Persoonlijke groei kaartlegging

Een van de sterkste punten van tarot is dat je een spiegel krijgt om na te denken over je leven en introspectie. Het leven vordert steeds sneller en soms vinden we het moeilijk om onszelf de tijd en de ruimte te geven om te pauzeren en het pad dat we volgen te evalueren. En als we merken dat we consequent nooit die tijd hebben om na te denken, en onszelf nooit die ruimte geven om na te denken, wat erger is, is dat we kunnen beginnen met automatische piloot.

Wat je ook doet – of het nu gaat om een eenvoudige meditatie, een reinigingsritueel of het volgen van de cycli van de maan, we raden je altijd aan om minstens één keer per maand bij jezelf te komen. Ga je met intentie en doel door het leven? Zijn je acties in overeenstemming met je waarden als individu? Zo nee, hoe kun je het dan beter doen? Dit zijn slechts enkele van de vragen die we onszelf kunnen stellen.

Begrijp je verleden met een kaartlegging voor persoonlijke groei

Onze ervaringen uit het verleden bepalen hoe we met het heden omgaan. En dat varieert van je persoonlijke geschiedenis en je daden, tot zelfs hoe je ouders je opvoeding hebben beïnvloed. Wat zijn de coping-mechanismen die je hebt geleerd? Hoe hebben de verwachtingen van je gezin je gevormd? Hoe hebben hun overtuigingen en waarden de jouwe gevormd? Hoe kun je van je fouten leren? Een beter begrip van je verleden kan je helpen bij het bepalen van je sterke en zwakke punten en hoe je je grootste uitdagingen kunt overwinnen.

Ontdek potentieel met een kaartlegging voor persoonlijke groei

Soms hebben we een externe bron nodig om ons te helpen zien waar ons ware potentieel ligt. Misschien heb je geen duidelijk beeld van wat je talenten en vaardigheden zijn, laat staan hoe je ze kunt gebruiken. Een tarotlegging kan helpen bij het verwoorden en ontdekken van die verborgen vaardigheden door je een nieuw perspectief op jezelf te geven. Het kan je ook helpen je energie op je doelen te richten, of zelfs om ze meer duidelijkheid te geven.

Neem beslissingen met een kaartlegging voor persoonlijke groei

Als we keuzes maken, worden we vaak verscheurd tussen wat we echt willen en wat anderen van ons verwachten. Om nog maar te zwijgen van de soort angst die draait om het maken van de keuzes die ons het gewenste resultaat geven. Een tarotlegging kan je helpen de voor- en nadelen af te wegen, de keuzes die je maakt uit liefde te ontwarren versus de keuzes die je maakt uit schuld of angst.

Hoe werkt het?

Stuur mij een bericht en geef zo uitgebreid mogelijk uw vraag aan (hoe uitgebreider de vraag, hoe meer informatie u van mij ontvangt). In een videoboodschap vertel ik u precies wat de boodschap is van uw kaartlegging. U ontvangt van mij een link van de videoboodschap, die u kunt downloaden. Weet dat wanneer de boodschap niet gedownload wordt, de videoboodschap maar 3 maanden op onze server blijft staan. Deze wordt dus na 3 maanden verwijderd.

Stuur mij een bericht en u ontvangt van mij een Tikkie van €17.50. Voor het buitenland werkt overmaken of ik stuur u een link van Paypal.

Whatsapp: 06-10631306

Telegram: Natasha van den Akker

Messenger: https://www.facebook.com/natashadonker

E-mail: natashavandenakker@outlook.com