Kreeft en Waterman relatie

Waterman en Kreeft zijn elk genereuze sterrenbeelden, die vriendelijk zijn voor degenen die het dichtst bij hen staan en weemoedig in de wens dat de wereld een betere plek wordt.

Aan de ene kant is Kreeft een gezinsgericht en geldbewust sterrenbeeld dat veel liefde in hun hart heeft om de gelukkige Waterman te bieden.

Ondertussen ziet Waterman zelf de hele mensheid als zijn of haar familie en heeft ze verheven doelen van altruïsme en spannende nieuwe ontdekkingen aan het licht brengen om de samenleving vooruit te helpen.

Er zijn hier wat raakvlakken, maar onder de oppervlakte totaal verschillende perspectieven die op de lange termijn problemen kunnen veroorzaken.

Dit overzicht van Waterman en Kreeft helpt je zowel de valkuilen als de belofte van een Waterman Kreeft-relatie te begrijpen, door de dingen vanuit beide gezichtspunten te bekijken.

Combinatie tussen de Waterman-vrouw en de Kreeft-man

Waterman-vrouwen zijn enthousiaste individualisten en vinden het heerlijk om diegenen te ontmoeten die hun uniciteit omarmen en hen nieuwe manieren van denken en zien van de wereld laten zien.

Hoe geweldig is het dan om de Kreeft-man te ontmoeten, een man die in contact staat met zijn gevoelens en de uitdrukking daarvan, zonder verontschuldiging.

Deze gevoelige ziel zal een Waterman-vrouw intrigeren, maar zoals vaak het geval is bij een relatie tussen Waterman en Kreeft, is voorzichtigheid aan beide kanten geboden om misverstanden te voorkomen.

De Kreeft-man verandert snel van emotionele toestand, gaande van optimistisch en opgewekt naar chagrijnig en somber.

Er zijn hier innerlijke getijden in het spel die de stroom van zijn vloeiende gevoelens beïnvloeden en de hele situatie zal de Waterman-vrouw enorm in verwarring brengen.

Er moet voor worden gezorgd dat de Waterman-dame niet verantwoordelijk is voor deze verschuivingen in zijn emotionele toestand.

Evenzo is de hare een kijk op het hoofd in plaats van op het hart en haar leven is druk en snel in beweging, verspreid over meerdere gebieden die ze evenveel prioriteit geeft.

Voor een Waterman-vrouw is een relatie leuk, maar het is ook slechts een aspect van het veel grotere plaatje.

Het volstaat te zeggen dat de emotionele behoeften van de Kreeft-man, zelfs als hij niet toegeeft dat hij ze heeft, deze afstand onvriendelijk zou kunnen voelen, maar Waterman bedoelt het nooit als zodanig.

Een Waterman-vrouw kan regelmatig contact verwachten van de Kreeft-man, in telefoontjes en tekstberichten en hij zal haar vaak willen zien.

Hoe ze deze vorderingen interpreteert, is aan haar, hoewel het onwaarschijnlijk is dat hij de eerste stap zal zetten en zelfs als hij dat doet, zal het zo subtiel zijn dat zelfs haar geslepen geest het misschien niet ziet.

Niettemin maakt zijn gevoeligheid hem bij haar geliefd en het ontbreekt hem ook niet aan kracht, bescherming of hartstocht.

Alleen de Kreeft eigenschap van aanhankelijkheid, meer nog dan de stemmingswisselingen en gevoelens van struikelen, dreigt de relatie het meest te verstoren.

Waterman-vrouwen moeten de vrijheid hebben om hun eigen doelen na te streven, contact met zichzelf te houden en hun veiligheid in het leven te vinden via enorme mentale grenzen.

De Kreeft-man heeft het tegenovergestelde idee, hij wil bijna vanaf het begin een huis en gezin samen bouwen en met zijn scharen het Waterman-vrouwtje meenemen naar zijn waterige diepten van grote emotie en een gezellig thuisleven.

Hij vindt zekerheid in het hebben van een plek voor alles en klampt zich stevig vast aan wat hij gewonnen heeft.

De Waterman-dame heeft geen tijd om op deze manier te worden ingesloten en kan drastische maatregelen nemen om aan gevangenname te ontsnappen.

De goede punten:
  • Emotioneel verrijkende gesprekken en dates zijn gegarandeerd.
  • De gevoeligheid van de Kreeft-man is een verademing voor de Waterman-dame.
  • Een Kreeft-man is adaptief en kan zijn persoonlijkheid voor elke gelegenheid afstemmen.
  • Kreeft-mannen onderhouden het huis vaak goed, geen sjofele vrijgezellentroep hier!
De slechte punten:
  • Onzekerheid leidt ertoe dat de Kreeft-man handelt, hij houdt ervan te weten dat jij de zijne bent.
  • De Waterman-vrouw wordt het beu om de Kreeft-man eraan te herinneren dat hij geliefd is.
  • Kreeft-mannen zijn meer huiselijk dan Waterman-vrouwen, die te snel bewegen.
  • Zijn emotionele intensiteit kan overweldigend zijn voor de meer cerebrale Waterman-vrouw.
Combinatie tussen de Waterman-man en Kreeft-vrouw

Kreeft-vrouwen zijn vaak mooi en sommige astrologen geven brutaal toe dat hun associatie in dierenriemsymboliek met moederschap, koestering en de maan hen vaak ook wulps maakt.

Hun gevoeligheid en vriendelijkheid zullen een zwak voor de Waterman-man raken en zijn aandacht vestigen op een mede beoefenaar van de altruïstische kunsten.

Evenzo zal ze worden aangetrokken door zijn koele en verzamelde aard, iets dat de Waterman-man misschien niet eens beseft dat hij uitstraalt.

Dat komt omdat hij veel van zijn energie in zijn eigen geest steekt, rond danst met ideeën en nieuwe manieren vindt om zijn agenda vooruit te helpen, een goede tijd en inspiratie brengen aan degenen om hem heen.

Het is waarschijnlijk dat de Waterman-man een onconventioneel uiterlijk heeft of een zeer unieke manier van kleden die hem in één oogopslag onderscheidt in een menigte.

Zijn grappige manieren verleiden ook de Kreeft-vrouw, die altijd gretig is om redenen te zien om zich opgebeurd te voelen.

Het is waarschijnlijk dat de Kreeft-vrouw al subtiel begint te flirten met de Waterman-man, en hij zit zo opgesloten in zijn eigen geest dat hij het vaak niet opmerkt.

Met een beetje geluk zullen de twee daar uiteindelijk komen, maar op het moment van de relatie moet uiterste zorg worden besteed aan de ernstige verschillen in emotionele expressiviteit die deze twee vertonen.

Kortom, verklaringen van romantiek en gevoel zullen een druppel van de Waterman-man zijn, wanneer het Kreeften-meisje veel liever een overstroming zou hebben.

Hij zal de behoefte aan dit verbijsterend vinden en zal waarschijnlijk het risico lopen gesmoord te worden door haar eigen emotionele lof en diepe bekentenissen van genegenheid.

Ze is een gevoelige innerlijke ziel en deze verklaringen zijn niet lichtvaardig, toch zal hij merken dat geen enkele reactie voldoende is om haar te verzekeren dat wat ze zegt net zo veel voor hem betekent als het doet.

Dingen kunnen rommelig worden en haar uitbarstingen, stemmingswisselingen en bezitterigheid passen helemaal niet goed bij de Waterman-man.

Gelukkig kan hun gedeelde liefde voor vriendelijkheid, om anderen op de eerste plaats te stellen en voor creativiteit en kunst, sommige van deze scheuren dichten. Anders moet er veel tolerantie zijn voor elkaars verschillen.

De goede punten:
  • De Kreeft-vrouw is vrouwelijk en flirterig en altijd leuk om mee te babbelen.
  • Een wederzijdse liefde voor vrijgevigheid en een betere wereld maken helpt dit paar te schitteren.
  • Kreeft-vrouwen zijn getalenteerde koks en mooie huisvrouwen.
  • Kreeft-vrouwen zijn loyaal en liefdevol, waardoor het onwaarschijnlijk is dat ze afdwalen.
De slechte punten:
  • Waterman heeft absolute vrijheid nodig, maar de Kreeft-vrouw wil een betrouwbare partner.
  • De steeds wisselende emoties maken het voor de Waterman-man onmogelijk om een stevige basis te voelen.
  • De Waterman-man is niet emotioneel communicatief en de Kreeft-vrouw denkt dat hij daardoor ongeïnteresseerd is.
  • De Waterman-man verveelt zich gemakkelijk en zet druk op de Kreeft-vrouw, die gewoon vrede en stabiliteit wil.
Huwelijk tussen Kreeft en Waterman

Ondanks de twijfels die misschien in dit artikel worden gedeeld, slagen veel Waterman- en Kreeftrelaties in werkelijkheid in het huwelijk en duizenden van hen genieten van succes en een lang leven.

Nogmaals, het is allemaal een kwestie van weten wat je kunt verwachten, welke grond je moet geven en waaraan je je moet houden en hoe je de compromissen kunt sluiten die deze gedeelde kwaliteiten helder laten schijnen.

Simpel gezegd, de passies van Waterman zijn veel koeler dan die van Kreeft, die alles met absolute diepgang en oprechtheid voelt.

Het feit dat Kreeftemoties zo dicht bij de oppervlakte komen, ondanks dat de mensen zich in hun schalen verstoppen wanneer het leven wreed aanvoelt, helpt Waterman er zeker van te zijn dat alles open is en dat niemand spelletjes speelt.

Kreeft weet ook dat Waterman geen spelletjes speelt, maar vindt Waterman toch lastig te lezen.

Hun coole uiterlijk lijkt misschien een façade, maar de waarheid is dat Watermannen zo los staan van veel van de alledaagse realiteit dat zelfs liefde hen niet op dezelfde manier beïnvloedt als sommige mensen.

Watermannen kunnen lijken alsof ze niet in het huwelijk zijn geïnvesteerd, terwijl ze in feite veel waardering hebben voor het werk dat Kreeft-echtgenoten doen bij het creëren van een gelukkig, stabiel huis om te ontspannen en dichtbij te zijn.

Het duistere geheim van Waterman is dat ze liefde een rommelige en angstaanjagende emotie vinden, dus vinden het moeilijk om het te meten en uit te drukken, het is niet iets van de geest, dus niet van hun aard.

Veel van de grootste belangenconflicten in een huwelijk tussen Waterman en Kreeft zullen opduiken in het rijk van vrijheid versus veiligheid.

De Kreeft-ziel is er een die graag, wat moeilijk is gewonnen, heel dicht bij de hand houdt, dat betekent geld, familieleden, huisdieren en natuurlijk een man of vrouw.

Voor een Kreeft-persoon komen vertoningen van nabijheid naar voren als grote, ingrijpende gebaren van toewijding en veiligheid, waarbij de partner altijd dichtbij blijft en zich identificeren met het huwelijk als een kernonderdeel van hun identiteit.

Voor de Waterman is dit soort kijk echter bizar en soms zelfs beangstigend.

Het sterrenbeeld Waterman is er een van het vinden van nieuwe ideeën voor de samenleving door het verkennen van individualiteit en zelfs eenzaamheid.

Het idee om vastgeklemd te worden en zich erover te verdiepen, hoe liefdevol en oplettend het ook is, voelt verstikkend.

De behoefte aan bewegingsvrijheid is soms zo sterk dat ze onbedoeld terugdeinzen voor knuffels, waardoor de Kreeft-partner zich afgewezen voelt.

Waterman moet zeker leren zijn waakzaamheid te laten zakken, maar evenzo zou de Kreeft-partner er goed aan doen om vertrouwen te tonen en de Waterman de nodige afstand te geven om zich vrij te voelen om zijn eigen interesses na te streven.

Er zullen nog steeds vervelende verrassingen opduiken, de Waterman verlaat de stad misschien een week en denkt er bijvoorbeeld maar aan om de Kreeft-echtgenoot een paar dagen eerder te vertellen en voelt zich verrast dat dit een probleem is.

Tolerantie van beide kanten geeft dit huwelijk een lang leven en introduceert ook vaak nieuwheid om de levendige Waterman verbeelding te prikkelen.

Mijn laatste gedachten

Hoewel de hindernissen voor geluk talrijk lijken, zijn ze verre van onoverkomelijk voor de Waterman- en Kreeft-partners, vooral wanneer hun gedeelde eigenschap van vastberadenheid in het spel wordt gebracht.

Het omzetten van die koppigheid van elk van deze sterrenbeelden in gedeelde kracht voor uitdagingen van buitenaf, is een van de beste dingen aan de combinatie Waterman en Kreeft.

Compromissen en opoffering kunnen echter nodig zijn om deze verbinding echt van de grond te krijgen, maar er valt veel te leren.

Grootmoedige Kreeft kan aan Waterman bewijzen dat uitbarstingen van emotie niet gevreesd hoeven te worden en Waterman kan Kreeft laten zien dat jezelf uit de kast halen geen garantie is voor liefdesverdriet en verraad, wat hun verleden hen ook heeft geleerd.

Het instinctieve gedrag dat inherent is aan elk sterrenbeeld moet echter gedurende de hele relatie in gedachten worden gehouden, vooral op de lange termijn en Kreeft wil altijd dat het voor de lange termijn is, ongeacht wat ze zeggen.

Ze wonen in diepe, waterige emotionele diepten en verlangen naar open communicatie van gevoelens en oprechte uitingen van loyaliteit.

Voor Waterman heeft het schijnbaar geen zin om deze overdreven uitingen van genegenheid of elkaar koeren in het donker en de gedachte om naar de diepten te worden gesleept, het voelt opsluitend en eng aan.

De Waterman geruststellen dat vrijheid van hen is en dat de Kreeft alleen liefde betekent als hij zo adorabel overdreven is, zal veel helpen om het begrip voor beide partijen te vergemakkelijken.

Dit is een match die ofwel kan groeien door zijn intrinsieke verschillen of hopeloos door hen verdeeld kan worden maar het zal volkomen lonend blijken te zijn voor degenen die het zielswerk investeren om de magie te laten gebeuren.

Als Waterman Kreeft kan koesteren tijdens de meer sombere dagen en Kreeft kan beseffen dat verstrooidheid van Waterman niet betekent dat er geen gebrek aan liefde is, dan is er hier een schat aan positiviteit te ontdekken.

Positiviteit is tenslotte alles waar zowel Kreeft als Waterman meer van willen zien in de wereld, dus wie is er beter dan elkaar om het te helpen realiseren door gedeeld mededogen en overtuiging?

Compatibiliteitsscore Kreeft en Waterman: 5/10

Terug naar Kreeft relaties