Tweelingen en Vissen relatie

In de combinatie Tweelingen en Vissen brengt astrologie de socialite van de dierenriem en zijn grootste, meest mysterieuze filosoof samen.

De een wil van plek naar plek dansen, kletsen en spelen, terwijl de ander in de raadsels van de wereld wil duiken en de onzichtbare rijken van het leven wil aanboren.

Dit is echter ook een van de meer gecompliceerde overeenkomsten die in de astrologie worden gevonden, met enkele enorme verschillen in wereldbeeld en filosofie die moeten worden overbrugd als het wil slagen.

Combinatie tussen de Tweelingen-vrouw en de Vissen-man

Het leven ligt zelden stil voor de snel bewegende, snel pratende, snel denkende Tweelingen-vrouw. Ze heeft vrienden in elke hoek van de stad en ze heeft de gave om haar weg te vinden in de meest onwaarschijnlijke situaties, gewoon om te zien waar de dingen haar brengen.

De Vissen-man is ondertussen een gevoelige dagdromer die desalniettemin zelfverzekerd en bekwaam kan zijn wanneer dat nodig is.

Hoewel hij vaak aan zichzelf twijfelt, maakt zijn ongelooflijke verbeeldingskracht hem buitengewoon begaafd in muziek of kunst, en het zijn deze werken die waarschijnlijk de aandacht van de Tweelingen-vrouw trekken.

Terwijl de twee elkaar ontmoeten en met elkaar omgaan, wordt het hart van de Vissen-man waarschijnlijk geroerd door de aantrekkelijkheid van de Tweelingen-vrouw – zij is een van degenen die astrologie vaak met een goed uiterlijk en een winnende glimlach schenkt.

Hij vindt het echter moeilijk om haar bij te houden en te leren kennen.

De Vissen-man beweegt gewoon in een veel langzamer tempo door het leven dan de Tweeling-vrouw, die tussen elke hoek van haar wereld flitst als de sociale vlinder die ze is.

Het organiseren van de eerste date in haar overvolle sociale agenda kan lastig zijn.

Zelfs als de date is afgelopen – waarschijnlijk goed, met veel gelach en opgewonden zenuwen aan beide kanten – kan de Tweeling-vrouw een paar weken of langer gaan voordat ze de Vissen-man weer ziet en er niets van denken. Druk druk druk.

Hij, aan de andere kant, is ervan overtuigd dat ze hem negeert – maar als hij zijn emotionele reactie hierop opvoert, zal ze bang zijn.

De diepe, rollende emoties van Vissen-man passen zelden goed bij Tweelingen-vrouw, en ze wil niet in de val lopen.

Naarmate de relatie ouder wordt, zal het even moeilijk blijken te zijn om de Tweelingen-vrouw voor langere tijd op één plek te houden, en als de Vissen-man erop probeert te staan, zal ze des te meer wegrennen.

Zijn eigen stemmingswisselingen doen hem hier ook niet veel plezier – Tweelingen heeft er geen tijd voor.

De lucht van speelsheid en nieuwsgierigheid die deze relatie smaken, is echter zowel zoet als bevredigend, en maakt deze misverstanden de moeite waard voor zowel Tweelingen als Vissen.

Desalniettemin kan het doorbranden voordat het is begonnen, en de Tweelingen-vrouw is misschien niet zo klaar om zich op lange termijn te vestigen als de Vissen-man.

De goede punten:
 • Gelach, grappen, flirten – deze combinatie voldoet aan alle eisen, althans in het begin
 • De Vissen-man is een gevende en genereuze minnaar, die ervoor zorgt dat de Tweelingen-vrouw zich speciaal voelt
 • Het geschenk van de Tweelingen-vrouw om opbeurend te zijn, zal de Vissen-man helpen wanneer het leven hem te veel wordt
De slechte punten:
 • De Vissen-man wil dat de Tweelingen-vrouw stil blijft en zich bij hem vestigt, maar ze is niet zo enthousiast
 • De Tweelingen-vrouw vertelt kleine witte leugens om problemen te voorkomen, maar dat geldt ook voor de Vissen-man – een ramp in de maak
 • De Tweelingen-vrouw zal niet aarzelen om weg te rennen als het te zwaar wordt voor haar om te dragen
Combinatie tussen de Tweelingen-man en de Vissen-vrouw

In deze combinatie komen de charmante jongen en het mystieke orakel van de astrologie samen en, met een beetje geluk, modderen ze in een middenweg ondanks hun verschillende manieren om zich uit te drukken.

De Tweelingen-man is iemand die al vroeg in zijn leven ontdekte dat zijn beste successen kwamen toen hij de gedaante van een sociale kameleon kon aannemen.

Hij is in staat om zijn complexe persoonlijkheid aan te passen aan de behoeften van de gelegenheid en om de beste indruk te maken op de mensen om hem heen – hij is de grote acteur van de dierenriem.

Er is een vergelijkbare adaptieve manier in de Vissen-vrouw, maar vaker wel dan niet voelt ze zich geteisterd door de geweldige reis van het leven.

Ze is een complex en gevoelig wezen, voor wie het leven luid en levendig aanvoelt – zo afgestemd zijn haar zintuigen, zowel fysiek als etherisch, dat ze soms gebombardeerd kan worden.

Het is moeilijk voor haar om dit uit te schakelen, maar in het goede humeur en de brede grijns van de Tweelingen-man zal ze waarschijnlijk een gevoel van troost en inspiratie vinden.

Hij is intelligent genoeg om haar gevoeligheid en kwetsbaarheid niet te verwarren met zwakte – inderdaad, vanwege haar vermogen om zo veel in haar te jongleren, is de Vissen-vrouw een van de sterkste van ons allemaal.

De Tweelingen-man is spraakzaam en communicatief, terwijl de Vissen-vrouw veel meer intern en mysterieus is, niet wat ze bedoelt te zijn.

Het maakt haar echter moeilijk te lezen voor de Tweelingen-man, en ze is niet zo openhartig over haar gedachten als hij maar kan zijn.

Toch zal emotionele overmaat waarschijnlijk een steunpilaar worden in deze relatie lang voordat de Tweelingen-man er klaar voor is.

De Vissen-vrouw is gevend en expressief met haar gevoelens, en ook enorm loyaal. Ze is klaar om te settelen voor de lange termijn zodra ze weet dat ze verliefd is.

Dit is allemaal een beetje beangstigend voor de Tweelingen-man, die de voorkeur geeft aan een veel luchtiger kijk – en vindt dat emoties klonterig zijn en zijn persoonlijke vrijheid beïnvloeden.

Hoe steviger de Vissen-vrouw hem vasthoudt, hoe meer hij zichzelf wil zijn – en zijn hart kan dwalen als het bijzonder slecht wordt.

Mocht hij inderdaad vervulling zoeken buiten de relatie, dan zal de Vissen-vrouw verwoest, maar woedend zijn – een soort koude en rustige woede die de Tweelingen-man zou kunnen achtervolgen lang nadat het paar uit elkaar is gegaan. Hij moet voorzichtig te werk gaan!

De goede punten:
 • Het snelle denken, de slimme ideeën en de winnende glimlach van de Tweelingen-man zijn een opbeurende aanwezigheid
 • De Vissen-vrouw is teder, vrouwelijk en liefdevol – weinigen kunnen haar vrijgevigheid in een relatie evenaren
 • Het stel bestaat uit twee van nature nieuwsgierige mensen die er dol op zijn om samen de mysteries van het leven te ontrafelen
De slechte punten:
 • De Tweelingen-man is veel minder bereid om zich te vestigen dan de Vissen-vrouw, die onmiddellijk zou intrekken als ze kon
 • De Vissen-vrouw wordt geregeerd door haar emoties, die de Tweelingen-man verstikkend en moeilijk vindt om zich mee te identificeren
 • De Tweelingen-man is een natuurlijke flirt en in moeilijke tijden kan hij in de verleiding komen om het hok te verlaten
Huwelijk tussen Tweelingen en Vissen

Als het gaat om gelukzaligheid voor het huwelijk, is het veilig om te zeggen dat een van deze sterrenbeelden iets natuurlijker is voorbereid op de omvang van deze toewijding dan de andere.

In het Tweelingen- en Vissen-huwelijk droomt de laatste ervan al op jonge leeftijd in het huwelijk te verenigen.

Het is vaak, maar niet altijd, een ander verhaal voor de Tweelingen-partner. Tweelingen zijn veelzijdig, dus het is net zo waarschijnlijk dat ze het huwelijk leuk zullen vinden als niet – maar over het algemeen wordt het idee veel geleidelijker warm dan de Vissen-partner.

Vissen gaan nooit een relatie aan zonder dat het iets voor de lange termijn is, maar Tweelingen gaan vaak gewoon een relatie aan voor de lol of om te zien wat er gaat gebeuren.

Als Vissen te vroeg in de relatie over het huwelijk praat, kan Tweelingen voortijdig worden afgeschrikt.

De diepte van de gevoelens van Vissen voelen vaak traag en moeilijk te tolereren voor Tweelingen, en dat gewaagde lucht teken is iemand die totale vrijheid nodig heeft om zich tevreden te voelen.

Het huwelijk, zo vinden ze vaak, is precies het tegenovergestelde van dat idee, en het idee om vast te zitten beangstigt hen.

Maar als ze erop staan om amok te maken zonder de moeite te nemen om in te checken met hun wederhelft – zelf vaak gezien als een last – zullen Tweelingen-echtgenoten ervoor zorgen dat Vissen zich alleen en verlaten voelen.

Deze gevoelige geesten houden er niet van om in het duister gelaten te worden of als minder dan een prioriteit behandeld te worden, maar Tweelingen wil dat hun leven meer is dan alleen de relatie.

Het is een moeilijke balans om te vinden, maar gelukkig hebben de echtgenoten van Tweelingen en Vissen een diepe en intieme kennis van innerlijke dualiteit om samen na te denken.

Als Tweelingen zich besluiteloos voelen, kan Vissen een evenwichtig beeld bieden – en wanneer Vissen zich overweldigd voelt, helpt de intellectuele ondersteuning van Tweeling om dingen in beeld te brengen.

Het huwelijk laten voortduren zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar met de toewijding van Vissen en het brainstormen van Tweelingen hoeft het niet onmogelijk te zijn om manieren te vinden om door te modderen.

Mijn laatste gedachten

Overeenkomsten tussen sterrenbeelden van het luchtelement en sterrenbeelden van het waterelement zijn vaak behoorlijk lastig.

Omdat de een zo van de geest is en de ander zo van het hart, is er vaak veel miscommunicatie die optreedt vanwege intrinsieke zielsverschillen, en die moeilijk te overwinnen zijn.

Dit is vaak het geval met Tweelingen en Vissen – Tweelingen flitsen tussen verschillende concepten op grillen, en Vissen verliezen zichzelf in dromen, vaak overgeeft aan escapisme om te voorkomen dat ze de ware aard van de werkelijkheid onder ogen zien.

Tweelingen kunnen hen hiervoor bekritiseren, maar hun eigen talent om weg te fladderen van hun problemen in plaats van ze onder ogen te zien, zou net zo rijk potentieel voor kritiek kunnen zijn.

Beide sterrenbeelden geven de voorkeur aan een gemakkelijk leven, maar kunnen elkaars manier om er een te vinden niet respecteren.

Tweelingen wordt geregeerd door planeet Mercurius, en als je dit weet, krijg je nog meer inzicht in hun snelle en intellectuele manier van zijn.

Mercurius regelt communicatie, ideeën die worden gedeeld tussen groepen en uiterste helderheid van de geest, en dit zijn allemaal interne kwaliteiten die Tweelingen trots op zichzelf cultiveert.

Aan de andere kant is Vissen een sterrenbeeld dat wordt geregeerd door de planeet Neptunus, die regeert over de onzichtbare rijken, dromen en illusies en fantasierijke fantasie – de dingen waar Vissen zich graag in onderdompelen.

Veel astrologen schrijven een soort paranormale energie toe aan Vissen, en ze hebben zeker de gave om eenvoudig dingen te weten.

Communicatie en verbeeldingskracht – wat een geweldige dingen om samen te weven. Toch vinden de meest ware beoefenaars van deze kunsten het vaak moeilijk een middenweg in de liefde te vinden.

Tweelingen is een briljant individu en Vissen spreekt de magische woorden die we zo vaak moeten horen – maar het combineren van hun talenten, het in elkaar grijpen van hun hart en het samen bouwen aan een langdurige toekomst is iets dat veel bewuste tijd en moeite zal kosten.

Compatibiliteitsscore voor Tweelingen en Vissen: 4/10

Terug naar Tweelingen relaties