Kreeft en Ram relatie

Kreeft en Ram zijn twee behoorlijk contrasterende sterrenbeelden, en die waarheid zal in het spel komen als het gaat om de relaties tussen dit duo.

Ram is een snel bewegend en enorm moedig teken, dat zich actief stort op alles wat het leven hen te bieden heeft, terwijl Kreeften voorzichtiger zijn, maar ook meer op hun hoede.

De elementen die deze sterrenbeelden beheersen, vuur en water, vormen inderdaad een behoorlijk combo.

Om er zeker van te zijn dat de een de ander niet overrompelt, moet je de ins en outs kennen van de compatibiliteit met Ram en Kreeft.

Relatie tussen de Ram-vrouw en Kreeft-man

Om het volkomen bot te zeggen, precies zoals rechtsprekende Ram-vrouwen het leuk vinden, er is alle mogelijkheid dat de Ram-vrouw en de Kreeft-man elkaar gewoon niet kruisen.

Zijn tedere, stille en bescheiden manieren betekenen dat hij misschien helemaal niet de aandacht trekt van de bombastische Ram.

Ze is heel erg haar eigen vrouw, die niet wil worden bestuurd door een man die denkt dat hij het het beste weet.

De Ram-vrouw is op zichzelf vaak zeer bedreven en schrijdt door het leven onder de kracht van haar eigen ambitie en drive.

Ze voelt zich vaak aangetrokken tot de mannelijke man, ruw en ruig, maar de Kreeft-man kan haar aandacht trekken vanwege zijn zachte stem.

In een relatie als deze zal de Ram-vrouw de verzorgende en weemoedige kant van de Kreeft-man waarderen, hoewel hij waarschijnlijk geen kans zal hebben om de leiding te nemen in de relatie, laat dat maar over aan de Ram-vrouw.

Ze zal op haar eigen manier voor hem zorgen en hem beschermen en zal geen slecht woord tegen hem horen zeggen.

Kreeft-mannen kunnen echter een aanhankelijke en bezitterige kant hebben, dit sterrenbeeld gelooft dat wat ze in het leven hebben, wreed kan worden weggerukt, dus houden ze stevig vast met hun slechtgehumeurde klauwen.

De Ram-vrouw zal zich verstikt voelen om op deze manier te worden vastgegrepen, omdat ze haar onafhankelijkheid enorm waardeert.

Ze zal ook verbijsterd zijn door hoe snel de stemmingen van haar Kreeft-man veranderen, en ze begrijpt zijn aanvallen van knorrigheid niet.

Ondertussen verlangt de Kreeft-man naar het soort emotionele band dat Ram-vrouw alleen geeft als ze dat nodig acht, en begrijpt niet waarom ze, als ze zogenaamd zo gelukkig is in de relatie, moet blijven dartelen om goed te doen, dit is een druppel op een gloeiende plaat.

Bovendien is de Ram-vrouw een natuurlijke flirt, en dit zal helemaal niet goed gaan met de Kreeft-man.

Voor de Ram-vrouw gaat het gewoon om het genieten van de aandacht, maar de altijd achterdochtige Kreeft-man kan het niet helpen, en vraagt zich af of ze niet altijd een voet buiten de deur uit van de relatie houdt.

De goede punten:
  • De Ram-vrouw en Kreeft-man beschermen allebei de mensen van wie ze houden
  • De Ram-vrouw is opwindend om in de buurt te zijn, waardoor de Kreeft-man een wervelwind van plezier en flirt krijgt
  • Het hart van de Kreeft-man is zo puur als het komt, de Ram-vrouw zal geen genegenheid missen.
De slechte punten:
  • De klauwen van de Kreeft-man zijn o zo verstikkend voor de vrijheidslievende Ram-vrouw
  • De Ram-vrouw zal de Kreeft-man een beetje een huisgenoot vinden, minder geneigd om eropuit te gaan dan zij
  • Jaloezie en opgeflakkerde gemoederen moeten in de gaten worden gehouden
Combinatie tussen de Ram-man en Kreeft-vrouw

De Ram-man is een doorzetter, en hij laat niets in deze wereld hem tegenhouden om zijn zin te krijgen.

Gedreven in zijn carrière, gepassioneerd door zijn hobby’s en zeker bovenop zijn liefdesleven, is hij een man die in het moment leeft en er het beste van maakt.

Hij is een eenvoudige man met eenvoudige genoegens, met een ongecompliceerde kijk op het leven die simpelweg gelijk staat aan dit: zijn manier is de beste manier.

Hij is een natuurlijke leider, gezegend met charisma en vaak een atletische bouw.

Al deze elementen zijn inderdaad verleidelijk voor de Kreeft-vrouw, en dankzij zijn waarderende oog voor de dames, valt ze waarschijnlijk ook op.

De Kreeft-vrouw is een sereen persoon, maar wel een met een gekke kant en een geweldig gevoel voor humor.

Het Kreeft-meisje heeft iets etherisch, vindt de Ram-man, misschien iets van haar heersende maan over haar.

Hoe dan ook, hij zal betoverd zijn, en ze zal goed reageren op zijn amoureuze toenaderingen. In feite zal de Ram-man onder haar buitenste schil de meest bedwelmende en sensuele verleidster vinden die op hem wacht in zijn Kreeft-vrouw.

Op de langere termijn zullen er echter barsten zichtbaar worden als ze niet goed worden beheerd.

De Ram-man ziet geen reden waarom een relatie hem zou beletten zijn doelen na te streven, en hij is zo impulsief dat hij er niet twee keer over nadenkt om een hele dag voor zichzelf te nemen zonder tamtam.

De Kreeft-vrouw, ooit een zorg, zal aannemen dat ze iets verkeerd heeft gedaan, en haar onzekerheid zal de Ram-man afschrikken in plaats van hem aan te moedigen haar te koesteren.

Hier worden enkele hiaten in compatibiliteit meer uitgesproken en kunnen ze soms onvriendelijk worden.

De Kreeft-vrouw zal voorover buigen om de Ram-man gelukkig te maken, maar begint al snel te ontdekken dat zij degene is die het grootste deel van de moeite doet.

De Ram-man wordt verstikt door de klauwen van zijn Kreeft-dame, die hem gewoon wil horen zeggen dat hij van haar houdt, maar hij zal het gevoel hebben dat hij het honderd keer kan zeggen en dat het nooit genoeg zal zijn.

De goede punten:
  • Veel fysieke, sensuele, leuke en flirterige tijden, vooral in het begin
  • De Kreeft-vrouw voelt zich veilig als haar krijger over haar heen kijkt, en vindt het heerlijk om voor hem te zorgen
  • De Ram-man helpt de Kreeft-vrouw uit haar schulp en biedt haar avonturen in overvloed aan
De slechte punten:
  • Onafhankelijkheid versus onderlinge afhankelijkheid, hij is te vluchtig, zij is te aanhankelijk. Er is hier weinig compromis
  • De Ram-man zal naar andere vrouwen blijven kijken tijdens het daten met de Kreeft-vrouw, hij denkt dat het onschadelijk is, maar zij is het daar niet mee eens
  • De Kreeft-vrouw investeert uiteindelijk veel meer van zichzelf om het te laten werken
Huwelijk tussen Kreeft en Ram

Misschien is een van de engste aspecten van de huwelijksdynamiek van Ram en Kreeft niet de toewijding zelf, waar Kreeft natuurlijk veel meer in is dan de sensatie zoekende, vrijheidslievende Ram.

Het is eerder het feit dat Kreeften goed zijn in het koesteren van wrok, zelfs als ze anders de liefste en meest gevende aard hebben.

Ram zal bang zijn om uit de pas te lopen om de koude schouder te vermijden die Kreeft hen kan geven, aangezien echtgenoten die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, zich misstappen en vergeten jubilea veel langer herinneren dan de meesten.

Een dergelijke dynamiek zal verstikkend blijken te zijn voor de Ram-echtgenoot, en de Kreeft zal plotseling zien dat, naarmate de tijd verstrijkt en de dingen zich nestelen in het soort stabiliteit en harmonie waar hij of zij altijd naar heeft verlangd, de Ram in plaats daarvan excuses lijkt te verzinnen om niet mee te doen in het huwelijk.

Dit komt omdat Ram zoveel waarde hecht aan onafhankelijkheid en de vrijheid van zichzelf dat zelfs de belofte van een stabiel en liefdevol huwelijk het niet kan bevatten en het is hopeloos om te proberen.

Kreeft zal zich super ongemakkelijk voelen over deze waarheid, zich afvragend wat Ram aan het doen is terwijl ze op hun gemak ronddartelen, en met wie.

Blind vertrouwen is een grote vraag voor de Kreeft-echtgenoot, maar hopelijk geeft een wijze Ram, beschermend en warm, de Kreeft geen reden om zich zorgen te maken.

Het gras is niet altijd groener aan de andere kant, zoals Ram duidelijk maakt, maar als Kreeft de vrijheid kan geven aan Ram die ze nodig hebben, en hen eraan kan herinneren dat een solide huwelijk een bron van trots is, niet van verveling, dan kunnen de grote verschillen in dit huwelijk worden vermeden.

Kreeft heeft waarschijnlijk hun hele leven een liefdevol huwelijk gewild, dus gaat vrij moeiteloos over in het huwelijksleven, maar wil het koste wat het kost beschermen.

Ram kan het idee van stilstaan niet uitstaan, dus beide partners moeten eraan werken om ervoor te zorgen dat er door de jaren heen een goede balans is tussen opwinding en rust.

Een onderdeel van het huwelijksleven waaraan zowel Ram als Kreeft behoorlijke aandacht zouden moeten besteden, zijn de financiën.

Kreeften staan erom bekend hun geld erg te beschermen en ze vast te houden met diezelfde kreeftscharen die ze al het andere doen.

Alles wat ze in het leven bereiken, is moeilijk te winnen en moet naar hun mening stevig worden vastgehouden, en geld, vaak het geheim om zich veilig en comfortabel te voelen, is geen uitzondering.

Ram daarentegen leeft vrij in het moment en gelooft dat de enige goede tijd om je zorgen te maken over morgen is wanneer morgen komt. In de tussentijd is het tijd om te pronken, plezier te hebben en te genieten van alle vrijheden die het leven je geeft.

Voor het geval je twee en twee nog niet bij elkaar hebt opgeteld, is het duidelijk dat Ram- en Kreeft-huwelijken met een gezamenlijke rekening of toegang tot elkaars bankpassen kunnen leiden tot ernstige discussies en meningsverschillen als de basisregels niet vroegtijdig zijn bepaald.

Ram is een impulsieve uitgever, en hoewel bekend is dat Kreeft van tijd tot tijd uitgaat, zijn die gelegenheden speciale traktaties, niet iets dat lichtvaardig moet worden opgevat.

Bittere kloven in dit huwelijk kunnen zich over geld vormen als beide betrokken tekens niet kunnen gaan zitten en hun monetaire gewoonten openlijk, eerlijk en met vertrouwen aan elkaar kunnen uitleggen.

Mijn laatste gedachten

Het zou onverantwoordelijk en misleidend zijn om te suggereren dat een match tussen Ram en Kreeft onmogelijk is.

Er zijn duizenden gelukkige paren van Ram en Kreeft, en elke dag komen er honderden bij.

Dat is vooral waar dankzij de opwinding die Ram met zich meebrengt, in combinatie met de tederheid en mededogen waartoe Kreeft in staat is, waardoor Ram zich de held voelt die hij of zij verlangt te zijn.

Een relatie tussen Ram en Kreeft op de lange termijn laten duren, is natuurlijk een andere vraag.

Een wijs stel dat onder zulke tekens is geboren, weet dat er enorme verschillen zijn in hoe ze op de wereld reageren en met elkaar in contact komen.

De Ram heeft bewegingsvrijheid nodig, en de Kreeft heeft de geruststelling nodig dat alles in orde is en dat ze geliefd zijn. Is hier een behoorlijke tussenweg te vinden?

Misschien, maar er is veel openhartigheid en serieuze zelfreflectie voor nodig om hier het beste van te maken.

Voor sommigen zullen het ongemak en de zelfopoffering te veel zijn, waardoor ze gaan rennen, iets dat helaas veel waarschijnlijker is aan de Ram kant van de relatie.

Kreeft zou ervoor moeten zorgen dat hun angsten en zorgen niet de overhand krijgen, hoezeer ze er ook aan knagen.

De manier waarop ze op die momenten naar Ram grijpen voor oplossingen zonder betekenis, kan ontmoedigend zijn voor de krijger van de dierenriem, die eerlijk gezegd zo medelevend en beschermend zou moeten zijn als we allemaal weten dat ze kunnen zijn.

Kreeft kan hun moed en inzicht vergroten door met een Ram te daten, en Ram kan ook de waarde leren van het vertragen en meten van hun acties met een koeler hoofd.

Het zal niet altijd een vlotte vaart zijn, aangezien de heethoofd en de humeurige kreeft klappen krijgen, maar als wrok kan worden vermeden, is er hier een prachtige ruimte om samen te groeien.

Compatibiliteitsscore voor Kreeft en Ram: 4/10
Terug naar Kreeft relaties