Narcisme

Steeds meer mensen hebben te maken met narcisme. Of het nu ouders, partners of collega’s zijn. Dit brengt vaak de nodige frustratie, angst, depressie en nare situaties met zich mee. Voor de ‘slachtoffers’ van narcisten is het vaak moeilijk om gehoord of begrepen te worden. Er wordt alleen naar het ‘slachtoffer’ gekeken als labiel persoon, maar niet naar de relatie met de narcist. Zeker omdat de narcist het verhaal dusdanig kan verdraaien, dat degene die ermee te maken heeft als ‘aansteller’ wordt gezien.

Persoonlijk heb ik heel veel te maken gehad met narcisme en het is mij gelukt om hiermee om te gaan en het te herkennen zodra ik ermee te maken heb. Ik ken de frustratie en de strijd die het met zich mee brengt als geen ander. Vanwege mijn eigen ervaringen begrijp ik u en weet ik precies wat u nodig heeft om hiermee om te gaan maar vooral ook hiervan te helen.

Doordat ik steeds meer inzicht kreeg in dit probleem, werd het mijn missie om hier iets mee te doen. Bij 80% van mijn cliënten komt het steeds naar voren dat ze op één of andere manier te maken hadden/hebben met een narcist of iemand met narcistische neigingen. Vaak heeft men het niet eens in de gaten.

Mijn doel is onder andere mensen duidelijkheid te geven wat narcisme precies is, te begeleiden door middel van gesprekken en soms in combinatie met een healing op afstand.

Dit traject kan zeer heftige emoties met zich meebrengen, maar is absoluut de moeite waard. Naast de gesprekken en therapieën wordt u tevens buiten kantooruren begeleid, mocht dat nodig zijn. Ik zal er ook alles aan doen om u op de beste manier hierin te begeleiden.

Enkele punten dat u met een narcist te maken heeft:

Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op.