Liefde en relatie kaartleggingen

De liefde zal ons altijd bezig houden. Of het nu een nieuwe liefde is of hoe je relatie zal verlopen. 

Wilt u weten of er een nieuwe partner op uw pad komt, of bent u aan het daten met een potentiële partner en bent u benieuwd hoe dat verloopt. Of vraagt u zich af of u wel klaar bent voor een nieuwe liefde.

Het kan zijn dat u een relatie heeft waarbij u twijfels heeft of lopen jullie tegen bepaalde problemen aan. Ook dan kan een kaartlegging helpen om meer duidelijkheid te geven.

Ik heb voor u 2 verschillende liefde en relatie kaartleggingen die u kunt aanvragen.

Hoe werkt het?

Onder aan de pagina vindt u mijn contact gegevens. Geef zo uitgebreid mogelijk uw vraag aan (hoe uitgebreider de vraag, hoe meer informatie u van mij ontvangt). In een videoboodschap vertel ik u precies wat de boodschap is van uw kaartlegging. U ontvangt van mij een link van de videoboodschap, die u kunt downloaden. Weet dat wanneer de boodschap niet gedownload wordt, de videoboodschap maar 3 maanden op onze server blijft staan. Deze wordt dus na 3 maanden verwijderd.

De relatie kaartleggingen:

Nieuwe liefde legging: Deze kaartlegging geeft aan hoe uw nieuwe liefdesrelatie eruit ziet. (€12.50)

De relatie legging: Deze kaartlegging vertelt iets over uw romantische relatie of over een relatie die u met iemand heeft die belangrijk is. Het kan dus ook een werkrelatie zijn. Stel u heeft te maken met een moeilijke collega en u weet niet zo goed waarom het stroef loopt of hoe u er het beste mee om kunt gaan. Ik kan u met deze kaartlegging inzicht geven.

Stuur mij een bericht en u ontvangt van mij een Tikkie. Voor het buitenland werkt overmaken of ik stuur u een link van Paypal.

Whatsapp: 06-10631306

Telegram: Natasha van den Akker

Messenger: https://www.facebook.com/natashadonker

E-mail: natashavandenakker@outlook.com