Aura- en chakra healing

De aura en chakra’s zijn van wezenlijk belang voor het lichaam. De chakra’s zorgen ervoor dat de organen die hiermee in verbinding staan de nodige energie krijgen. Wanneer een chakra niet goed functioneert, kan er een disbalans of zelfs blokkades in het lichaam optreden. Wanneer dit langdurig genegeerd wordt kunnen er ook ziektes en/ of lichamelijke klachten ontstaan.

De  aura is het energieveld om ons fysieke lichaam. Het is de blauwdruk van ons lichaam waar alle informatie wordt opgeslagen. Ook daar kan zich een disharmonie in de energie bevinden.

Door een aura- en chakra healing te ondergaan, wordt het energieveld letterlijk geheeld.

Hoe werkt het?

Na een grondig intake gesprek krijgt u een behandeling van ongeveer drie kwartier. U houdt uw kleding aan. Tijdens de behandeling vul ik de aura en de chakra’s aan met de nodige energie en zorg dat eventuele blokkades opgeheven worden. Tevens verwijder ik knellende banden met negatieve mensen wanneer u daar last van heeft. Aura- en chakra healing biedt heling en ondersteuning bij aandoeningen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Bij hevige klachten moet u er rekening mee houden dat u meerdere behandelingen nodig zult hebben.

NATUURLIJKE GENEESKUNDE IS GEEN VERVANGING VAN REGULIERE MEDISCHE BEHANDELINGEN. HET IS WEL EEN GOEDE AANVULLING EN EEN MANIER OM IN DE TOEKOMST KLACHTEN TE VOORKOMEN.