een scherpe geest die inspireert en aanmoedigt
 • De Stier-man is loyaal en betrouwbaar, zal waarschijnlijk niet afdwalen en toegewijd aan de lange termijn
De slechte punten:
 • De Stier-man is jaloers en houdt stevig vast aan wat van hem is, en vraagt zich misschien af hoe hij de vrijgevochten de Tweelingen-vrouw krijgt
 • De Tweelingen-vrouw leidt een actief en druk leven, maar ziet dit minder in de Stier-man – ze denkt misschien dat hij lui is
 • De Tweelingen-vrouw ziet elke hoek tegelijk, maar de Stier-man heeft één standpunt en houdt er hoe dan ook aan vast – geen compromissen
Combinatie tussen de Tweelingen-man en de Stier-vrouw

De een is een slimme ziel, en de ander is een ontspannen, aardse en sensuele natuurliefhebber die graag wat loyaliteit en stabiliteit in het leven wil zien.

De Tweelingen-man, die de natuurlijke acteur is die hij is, kan hier zeker de rol spelen – maar kan hij blijven spelen?

Er is heel weinig waar de Tweelingen-man zijn weg uit kan praten. Hij is een fantastisch geschenk, met een natuurlijke affiniteit voor woordspelingen en snelle comebacks waardoor hij moeiteloos in of uit zoveel sociale kringen kan glijden als hij wil. Hij is leuk, populair en alom geliefd.

Hij is ook een beetje een flirt, wat de romantisch ingestelde Stier-vrouw, alle sensualiteit en knuffels, niet anders kan dan opmerken.

Ze is altijd enthousiast om het spel van de liefde te spelen, maar heeft ook geen haast om dat te doen – ze houdt ervan om van het moment te genieten, dus waarom haasten?

Ze is ook geduldig genoeg om al vroeg te beseffen dat de Tweelingen-man veel dingen moet hebben om te zien, te doen en vast te houden om zich betrokken te voelen, dus ze zal hem niet overhaasten of vroeg op zijn aandacht staan. Hij zal waarschijnlijk meer naar haar toe aangetrokken worden omdat ze hem toch intrigeert.

De Stier-vrouw geniet van het voelen van een betrouwbaar ritme in het leven, en het kan moeilijk zijn om dat vast te stellen met de Tweelingen-man – zijn plannen veranderen tijdens de vlucht.

Dat gezegd hebbende, hij is intelligent en leuk, en het paar kan de hele tijd zitten praten over de grote levensvragen.

De Tweelingen-man is geraakt door de loyaliteit en betrouwbaarheid van de genereuze Stier-vrouw, maar dat zal hem ook niet echt laten stoppen om zijn eigen ding te doen.

Dit is meestal onschadelijk, zij het met een kans om de Stier-vrouw soms in de steek te laten – maar hij moet toch voorzichtig zijn.

De reden waarom de Tweelingen-man voorzichtig moet zijn bij het daten met een Stier-vrouw, is dat hij er graag slim uitziet en zijn mond soms voorbij praat.

In het gezelschap van een knappe dame, of als onder mannelijke vrienden een knappe vrouw aan de andere kant van de kamer opkijkt, zou hij iets kunnen zeggen waar de Stier-vrouw niet van houdt.

Ze zal niet meteen oplaaien van jaloezie, maar uiteindelijk zal ze naar binnen borrelen op de langzame manier waarop een Stier-humeur stijgt – en zodra het kookpunt is bereikt, zal het vermogen van de Tweelingen-man om snel te bewegen erg handig zijn. Kortom, hij wil weglopen voor haar vreselijke woede!

De Stier-vrouw heeft echter ook een kijk op het leven die er soms toe kan leiden dat ze stopt met het leveren van inspanningen in een relatie als deze eenmaal is gevestigd.

De Tweelingen-man moet zich gestimuleerd voelen om ergens aan vast te houden, maar het partnerschap kan snel hetzelfde voor hem worden.

De goede punten:
 • De Tweelingen-man is inventief, veelzijdig en opwindend, wat niet anders kan dan de Stier-vrouw doen zwijmelen
 • Er is een diepe, sensuele kant aan de Stier-vrouw waar de Tweelingen-man zijn hartslag naar zal voelen versnellen als hij haar leert kennen
 • Beide partners zijn leuk en vrolijk, maken altijd grapjes en dragen een brede grijns op hun dates
De slechte punten:
 • De Tweelingen-man stopt nergens voor en zijn dwalende blik kan problemen veroorzaken
 • De Stier-vrouw is klaar om veel sneller te settelen dan de Tweelingen-man
 • De Stier-vrouw kan te toegeeflijk zijn en de Tweeling-man kan kleine witte leugens vertellen om problemen te voorkomen – beide hebben eigenschappen die het best vermeden kunnen worden
Huwelijk tussen  Tweelingen en Stier 

Er is een klein verschil in houding ten opzichte van het huwelijk tussen Tweelingen en Stier, dat is belangrijk om in gedachten te houden.

Het is niets onverzoenlijks, maar als je voorkennis hebt van hoe het het grote geheel zou kunnen beïnvloeden, zou het onrustige water voor beide partners kunnen kalmeren.

In wezen is het opnieuw een kwestie van de snelheid waarmee het leven wordt genomen, en wat wordt gegeven aan de tijd die we als individuen hebben, die bepaalt wie het huwelijksleven op welke manier benadert.

Natuurlijk zal iedereen die Stier leert kennen waarschijnlijk niet verbaasd zijn dat ze graag op lange termijn willen settelen.

Stier zal zich echter niet overhaasten, omdat roekeloosheid niet hun sterkste punt is, en evenmin verbindt zich tot iemand die niet helemaal op hetzelfde niveau staat.

Trouw en loyaliteit zijn echter de sterke punten van de Stier van de dierenriem, en ze maken toegewijde, betrouwbare en gevende echtgenoten.

Tweelingen hebben een iets complexere relatie met het huwelijk, dankzij de vele persoonlijkheidsfragmenten die hun geheel vormen.

Het is alsof de helft van hen er dol op is en de helft doodsbang is voor het idee, en het komt allemaal neer op het feit of het huwelijk hun vleugels van vrijheid zal afknippen of niet.

Veel Tweelingen spelen ook graag in het veld, en het is belangrijk dat ze dit uit hun systeem hebben gehaald voordat het huwelijksleven een hoop rondsluipen en mogelijk hartzeer voor Stier begint te besparen.

De zonnige stier verwacht dezelfde loyaliteit die ze geven, en kan verbijsterd zijn als Tweelingen dat niet wil.

Het huwelijk is waarschijnlijk een touwtrekken tussen deze noties van persoonlijke vrijheid versus toewijding en bij elkaar blijven.

Het stel Stier en Tweelingen zal niet veel ruzie maken, maar dat komt omdat ze allebei liever drama vermijden – wat betekent dat er veel onuitgesproken grieven zijn die kunnen vastlopen.

Maar met een goede mix van reizen, lachen, saamhorigheid en een onafhankelijke levensstijl, is er alle reden voor dit huwelijk om tot het uiterste te gaan.

De koppige Stier wil elkaar niet altijd in het midden ontmoeten over kwesties als adaptieve Tweelingen, maar beide zullen een compromis moeten sluiten om het huwelijk te laten duren.

Mijn laatste gedachten

Relaties die plaatsvinden tussen die sterrenbeelden die naast elkaar staan in onze kalender – en in de dierenriem – blijven verrassen.

Veel astrologen raden het af, omdat de verschillen tussen naburige tekens vaak behoorlijk uitgesproken zijn, maar deze allianties kunnen ook werken.

Interessant genoeg zijn zelfs de heersende planeten van zowel Tweelingen als Stier ook buren aan de nachtelijke hemel. Mercurius, de planeet van communicatie en denken, heerst over Tweelingen – en liefdevolle, zachtaardige, tedere Venus heerst over Stier. Nogmaals, naburige planeten, maar enorm verschillende symboliek en persoonlijkheidstypen.

Het geschenk met woorden dat Tweelingen heeft, in combinatie met hun charme, betekent dat ze net zo goed kunnen flirten als Stier wil, maar na verloop van tijd kan het gevoel zijn dat hun woorden niet altijd in daden worden vertaald.

Ondertussen geeft Stier hun woord als hun band, en verwacht resultaten!

Tweelingen’s vluchtige en vrijlopende manieren zullen problemen veroorzaken voor Stier, maar alleen als de trotse stier weigert de controle uit handen te geven.

Tweelingen laten fladderen is gewoon de beste manier om ze hun beste zelf te laten zijn, en dat is waar liefde om draait.

Dit geeft Tweelingen natuurlijk geen carte blanche om te komen en gaan wanneer ze willen zonder enige verantwoordelijkheid te nemen.

Door liefde kunnen ze leren dat het hebben van banden met iemand hen niet hoeft vast te binden – en als geliefden gaan, is Stier een van de gemakkelijkste die er is.

Als het paar zich aan elkaar kan aanpassen en hun hang-ups zonder angst kan delen, is er alle reden voor deze liefdescombinatie om te slagen – maar zowel Stier als Tweelingen moeten wat grond geven om dat te helpen.

Compatibiliteitsscore voor Tweelingen en Stier: 5/10

Terug naar Tweelingen relaties