Horoscopen

Volgens astrologie bestaat er een verband tussen de zon, maan en planeten. Deze hemellichamen zouden hun eigen invloed op de aarde hebben, waardoor bepaalde situaties ineens een uitleg hadden en zelfs voorspeld konden worden. 

Deze invloeden zouden zich ook op mensen uitspelen. Vanaf geboorte tot aan de dood. Hierdoor ontstond de geboortehoroscoop.

Een geboortehoroscoop gebruikt de tijd, dag, maand en jaar waarop u geboren bent. Door vanuit dit punt uit te rekenen hoe en waar de planeten tijdens uw stonden, kunt u veel over uzelf te weten komen. Het kan u laten zien waar u tegenaan heeft gelopen of loopt, wat uw sterke punten zijn en kan erg behulpzaam zijn in het vinden van uw weg door het leven. 

Als de stand van de planeten is uitgerekend, kunnen deze worden ingedeeld in 12 huizen. Deze 12 huizen staan voor de 12 sterrenbeelden. Door de planeten in te delen wordt het duidelijk hoe deze energieën zich zullen uiten in uw leven. 

Een inzicht hebben in uw  geboortehoroscoop zal de rest van uw leven een voordeel zijn.

U kunt voor uzelf een geboortehoroscoop aanvragen of voor een geliefde of misschien voor één van uw kinderen. Een geboortehoroscoop is tevens een origineel cadeau om te geven.

U ontvangt uw geboortehoroscoop of relatiehoroscoop in een pdf-bestand, zodat u dit altijd terug kunt lezen wanneer u wilt.