Geboortecode

Wat is een geboortecode?

Op de dag dat u geboren bent activeerde een prachtige geboortecode. Deze geboortecode is de blauwdruk voor uw ziel, de vertaling van uw zielencontract voor dit leven.

Numerologie, de wetenschap van de betekenis van getallen, is ontworpen om de blauwdruk van je ziel te vertalen om je spirituele contract te onthullen.

Terwijl u uw geboortecode verslag leest, zal u weten dat het met u resoneert, omdat u het op zielsniveau zult voelen. Misschien voelt u een tinteling langs uw ruggengraat of ervaart u verrukking en rillingen van vreugde als u zich realiseert – uw ziel spreekt tot u via uw eigen code!

Cijfers zijn een toegangspoort tot het ontwikkelen van uw intuïtie. Wanneer u iemand voor het eerst ontmoet, heeft u misschien een onderbuikgevoel over hem of haar. Toegang hebben tot cijfers geeft u een ander perspectief op hun ziel en toestemming om te bevestigen wat u al intuïtief voelde.

Kijk bijvoorbeeld naar de eerste letter van iemands voornaam en u zult bepaalde eigenschappen gaan begrijpen over wie ze zijn op zielsniveau.

Alles is energie. Alles draagt een trilling kracht. Elk cijfer (en elke letter) is een unieke trilling met een diepe betekenis. Net zoals elke muzieknoot een unieke frequentie en geluid uitzendt (die numeriek kan worden gemeten), elk nummer oscilleert tot een bepaald aantal cycli per seconde. Elk geluid, elke geur, kleur en gedachte is een trilling en kan als getal worden gemeten.

Alle nummers die zijn uitgelijnd binnen één persoon (u), entiteit (bedrijf) of familie, creëren een code. Elke sector van een code draagt bij aan de hele formule – een symfonie van levendige frequenties die alle onderlinge verbindingen van uw leven vormen.

Deze uitleg zal het mysterie en de magie in uw codes onthullen, uw geboortecode – de blauwdruk van uw ziel.

Net zo belangrijk is dat deze hogere wijsheid u een krachtig kijkje geeft in de ziel blauwdruk van andere mensen, waardoor u ze beter begrijpt, vergeeft en onvoorwaardelijk van ze houdt en anderen de vrijheid geeft om zichzelf in hun eigen tijd en op hun uniek ontworpen manier te vinden.

Cijfers zijn de essentie van hoe het leven zich uitdrukt. Door uw geboortecode te begrijpen, zal u ontdekken wie u werkelijk bent op zielsniveau, hoe u uw speciale gaven kunt gebruiken en hoe u van nature obstakels overwint om de wijsheid en moed te verwerven om uw goddelijke missie te vervullen.

Als u uw geboortecode eenmaal kent en toepast, hoeft u niet meer te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Wat u zal bevrijden, is om de Ware Ik te leren kennen door middel van uw ziel blauwdruk. Door uzelf te kennen, kunt u uw eigen realiteit creëren – een realiteit die puur gebaseerd is op uw afstemming met de geest, in plaats van op onbewuste motivaties die zijn afgeleid van het advies en verwachtingen van anderen.

Leven met een zielscode begint thuis – intern. U bent geïndoctrineerd en gelooft bepaalde dingen over uzelf door externe bronnen, en veel, zo niet de meeste van die overtuigingen dienen niet uw hoogste goed.

Het kennen van uw geboortecode en hoe u deze nu en in de toekomst kunt toepassen, zal u voorbereiden en versterken om uw ware zielsbestemming te manifesteren. Wanneer u in afstemming bent met de geboortecode van uw ziel en de huidige cycli, stemt u natuurlijk af op overvloed.

Daarom is de uitleg, die u ontvangt, om u te verheffen naar een plaats van vreugde, vrijheid en een gepassioneerde betrokkenheid – zodat u zich gedwongen voelt om uw goddelijke gaven op het hoogste trillingsniveau uit te drukken!

Wanneer u zich op deze manier met het universum bezighoudt, wordt welvaart naar u aangetrokken, wordt overvloed tot u aangetrokken en vertaalt uw welzijn zich in rijkdom aan geest, lichaam en ziel.

Numerologie – de toegangspoort tot het ontrafelen van de DNA-code van uw ziel – helpt u een diepgaande relatie met uzelf te beginnen die een diepe verbinding mogelijk maakt met wat u leuk vindt.

Uw zielscode geeft u ’toestemming’ om een leven van vervulling, vreugde en emotionele integriteit te leiden. Een reis die puur door de ziel wordt bekrachtigd, is een viering van overvloed. Elke persoon zit anders in elkaar. Net zoals elke sneeuwvlok een unieke afdruk heeft, zo heeft elk mens, een ziel.

Onze numerologie geboortecode getuigt daarvan. De geboortecode van uw ziel onthult de unieke manieren waarop u bent ontworpen om vervulling en overvloed te ervaren, te verkennen en te manifesteren. Iedereen heeft een onafhankelijke manier om vreugde te uiten!

Door inzicht in de goddelijke gaven in uw geboortecode, begint u bewuste keuzes te maken die uw vibratie steeds hoger brengen. Bewustwording van de code komt op de eerste plaats. Actie die overeenkomt met uw code volgt. Dan verschijnen er automatisch positieve doorbraken, vooral als u consequent duidelijke intenties zet die overeenstemmen met uw code.

Wilt u uw geboortecode aanvragen, stuur mij dan een bericht. U kunt ook kiezen voor een combinatie geboortecode en naamanalyse.

Stuur mij een bericht en u ontvangt van mij een Tikkie van €20.00 voor uw geboortecode of €35.00 voor de combinatie geboortecode en naamanalyse. Voor het buitenland werkt overmaken of ik stuur u een link van Paypal.

Whatsapp: 06-10631306

Telegram: Natasha van den Akker

Messenger: https://www.facebook.com/natashadonker

E-mail: natashavandenakker@outlook.com

U kunt hier lezen over de naamanalyse: https://natashavandenakker.nl/naamanalyse/