Reiki

De Japanse arts Mikao Usui is de grondlegger van Reiki. Hij ontdekte een spirituele manier om te helen. Hij noemde deze methode Reiki, wat letterlijk ‘universele levensenergie’ betekent. Reiki is een alternatieve geneeswijze waarbij door handopleggingen, de universele levensenergie wordt gebruikt om het immuunsysteem te activeren om het lichaam te helen.

Hoe werkt Reiki?

Reiki is een energetische behandelwijze voor lichaam en geest. Tijdens een behandeling wordt uw energieveld dusdanig aangevuld zodat het lichaam in betere staat is zichzelf te helen. Na de behandeling kunt u een intens rust- en ontspannen gevoel ervaren.

Doordat ik contact maak met de universele energie, gebruik ik mijn handen als ‘doorgeef medium’ om u zo te voorzien van de energie.

Bij hevige klachten moet u er rekening mee houden dat u meerdere behandelingen nodig zult hebben.

Hoe werkt de behandeling?

Ik neem contact met u op via Skype, Ik stuur u van tevoren een Skype link die u hiervoor kunt gebruiken. U hoeft niet ingewikkeld de app te downloaden maar u kunt gewoon Skype in de browser gebruiken. Dit om zeker te weten dat u niet gestoord wordt door andere apps op uw telefoon.

Dan gaan we in op de problemen die u ervaart. Na dit uitgebreide gesprek stel ik u op uw gemak en gaat u op een gemakkelijke stoel zitten, op de bank of op bed liggen. U hoeft op dat moment niet uw telefoon vast te houden of zichtbaar voor mij te zijn. Wat belangrijk is, is dat u wel mijn stem kunt horen.

Wanneer u ontspannen bent, doet u uw ogen dicht en dan begin ik met de sessie. Ik vertel u precies waar u uw focus moet leggen.

Ondertussen geef ik reiki op afstand.

Na de sessie, vraag ik hoe uw ervaring was en vertel ik wat mijn bevindingen eventueel zijn.

Het kan zijn dat ik tussendoor aantekeningen maak, die ik belangrijk voor u vind en die stuur ik via een email naar u toe zodat u er later nog mee aan de slag kunt.

Neem contact met mij op om een afspraak te maken of indien u meer informatie hierover wilt ontvangen.

Hon Sha Ze Sho Nen

Doe mee met de onderstaande gratis Reiki sessie.

NATUURLIJKE GENEESKUNDE IS GEEN VERVANGING VAN REGULIERE MEDISCHE BEHANDELINGEN. HET IS WEL EEN GOEDE AANVULLING EN EEN MANIER OM IN DE TOEKOMST KLACHTEN TE VOORKOMEN.