Aura- en chakra healing

De aura en chakra’s zijn van wezenlijk belang voor het lichaam. De chakra’s zorgen ervoor dat de organen die hiermee in verbinding staan de nodige energie krijgen. Wanneer een chakra niet goed functioneert, kan er een disbalans of zelfs blokkades in het lichaam optreden. Wanneer dit langdurig genegeerd wordt kunnen er ook ziektes en/ of lichamelijke klachten ontstaan.

De  aura is het energieveld om ons fysieke lichaam. Het is de blauwdruk van ons lichaam waar alle informatie wordt opgeslagen. Ook daar kan zich een disharmonie in de energie bevinden.

Door een aura- en chakra healing te ondergaan, wordt het energieveld letterlijk geheeld.

Hoe werkt het?

Na een grondig intake gesprek krijgt u een behandeling van ongeveer drie kwartier. Tijdens de behandeling op afstand vul ik de aura en chakra’s aan met de nodige energie en zorg dat eventuele blokkades opgeheven worden. Tevens verwijder ik knellende banden met negatieve mensen wanneer u daar last van heeft. Aura- en chakra healing biedt heling en ondersteuning bij aandoeningen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Bij hevige klachten moet u er rekening mee houden dat u meerdere behandelingen nodig zult hebben.

Maar hoe werkt een behandeling op afstand?

Doordat ik cliënten over de hele wereld behandel geef ik behandelingen op afstand.

Ik neem contact met u op via Skype, Ik stuur u van tevoren een Skype link die u hiervoor kunt gebruiken. U hoeft niet ingewikkeld de app te downloaden maar u kunt gewoon Skype in de browser gebruiken. Dit om zeker te weten dat u niet gestoord wordt door andere apps op uw telefoon.

Dan gaan we in op de problemen die u ervaart. Na dit uitgebreide gesprek stel ik u op uw gemak en gaat op een gemakkelijke stoel zitten, op de bank of op bed liggen. U hoeft op dat moment niet uw telefoon vast te houden of zichtbaar voor mij te zijn. Wat belangrijk is, is dat u wel mijn stem kunt horen.

Wanneer u ontspannen bent, doet u uw ogen dicht en dan begin ik met de sessie. Ik vertel u precies waar u uw focus moet leggen.

Ondertussen geef ik een aura en chakra healing op afstand.

Na de sessie, vraag ik hoe uw ervaring was en vertel ik wat mijn bevindingen eventueel zijn.

Het kan zijn dat ik tussendoor aantekeningen maak, die ik belangrijk voor u vind en die stuur ik via een email naar u toe zodat u er later nog mee aan de slag kunt.

NATUURLIJKE GENEESKUNDE IS GEEN VERVANGING VAN REGULIERE MEDISCHE BEHANDELINGEN. HET IS WEL EEN GOEDE AANVULLING EN EEN MANIER OM IN DE TOEKOMST KLACHTEN TE VOORKOMEN.