Volle maan healing

Is de volle maan voor u ook altijd fascinerend geweest? Heeft u tijdens de volle maan ‘last’ van bepaalde energieën of, waar velen regelmatig over klagen, een slechte nachtrust.

De kracht van de volle maan wordt vaak onderschat, maar omdat we met zoveel afleiding te maken hebben ‘vergeten’ we ons hier in te verdiepen.

Met de volle maan healing wil ik mensen bewust maken van de energie van de volle maan en hoe u deze energie in uw voordeel kunt gebruiken.

Ik leer u onder andere bewust te worden van uw emoties, uw emoties te reguleren maar ook het loslaten van oude patronen of situaties uit het verleden.

Tijdens de healing werk ik samen met de energie van de volle maan.

Hoe werkt het?

Onder aan de pagina staat een lijst met de data waarop er een volle maan is. U kunt op de link klikken die u het meeste aanspreekt. Op de pagina van de link staat een kleine uitleg over de desbetreffende volle maan en mocht u mee willen doen aan de sessie, kunt u zich onderaan dezelfde pagina inschrijven voor de volle maan healing.

Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de volle maan healing, ontvangt u de dag van de volle maan healing een link per e-mail. Deze link zorgt ervoor dat u live mee kunt doen met de healing.

De healing duurt ongeveer 20 minuten en na de volle maan healing is er de gelegenheid om te vertellen wat u ervaren heeft. Tevens kan ik dan begeleiden bij uw ervaringen.

Volle maan data 2024:

Klik op de datum of maan voor meer informatie over die dag of om u in te schrijven voor een volle maan healing.

De aanvangstijd van de healing is om 20.00 uur. Indien er vele aanvragen zijn, kunnen de tijden veranderen.