Tweelingen en Waterman relatie

Vonken zullen zeker vliegen als Waterman en Tweelingen, de waterdrager en de hemelse tweeling, samenkomen.

Beide sterrenbeelden worden geregeerd door complementaire luchtelementen en planeten, en hebben persoonlijkheden die voorstander zijn van een snelle benadering van het leven.

Maar als we dieper in de astrologie kijken, kunnen we begrijpen hoe deze twee vluchtige partners zich vermengen, zowel met elkaar als met de rest van de wereld – en het waarschuwt ons hoe we eventuele uitdagingen kunnen overwinnen om de harmonie van de relatie intact te houden.

Combinatie tussen de Waterman-vrouw en de Tweeling-man

Een Waterman-vrouw is van niemand anders dan zijzelf, maar beweert die waarheid niet door confrontaties en machtsspelletjes, maar eerder door een koele en verzamelde kijk op het leven waarin ze van de ene reeks bizarre capriolen naar de andere lijkt te glijden.

Sommigen noemen haar eigenzinnig en excentriek, anderen erkennen nog steeds haar rijkdom aan vindingrijkheid.

De Waterman-vrouw heeft haar eigen unieke kijk op het leven ontwikkeld, en dat zal ongetwijfeld de volmaakte mentalistische en nieuwsgierige kant verleiden die zo wordt gekenmerkt door de Tweelingen-man.

Hij houdt van woordgrapjes en woordspelingen, maar allemaal gesterkt door een snel verstand en een briljante geest, die racet in een tempo dat maar weinig anderen kunnen volgen. Weinigen, dat wil niks zeggen over de Waterman-vrouw.

Hij zal gefascineerd zijn door haar filosofieën en zienswijzen, om nog maar te zwijgen van haar hilarische grappen en haar intieme kennis van schuilplaatsen en afgelegen plaatsen verspreid over de stad.

De Tweelingen-man heeft waarschijnlijk nooit geweten dat dergelijke plaatsen bestonden, en zal het heerlijk vinden om naast haar zijn nieuwsgierigheid te verwennen op sommige van deze locaties buiten de gebaande paden.

Ze zal op dezelfde manier worden meegesleept in zijn brede kennisbasis, zijn liefde voor het vertellen van verhalen die haar in het juiste moment plaatst, en zijn gracieuze, knappe uiterlijk en steeds veranderende persoonlijkheidskenmerken.

De Waterman-vrouw heeft geen tijd om in de modder te blijven en saaie mannen, en de vrijheid die hij haar geeft om haar eigen interesses na te streven, wordt ook enorm gewaardeerd.

Samen zullen deze twee merken dat hun relatie zowel mentaal stimulerend als voedzaam is voor de ziel.

Tweelingen-man gebruikt zijn woorden graag om de vreemde grootse liefdesverklaring af te leggen, maar grotendeels geniet de Waterman-vrouw van de drama-vrije verbinding die wordt aangeboden.

Haar afwezige geest zal niet altijd met waardering worden onthaald, maar hij beweegt te snel om het haar toch kwalijk te nemen.

De goede punten:
 • Een onmiddellijke verbinding op de mentale golflengte, waardoor slappe emoties worden vermeden
 • Volop vrijheid voor de Waterman-vrouw en de Tweelingen-man om zichzelf te zijn
 • De Waterman-vrouw heeft eindelijk iemand gevonden wiens ideeën haar eigen kunnen bijhouden
 • Goed verzorgd en goed gekleed, de Tweelingen-man investeert in zijn uiterlijk
De slechte punten:
 • Tweeling-mannen hebben de neiging om rond te dwalen en een flirterig karakter te hebben – let op!
 • De onvoorspelbaarheid van de Waterman-vrouw kan soms moeilijk voor hem zijn
 • De koppigheid van de Waterman-vrouw betekent dat argumenten vaak niet de grondgedachte krijgen die de Tweelingen-man zou willen
 • De veranderende persona’s van de Tweelingen-man kunnen soms bijna als stemmingswisselingen overkomen, wat de Waterman-vrouw niet leuk vindt.
Combinatie tussen de Waterman-man en de Tweeling-vrouw

De Waterman-man is meestal veel te druk bezig met plezier maken, vrienden maken, avontuur inspireren en zijn gemeenschap verbeteren om echt veel aandacht te schenken aan zaken van het hart.

Liefde is verwarrend en niet kwantificeerbaar, dus waarom zou je je druk maken? Hij redeneert dat als het gebeurt, het ook gebeurt.

Dus wanneer de Tweelingen-vrouw, vaak mooi, altijd briljant, het leven van de Waterman-man binnengaat, is hij betoverd en bijna onmiddellijk verstrikt – en zal hij merken dat hij nadenkt over hoe hij deze intense gevoelens moet verwerken, wat hij niet gemakkelijk vindt om te benaderen met logica en reden.

De Tweelingen-vrouw is licht als een veertje en lijkt soms onaantastbaar in haar gratie en snelle beweging.

Sterker nog, ze zou er verstandig aan doen om ervoor te zorgen dat ze niet zo cool is en bovendien dat ze de Waterman-man ervan weerhoudt haar te benaderen voordat hij zelfs maar de moed heeft verzameld.

Vooropgesteld dat ze natuurlijk geïnteresseerd is, maar zijn unieke uiterlijk en bizarre theorieën zullen haar zeker interesseren.

De Tweelingen-vrouw verveelt zich snel en wil een man die anders is dan alle andere, en ze heeft het gevonden in de Waterman-man, ook al grenst het soms aan een geval van voorzichtig zijn met wat men wenst!

Het leven met hem is als het leven met een eigenzinnige professor, vol ideeën, experimenten en plezier, maar ook een waar hij om de een of andere reden zijn sleutels in de koelkast legt en een half uur door het huis loopt om ze te zoeken.

De Tweelingen-vrouw zal soms wensen dat de Waterman-man meer verbaal zijn genegenheid demonstreerde, maar hij ziet geen reden en denkt er weinig over na.

Hij houdt van haar vanwege de vrijheid die ze hem geeft om zichzelf te zijn, en de verbondenheid van de geest tussen deze twee maakt elke onpraktische, slappe romantiek meer dan goed – al veel te zwaar en sowieso al te smeuïg voor hun smaak.

Inspiratie en verreikende discussies geven een prachtige ruggengraat aan het Waterman en Tweelingen-paar en hun relatie, en van daaruit groeien ze vaak uit tot een partnerschap dat afgezonderd is van de rest van de wereld, maar toch nauw betrokken is om er een betere plek van te maken.

De goede punten:
 • Emotionele onthechting betekent dat de Waterman-man niet aanhankelijk is – perfect voor de Tweeling-vrouw
 • Slimme ideeën en boeiende gesprekken zorgen ervoor dat chemie van nature vloeit
 • De Waterman-man heeft alle vrijheid die hij nodig heeft om zijn eigen agenda na te streven
 • Een langdurige verstandhouding bouwt zich op met weinig moeite of verwarring, waardoor beide luchttekens het hartzeer van het zoeken naar hun gevoelens redden
De slechte punten:
 • De Tweelingen-vrouw voelt haar oprechte woorden in dovemans oren vallen of word uitgelachen
 • De Waterman-man heeft een verspreide geest die de Tweelingen-vrouw soms vervelend zou kunnen vinden
 • De snel veranderende persoonlijkheid van de Tweelingen-vrouw kon Waterman soms verwarren
 • Beide tekens moeten ervoor zorgen dat hun koele houding niet verkeerd wordt begrepen als een gebrek aan aantrekkingskracht
Huwelijk tussen Tweelingen en Waterman

Waterman en Tweelingen zijn niet helemaal dol op overdreven liefdesverklaringen en romantiek.

Emoties zijn rommelig en worden vaak alleen uitgedrukt op de meest goedkope manieren die niets doen om het intellect te stimuleren – en meer dan dat, er is zoveel aanhankelijkheid en jaloezie rondom dat zowel Waterman als Tweelingen het hele ding meer een probleem vinden dan het vaak waard is.

Voeg daar nog de Waterman-eigenschappen van onorthodox gedrag aan toe en het trotseren van de ketenen van de traditie, en je merkt vaak dat zelfs de meest geliefde en toegewijde Waterman-partner eenvoudigweg geen huwelijk aan hun hoofd heeft.

Voor hen is het archaïsch en omsluitend, het symboliseert eigendom en bezit zijn van een ander – alles wat Watermannen niet leuk vinden.

Dat gezegd hebbende, tel Waterman nog niet uit het huwelijksspel, vooral niet als het hun geliefde Tweeling betreft.

Dit is een koppeling die zeker een eind kan gaan, maar die waarschijnlijk weinig pracht en praal zal hebben.

Voor Tweelingen gaat het allemaal om de woorden, geloften en beloften die worden gedeeld, en voor Waterman gaat het erom te bevestigen dat ze iemand hebben gevonden zonder al te veel ophef te maken.

Evenzo belooft het huwelijksleven tussen de Waterman- en Tweelingen-individuen enigszins anders te zijn dan de norm.

Waterman heeft geen tijd voor verwachtingen of het hebben van rollen die op hen zijn gedrukt – het paar zou enige tijd op lange afstand kunnen wonen, of de Waterman en Tweelingen kunnen gewoon hun drukke leven voortzetten als onafhankelijke mensen zonder op elkaars tenen te trappen.

Deze onafhankelijkheid in elk van hen is zo duidelijk dat er voor moet worden gezorgd dat ze niet uit elkaar drijven.

In werkelijkheid weten ze niet per se hoe ze hun band op de lange termijn het beste kunnen versterken, hoewel hun knetterende chemie in het mentale rijk veel van dit harde werk voor hen doet.

Desalniettemin zou een toegewijd koppel tijd moeten nemen, waarbij Waterman in het bijzonder begrijpt dat dit niet wordt gedaan om de vrijheid te verminderen of de individualiteit te belemmeren.

Beide sterrenbeelden vervelen zich ook snel, dus het is een must om de toewijding sterk te houden – zowel Tweelingen als Waterman kunnen hun gedachten en ogen laten afdwalen zonder na te denken als ze zich vervelen of onvoldoende stimulatie in de relatie hebben.

Dit is echter een echt sterke samenkomst van geesten die net zo goed geschikt is voor het huwelijk als deze vrije geesten hopen te vinden.

Het huwelijk wordt een symbool van gedeelde visioenen en doelen, in plaats van een middel om de vleugels van vrijheid in te dammen of af te knippen – en zolang dit aan beide kanten wordt begrepen, is er niets dan een positief potentieel voor het oprapen.

Mijn laatste gedachten

In de astrologie zien de sterrenbeelden die onder hetzelfde element vallen vaak veel van de meest veelbelovende compatibiliteitsscores.

Als je je afvraagt hoe je het hart van een Tweeling kunt vangen of wilt weten hoe een Waterman over jou denkt, kan dit soort geruststelling een lange weg gaan.

Van alle sterrenbeelden genieten Waterman en Tweelingen van een van de meest eenvoudige, ongecompliceerde maar toch opwindende en inventieve relaties.

Beide sterrenbeelden hebben veel vragen over waarom de wereld zou moeten zijn zoals hij is, en hebben genoeg te zeggen over wat er moet worden veranderd en verholpen. De doelen van hun ziel zijn op elkaar afgestemd, ook al lopen ze synchroon via verschillende punten van oorsprong.

Waterman wordt geregeerd door de planeten Saturnus en Uranus, waardoor het een karakter- en geestkracht krijgt die wordt getemperd door een uitgebreide kijk op de bredere menselijke conditie.

Tweelingen wordt geregeerd door Mercurius, en van daaruit heeft dit sterrenbeeld affiniteit met alle vormen van communicatie, van geschreven en mondeling tot de nieuwe apps en technologieën die de manier waarop we vandaag met elkaar verbonden zijn, veranderen.

Dit plaatst een Waterman en Tweelingen-paar op het snijvlak van wat de wereld doet en de richting waarin het zich ontwikkelt.

Waterman hoopt dat de wereld de mensheid in de positie brengt om haar beste te zijn, maar voelt zich ook gedwongen om te helpen bij het corrigeren van de koers wanneer ze geconfronteerd wordt met onrecht en wreedheid.

Tweelingen vindt dat zowel prijzenswaardig als inspirerend, en kan op zijn beurt Waterman geruststelling, vertrouwen en veel winnende humor geven om de reis te vergemakkelijken.

Maar tijdens hun alliantie raken Waterman en Tweelingen nooit te verstrikt in hun gevoelens om te functioneren, en leven ze zeker nooit in elkaars zakken.

Er zal veel lof en aanmoediging zijn voor zowel solo- als partneroverwinningen in het leven met deze twee.

Het is zeldzaam om zo’n gezegende combinatie van respect voor het individu en waardering te vinden voor wat mensen kunnen doen als ze hun waakzaamheid laten verslappen en echt contact maken, maar Waterman en Tweelingen bewijzen een van de definitieve rolmodellen voor dat soort relaties.

Die van hen zal niet altijd een gemakkelijke weg zijn – Tweelingen moeten niet te ondiep zijn voor Waterman, die op zijn beurt hun verjaardag en jubileum niet mag vergeten – maar het zal een gelukkige zijn, met het potentieel om echt een eind te gaan.

Compatibiliteitsscore voor Tweelingen en Waterman: 9/10

Terug naar Tweelingen relaties