Video kaartleggingen

Heeft u vragen over uw werk, uw bedrijf of misschien zit u in een bepaalde situatie waarbij u even geen raad weet. 

Dan kunt u hier uw kaartlegging aanvragen. 

Het is belangrijk dat u duidelijk een vraag stelt.

Voorbeeld:

“ik heb gesolliciteerd voor een baan die ik graag wil, maar ik heb ineens een fantastisch aanbod gekregen. Wat moet ik nu doen?.”

“Ik wil mijn bedrijf gaan uitbreiden, maar ik twijfel of ik nu de stap moet zetten om te fuseren of toch even door te blijven gaan zoals ik nu bezig ben.”

“Mijn partner en ik willen naar het buitenland verhuizen maar is het de bedoeling dat wij naar het buitenland gaan verhuizen?”

Voor de kaartleggingen maak ik gebruik van tarot- en orakelkaarten.

Hoe werkt het?

U vraagt een kaartlegging aan door mij een bericht te sturen. Hieronder vindt u de gegevens. Geef zo uitgebreid mogelijk uw vraag aan (hoe uitgebreider de vraag, hoe meer informatie u van mij ontvangt). In een videoboodschap vertel ik u precies wat de boodschap is van uw kaartlegging. U ontvangt van mij een link van de videoboodschap, die u kunt downloaden. Weet dat wanneer de boodschap niet gedownload wordt, de videoboodschap maar 3 maanden op onze server blijft staan. Deze wordt dus na 3 maanden verwijderd.

U kunt kiezen uit verschillende kaartleggingen, namelijk:

Videokaartlegging: Deze kaartlegging is een algemene legging voor alle vragen die u maar heeft. (€12.50)

Maandlegging: Deze kaartlegging is voor de aankomende maand. Wat u eventueel kunt verwachten. U hoeft deze niet per se op de eerste dag van een nieuwe maand aan te vragen. (€12.50)

Kwartaallegging: Deze kaart gaat over wat u de aankomende 3 maanden kunt verwachten. (€15.00)

Jaarlegging: Deze kaartlegging gaat over wat het komende jaar u gaat brengen. U hoeft niet te wachten tot eind van het jaar om deze kaartlegging aan te vragen. Dat kan op elk gewenste tijdstip in het jaar. (€20.00)

Stuur mij een bericht en u ontvangt van mij een Tikkie. Voor het buitenland werkt overmaken of ik stuur u een link van Paypal.

Whatsapp: 06-10631306

Telegram: Natasha van den Akker

Messenger: https://www.facebook.com/natashadonker

E-mail: natashavandenakker@outlook.com