Liefde en relatie kaartleggingen

De liefde zal ons altijd bezig houden. Of het nu een nieuwe liefde is of hoe je relatie zal verlopen. 

Wilt u weten of er een nieuwe partner op uw pad komt, of bent u aan het daten met een potentiële partner en bent u benieuwd hoe dat verloopt. Of vraagt u zich af of u wel klaar bent voor een nieuwe liefde.

Het kan zijn dat u een relatie heeft waarbij u twijfels heeft of lopen jullie tegen bepaalde problemen aan. Ook dan kan een kaartlegging helpen om meer duidelijkheid te geven.

Ik heb voor u 3 verschillende liefde en relatie kaartleggingen die u kunt aanvragen.

De ben ik klaar voor liefde geeft aan of u echt toe bent aan een nieuwe relatie.

De nieuwe liefde kaartlegging geeft aan of er een nieuwe relatie op uw pad komt en de relatie legging geeft inzicht in een bestaande relatie.

Hoe werkt het?

U vraagt een kaartlegging aan die u aanspreekt. U vult uw gegevens in en in het vakje opmerkingen geeft u zo uitgebreid mogelijk uw vraag aan (hoe uitgebreider de vraag, hoe meer informatie u van mij ontvangt). In een videoboodschap vertel ik u precies wat de boodschap is van uw kaartlegging. U ontvangt van mij een email met een link van de videoboodschap, die u kunt downloaden. Weet dat wanneer de boodschap niet gedownload wordt, de videoboodschap maar 3 maanden op onze server blijft staan. Deze wordt dus na 3 maanden verwijderd.