Tweelingen en Tweelingen relatie

Tweelingen en Tweelingen verliefd samenvoegen, belooft een sprankelende, heldere, luchtige en uiteindelijk nogal spraakzame match.

Dit is een combinatie waarin verandering constant is, verrassingen talrijk zijn en ideeën elkaar opvolgen, wat leidt tot allerlei mogelijkheden voor avontuur.

Maar natuurlijk zijn Tweelingen in hun kern zo veelzijdig dat het decoderen ervan een leven lang kan duren.

Ze denken snel, bewegen vaak snel en kunnen twijfelen aan beslissingen omdat de begrippen in hen met elkaar botsen, waardoor per ongeluk disharmonie in de liefde ontstaat.

Combinatie tussen de Tweelingen-vrouw en de Tweelingen-man

Naast kennis over hoe deze sterrenbeelden op astrologisch basisniveau met elkaar omgaan, kunnen we meer duidelijkheid krijgen door de perspectieven van elk geslacht in de mix te brengen. Overeenkomsten tussen twee van hetzelfde sterrenbeeld zijn vaak fascinerend, maar de betrokken dames en heren zullen toch een duidelijk standpunt hebben.

Natuurlijk kunnen het in het geval van Tweelingen ontelbare standpunten zijn, en dat is niet minder uitgesproken waar de Tweelingen-vrouw bij betrokken is.

Ze is beslist een scherpe, maar ook van nature nieuwsgierig, en ze wil graag zien dat haar nieuwsgierigheid haar naar nieuwe ideeën, uitvindingen, onthullingen en avonturen leidt.

Een sociale vlinder als er ooit een was, de Tweelingen-vrouw vindt het moeiteloos om het ijs te breken met mensen, en heeft waarschijnlijk een breed scala aan mensen in haar kliek, zo niet meerdere sociale kringen die ze heen en weer kan fladderen om te behouden haar elektrische geest verzadigd.

Haar zomerse verjaardag illustreert haar opgewekte karakter en ze ziet er vaak buitengewoon goed uit – lange magere ledematen en een innemende glimlach die deuren opent en harten in overvloed doet smelten.

Ze weet niet precies wat ze moet doen met de bewonderaars die ze opdoet, maar ze dwarrelt er op haar eigen manier doorheen.

Hoewel haar uiterlijk de Tweelingen-man zeker zal aanspreken – inderdaad een grappenmaker en oneindig intelligente ziel – is het haar geestige repertoire die hem waarschijnlijk zal boeien.

Hij is ook niet gemakkelijk in de ban, omdat hij iemand is die altijd op de vlucht is voor het grote spookbeeld van verveling en middelmatigheid.

De Tweelingen-vrouw zou niet middelmatig of saai kunnen zijn als ze het probeerde, en de Tweelingen-man zal snel zijn aanwezigheid kenbaar maken.

Afspraakjes zijn levendig en vol geklets, vaak met spontane wendingen, omdat nieuwe curiositeiten de aandacht trekken van zowel de Tweelingen-vrouw als de Tweelingen-man.

Beiden zijn flexibel voor plotselinge veranderingen van gedachten in de ander – een zeldzaam en kostbaar iets waardoor liefde moeiteloos kan stromen.

Dat gezegd hebbende, zware emoties of ideeën om te snel vastgebonden te zijn, zullen een lange schaduw werpen over deze relatie – om nog maar te zwijgen van de groener gras mentaliteit die hun donkere zelf soms laat zien.

Roddels en dwalende ogen in de kiem smoren is van vitaal belang om deze relatie te laten slagen, net als het besef dat tevredenheid en vertraging niet gelijk staat aan verveling en dat de vonk verdwijnt.

De goede punten:
 • Het leven gaat snel voor zowel de Tweelingen-vrouw als de Tweelingen-man – precies zoals ze het willen
 • De Tweelingen-vrouw en de Tweelingen-man hebben allebei vrijheid nodig om socialites te zijn, en vinden het in deze relatie
 • Een eindeloze reeks nieuwe ideeën en gespreksonderwerpen betekent dat het moeilijk is om je hier ooit te vervelen
De slechte punten:
 • Roddels, natuurlijk flirterige manieren en schaduw werpen op anderen kunnen allemaal de Tweeling-vrouw een beetje minder engelachtig maken in de ogen van de Tweeling-man
 • De Tweelingen-man verbindt zich niet gemakkelijk en kan de tijd nemen om de relatie een label te geven
 • Beide partners hebben de neiging om plannen op het laatste moment met weinig waarschuwing te annuleren en te verschuiven, waardoor het soms moeilijk wordt om afspraken te coördineren
Combinatie tussen de Tweelingen-man en de Tweelingen-vrouw

Vanuit het mannelijke perspectief is liefde tussen een Tweelingen-man en een Tweelingen-vrouw iets speciaals – maar ook iets waar voor moet worden gewerkt.

De Tweelingen-vrouw is moeilijk vast te stellen, ze heeft altijd plannen en plaatsen om haar te bereiken.

Natuurlijk houdt de Tweelingen-man zichzelf ook bezig, wat het probleem alleen maar vergroot – maar het paar maakt al snel tijd voor elkaar zodra ze de magie realiseren die mogelijk wordt gemaakt door hun verbinding.

Dat gezegd hebbende, kunnen de betrokken gevoelens voor hen beiden beangstigend zijn.

Over het algemeen heeft de Tweelingen-man vaak een nerveuze energie, hoe zeker hij ook is, vanwege de constante dialoog die in hem gaande is. Is het veilig om je zo te voelen?

Vindt ze me een engerd als ik zo snel om haar nummer vraag? Zal ik gewoon weer gekwetst worden?

De andere van zijn innerlijke tweeling presenteert hem altijd een tegengesteld standpunt. De sleutel tot harmonie hier is te beseffen dat de Tweelingen-vrouw van nature hetzelfde doormaakt.

Omdat beide sterrenbeelden zulke natuurlijke acteurs zijn, laten ze het gewoon altijd door de ander zien!

Het hebben van een gevoel voor variatie is belangrijk voor de Tweelingen-man en het is een van de redenen waarom veel van zijn relaties van korte duur zijn.

Er is een deel van hem dat het leven ziet als een groot buffet vol verschillende dingen om te proberen – dus waarom zou je jezelf in één hoek stoppen en voor altijd hetzelfde spul opslokken?

De Tweelingen-vrouw is hier van nature begaafd om zijn interesse vast te houden.

De facetten van haar persoonlijkheid zijn zo gevarieerd dat het vaak voelt alsof je een dozijn vriendinnen tegelijk hebt, wat de Tweelingen-man zeker scherp zal houden.

Hij heeft haar ook veel intriges te bieden, wat ideaal is.

Het paar zal waarschijnlijk uitgroeien tot een paar socialites die fladderen te midden van hun nu aangrenzende sociale kringen, die volop kansen bieden om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ideeën te delen – maar helaas een even groot aantal mogelijkheden om af te wijken van de gevestigde relatie.

Tweelingen-mannen en Tweeling-vrouwen krijgen vaak een slechte reputatie van astrologie omdat ze mensen zijn die graag afdwalen, maar zo eenvoudig is het niet.

Ze zijn gewoon snel gefascineerd door nieuwheid – de manier om dit te winnen is door de relatie fris en snel in beweging te houden.

Het partnerschap van een Tweelingen-man en een Tweelingen-vrouw kan hierdoor snel opbranden, of een leven lang duren, doordrenkt met opwinding en kansen.

Een ding dat het nooit zal zijn, is saai, waarbij elke partner laat zien hoe één persoon talloze manieren kan geven om lief te hebben en geliefd te worden – hopelijk voor het leven.

De goede punten:
 • Onmiddellijke chemie en aantrekkingskracht trekt deze twee ogenblikkelijk in de buurt, met flirten in beide richtingen
 • De Tweelingen-man is een diepe denker, maar ook gezegend met een geweldig gevoel voor humor die iedereen snel wint
 • De Tweelingen-vrouw is gracieus en geeft, maar heeft ook een rand die de Tweelingen-man sexy vindt
De slechte punten:
 • Het echtpaar is elk zo betrokken bij zoveel vrienden en medewerkers dat het moeilijk kan zijn om tijd te vinden om daadwerkelijk op een date te gaan
 • Het is gemakkelijk voor elk van deze zielen om de relatie af te doen als een nonchalante affaire en de diepten ervan te negeren om geen beangstigende gevoelens onder ogen te zien
 • Het is moeilijk om je volledig veilig en zeker te voelen in een relatie die bestaat uit twee natuurlijke flirts die zichzelf gewoon niet kunnen helpen
Huwelijk tussen Tweelingen en Tweelingen

Ongetwijfeld glimlachen talloze astrologie liefhebbers willens en wetens alleen al bij het idee van de combinatie van het Tweelingen- en Tweelingen-huwelijk.

Dit zijn de mensen die nooit willen settelen, toch? Nou, we zouden misschien die conclusie kunnen trekken, maar door dat te doen, wordt een enkel label op de Tweelingen zelf gedrukt, wat op zichzelf vaak onmogelijk is.

Onthoud dat dit de mensen zijn die als honderd verschillende mensen tegelijk door het leven razen, en dus is het niet altijd de juiste benadering om aan te nemen dat ze een leven lang verlegen zullen zijn.

In feite is het heel moeilijk om zoiets ingewikkelds als het huwelijksleven van Tweelingen en Tweelingen te veralgemenen zonder de individuen in kwestie te kennen.

In overeenstemming met de Tweelingen dualiteit, vinden talloze bruiloften tussen dit paar jaar na jaar plaats, duizenden van hen duren en duizenden niet.

Maar de truc die je hier moet oppikken, is dat het er vaak van afhangt of de betrokken Tweelingen-echtgenoot zijn zweverige manieren uit hun systeem heeft gekregen.

Net als ieder ander proberen Tweelingen-mensen genoegen te nemen met een betovering met een vertrouwde vertrouweling zodra hun toewijding en verlegen manieren voorbij zijn en ze genoeg hebben gehad van oppervlakkig dansen van de ene relatie naar de andere.

En als een partner in staat is om Tweelingen de vrijheid te geven om zichzelf te zijn, de vrijheid om te komen en gaan zoals ze willen en de open geest om dingen licht en zorgeloos te houden, dan is het weer een Tweeling.

Deze mensen begrijpen elkaar en zijn dankbaar dat ze elkaar hebben gevonden.

De huwelijksceremonie zelf is eerder speels dan prediken, en het feest zal een rauwe manier zijn om honderden mensen bij elkaar te brengen.

Dit stel zal waarschijnlijk een opwindende huwelijksreisbestemming kiezen en waarschijnlijk veel reizen, tot ver in het huwelijksleven.

Natuurlijk betekent de Tweelingen-liefde voor vrijheid dat ze net zo goed aparte vakanties met vrienden als samen zullen nemen, maar ze zullen elkaar altijd met open armen verwelkomen.

Op een duisterder punt, er kan een element zijn van niet vragen wat er op die afzonderlijke feestdagen gebeurde, voor het geval dat.

Mijn laatste gedachten

Het evalueren van die astrologische stellen met identieke sterrenbeelden is altijd opmerkelijk interessant, vooral omdat ze de neiging hebben om het beste in elkaar naar boven te halen en de problemen in elkaar net zo diepgaand te verergeren.

Met zoveel potentiële persoonlijkheidsaspecten die deze relatie vormen, biedt een Tweelingen- en Tweelingen-romance veel spanning en opwinding, maar vaak ook veel verwarring en pijn als ze slecht worden beheerd.

Als elementaire sterrenbeelden in de lucht voelen Tweelingen en Tweelingen zich verzand en verward door diepe emoties.

Niet gewond willen raken of vast komen te zitten, is een groot deel van de reden waarom Tweelingen altijd zo snel beweegt, niet stil genoeg blijft staan om een van deze meer langzaam bewegende concepten vast te houden.

Sommige mensen denken dat ze problemen opzettelijk zo vermijden dat persoonlijke groei wordt belemmerd.

Toch is persoonlijke groei wat elke relatie ons biedt, en door onze waakzaamheid te laten verslappen, krijgen we het beste van wat liefde ons kan bieden, terwijl we glimlachen door de pijn die er zo vaak mee gepaard gaat.

Hopelijk kunnen Tweelingen en Tweelingen verliefd op elkaar steunen als het moeilijk wordt, en de wonderen ontdekken die gepaard gaan met stilhouden om de diepten van het leven ons van tijd tot tijd te laten absorberen.

Maar zelfs als dit niet veel meer is dan een zomervakantie of een paar jaar sexy plezier, zal de relatie tussen Tweelingen en Tweelingen altijd een wilde rit worden.

Compatibiliteitsscore voor Tweelingen en Tweelingen: 7/10

Terug naar Tweelingen relaties