Bewustwordingsgesprekken

Bent u niet per se op zoek naar een behandeling maar heeft u wel vragen of inzicht nodig, dan kunt u ook een afspraak maken voor een reading of holistisch inzicht consult.

Tijdens een reading of consult maak ik gebruik van mijn helderziend-, -horend-, -ruikend- en -voelendheid. Soms maak ik gebruik van kaarten als ondersteuning.

Of het nu vragen zijn over een overleden dierbare, relaties, uw werk, zakelijke vragen, verhuizing, seksualiteit of narcistische relaties, grenzen aangeven, of inzicht in hoe u bepaalde situaties in uw leven beter of op een andere manier kunt aanpakken, niks is voor mij vreemd.

Maar ook over spiritualiteit kan ik u veel vertellen. Regelmatig krijg ik vragen over soulmates, twin-flames, het ego, maar ook hoe spiritualiteit werkt.

Ik probeer u zo veel mogelijk helderheid te geven in uw situatie maar geef ook altijd tips hoe u het beste uit uzelf kunt halen.

Voor een bewustwordingsgesprek, via Messenger, Skype, Whatsapp of telefonisch, kunt u een afspraak maken door contact op te nemen.