Leeuw en Waterman relatie

Waterman en Leeuw bezetten tegenovergestelde uiteinden van de twaalf sterrenbeelden, waardoor ze tegenpolen zijn – en als zodanig waarschijnlijk zullen aantrekken.

De zeer intelligente en gezellige Waterman vindt glamour en amusement in de houding van de machtige Leeuw, en de grote kat wordt op zijn beurt verleid door het unieke karakter van Waterman.

Maar om echt te begrijpen hoe je Leeuw’s hart kunt winnen en hoe je een verliefde Waterman kunt begrijpen, is een dieper onderzoek van wat er speelt nodig.

Combinatie tussen de Waterman-vrouw en de Leeuw-man

Zelfs in de grootste drukte duurt het niet lang voordat Waterman en Leeuw elkaar vinden.

Dat is vooral waar als de Waterman-vrouw aanwezig is, aangezien haar gevoel voor mode en algehele heldere karakter kattenkruid bewijzen voor de vrolijke Leeuw, die hunkert naar individualisme in alles wat hij ontmoet.

Hij is waarschijnlijk een goed gebouwde man, wiens haar vaak zo kenmerkend is als de manen van een mannelijke leeuw. De Leeuw-man beweegt met een onuitgesproken gevoel van macht, en zijn zelfvertrouwen is hoog.

Het breekt echter zelden in arrogantie uit, omdat de charme van zulke heren zo oprecht is dat het niet anders kan dan bewonderaars en toeschouwers binnen te halen.

De Waterman-vrouw ziet dergelijke aandacht misschien als concurrentie, als ze echt geïnteresseerd is, maar ze hoeft zich geen zorgen te maken.

Als het erom gaat te leren zien of een Leeuw flirt, zijn de signalen vaak erg direct – en zelfs als hij terughoudend speelt, heeft de Waterman-vrouw fijn afgestemde inzichten die haar helpen de ware bedoelingen van mensen te interpreteren.

De Leeuw-man wil een partner waarmee hij kan pronken, en vindt grote aantrekkingskracht in de individualiteit van de Waterman-vrouw. Hij leert echter al snel dat deze vrije geest niemands speeltje of prijs is.

Als hij haar individualiteit niet herkent en respecteert, kan hij verwachten dat hij snel op de stoep wordt getrapt.

Ik moet toegegeven, de Waterman-vrouw zou het echter moeilijk hebben.

Deze op de gemeenschap gerichte, beschermende en uiterst hilarische man is knap en verleidelijk, en hoewel zijn intensiteit haar soms kan afschrikken, voelt ze een zekere troost in zijn oprechtheid en ernst die ze zelden ergens anders vindt.

De goede punten:
  • Onmiddellijke chemie zet deze twee snel op elkaars radar, en Waterman houdt van de aandacht van haar Leeuw
  • De Leeuw-man is onafhankelijk, net als de Waterman-vrouw – niet bang voor aanhankelijkheid
  • De Leeuw-man is een geboren leider, die de Waterman-vrouw inspirerend vindt in haar eigen spirituele reis om wijsheid te brengen aan de mensen om haar heen
  • Een slimme Leeuw-man koestert en viert wat de Waterman-vrouw uniek maakt
De slechte punten:
  • De Leeuw-man is intens, soms tot het punt dat hij aanmatigend is
  • De Leeuw-man verontschuldigt zich zelden of geeft toe dat hij ongelijk had
  • Hij is populair bij de dames en trekt hun aandacht
  • De Leeuw-man verwacht de onverdeelde aandacht van de Waterman-vrouw, maar ze heeft een enorme geest die altijd op meerdere plaatsen tegelijk is.
Combinatie tussen de Waterman-man en de Leeuw-vrouw

Bijna zonder enige twijfel was het enige dat de Waterman-man en Leeuw-vrouw hielp bij elkaar te komen, zijn vrolijke geest en onvermoeibare gevoel voor humor.

Niemand waardeert een leuke partner als een Leeuw-dame, en ze waarderen iemand die ze laat lachen.

In het begin is het misschien niet eenvoudig om haar evenwicht te doorbreken.

De maniertjes van zijn van de Leeuw-vrouw zijn altijd precies zo, en hoewel de Waterman-man intelligent genoeg is om het masker te zien, weet hij niet altijd hoe hij erachter moet kijken.

Evenzo zal de Leeuw-vrouw enige verwarring vinden in de afstandelijke energie die de Waterman-man omringt.

Ze kan ofwel vrezen dat hij ongeïnteresseerd is en niet langer in hem investeren, des te meer optreden om zijn aandacht te trekken, of zichzelf net zo afzijdig houden om een vreemd soort impasse te creëren.

Dit soort gedrag kan, als het niet wordt gecontroleerd, ook doorgaan in de eigenlijke relatie.

In feite moet de Waterman-man zich bewust zijn van het feit dat de Leeuw-vrouw directe genegenheid en zeer verbale en demonstratieve liefde waardeert – allemaal dingen die hij zelf moeilijk vindt om te toveren.

Voor Leeuw is passie het levensbloed van liefde, maar voor Waterman is het de rauwe emotie die waardevolle helderheid van geest vertroebelt.

Eén ding is echter zeker: Waterman kan niet alleen de spontane manieren van zijn Leeuwenkoningin bijhouden, maar ze ook des te meer aanmoedigen.

De capriolen van dit paar zullen altijd neigen naar opwinding en avontuur, van feesten en reizen tot grote diners omringd door familie en vrienden.

Hij zal haar zelfingenomen vinden, en ze zal zijn verwarde manieren beklagen, maar als ze geluk hebben, zullen ze wederzijds respect voor elkaars individualiteit opbouwen.

Zoiets moet worden gekoesterd in een relatie met Waterman en Leeuw, en zal hun verbinding verdiepen en laten groeien.

De goede punten:
  • De Waterman-man vult het leven van zijn Leeuw-dame met gelach en dwaasheden
  • Zijn inzichten kalmeren de Leeuw-vrouw wanneer het leven te zwaar wordt, waardoor ze het grote geheel ziet
  • De Waterman-man respecteert de Leeuw-vrouw voldoende om haar de vrijheid te geven om zichzelf te zijn
  • Een gedeelde liefde voor spontane opwinding maakt dit een energieke relatie
De slechte punten:
  • De Waterman-man begrijpt niet waarom de Leeuw-vrouw de hele tijd over zichzelf wil praten
  • Zijn koele lucht kan als liefdeloos overkomen zonder dat hij het meent, en Leeuw is daar gevoelig voor
  • De Waterman-man vindt fixatie op mode en uiterlijk oppervlakkig
  • De emotionele uitbarstingen van de Leeuw-vrouw konden worden beantwoord met weinig meer dan een grijns en een opgetrokken wenkbrauw
Huwelijk tussen Leeuw en Waterman

Alleen al door het woord ‘huwelijk’ uit te spreken, krijg je sterren in Leeuw’s ogen, maar denk niet dat dit alleen om redenen van romantiek en toewijding is.

In gedachten zien ze het evenement zich al afspelen in filmische slow motion.

De golvende confetti, de immense witte cake, de grote zaal vol familie en vrienden, het uitwisselen van geloften – en nog belangrijker, alle ogen zijn gericht op Leeuw in al hun opsmuk.

Dit is hun dag, de enige dag waarop ze er het meest toe doen.

Watermannen die dit lezen, rollen misschien al met hun ogen, maar hun perspectief op het huwelijk is zo ver in de andere richting dat het een wonder is dat velen van hen de moeite nemen om te trouwen.

Tradities en beperkende sociale constructies irriteren de Waterman-ziel.

Als de relatie al gelukkig en toegewijd is, redeneert de Waterman, waarom is dan zoiets ouderwets en duurs als een huwelijk noodzakelijk?

De Leeuw moet Waterman ervan overtuigen dat het huwelijk niet alleen een excuus is voor pracht en praal.

Het is een bevestiging van de band, maar het belangrijkste, een die de Waterman er niet van zal weerhouden de wereld te verkennen en te genieten van het plezier van het leven en inspiratie.

Of ze het nu weten of niet, Waterman-mensen zijn vaak bang voor het huwelijk door te denken dat het hen zal verstikken en beheersen.

Zodra de ceremonie is uitgevoerd en het huwelijksleven aan de gang is, komen de voor- en nadelen van de Waterman en Leeuw-relatie op de lange termijn naar voren.

Als een voorbeeld: beide sterrenbeelden vervelen zich snel en moeten er zeker van zijn dat je de rustigere momenten van het leven niet verkeerd interpreteert als een teken dat de relatie mislukt.

Leeuw gedijt bijvoorbeeld op emotionele extremen en grootse gebaren van liefde en bewondering.

Hoewel Waterman nooit geknield zal worden gevonden en de naam van hun Leeuw-minnaar zal schreeuwen in de stortbui van een stormachtige nacht, is dat soort beeld onweerstaanbaar voor de Leeuw.

Ze beseffen dat het onmogelijk is dat alles te verwachten van een koele en kalme Waterman, maar wat als ze … een beetje in actie zouden komen?

Waterman, aan de andere kant, kan het idee niet verdragen dat argumenten over niets worden gestart, alleen omdat Leeuw aandacht wil.

Dat gezegd hebbende, zouden ze er goed aan doen ervoor te zorgen dat hun verslaving aan alles wat vers en nieuw is in de wereld, er niet voor zorgt dat hun hart daarginds gaat.

Leeuw zal hier niet voor staan, omdat hij bezitterig is en zijn partner beschermt. Kleur buiten de lijntjes, en de leeuw zal zijn tanden laten zien – en Waterman kan geen sympathie verwachten.

Al met al geeft het gezelschap, het plezier en het mededogen in deze relatie een huwelijk met Waterman en Leeuw veel potentieel.

Door hun verschillen te erkennen, hun tegenstellingen te harmoniseren en hun kracht in het algemeen belang te stellen, kunnen Waterman- en Leeuw-partners een van de grote krachtparen van de dierenriem worden.

Mijn laatste gedachten

Het idee van een relatie tussen Waterman en Leeuw is interessant en intrigerend, al was het maar vanwege de ietwat unieke mix van persoonlijkheden, energieën en filosofieën die het introduceert terwijl de romantiek door het paar beweegt.

Als deze botsingen ernstig zijn en zowel de koppigheid van Watermannen als de trots van Leeuwen altijd hoog zijn, branden deze attracties vaak uit lang voordat ze zelfs maar een kans hebben gehad om zo echt speciaal te worden als ze maar zijn.

En die bijzonderheid en diepe, diepe verbinding is zo de moeite waard om voor te werken en te vechten.

Ondanks dat ze van tegenovergestelde kanten van de traditionele twaalf tekens van de dierenriem komen, delen Waterman en Leeuw een gemeenschappelijke interesse in het helpen van de mensen om hen heen, het beschermen van de onderdrukten en het worden van inspirerende figuren die de mensheid vooruit helpen.

Bovendien begrijpen ze instinctief de kracht van tijd alleen, van het ademhalen van ruimte in een relatie en de kracht van alternatieve standpunten om zowel hun individuele doelen als die van hun relatie te bevorderen.

Leeuw is een intense minnaar, die Waterman vasthoudt in een grote emotionele omhelzing waarbij het lucht teken zelf goed moet opletten om niet verkeerd te interpreteren als verstikking of beheersing.

Dat gezegd hebbende, zullen alle hints over afdwalen zo snel worden stopgezet als ze lijken – in het ergste geval zal Leeuw’s hypocrisie de aandacht van andere bewonderaars opslokken terwijl hij dit doet.

Zowel Waterman als Leeuw kunnen, door geduld en liefdevolle vriendelijkheid, tot de gedeelde waardering komen dat een relatie hier is om hun individuele sterke punten te benadrukken, in plaats van ze te overspoelen in een verwarde, gemengde identiteit die de Leeuw-vlam uitdoven en de snelle Waterman-wind tempert.

Hierdoor worden Waterman en Leeuw meer diepgaande en inzichtelijke individuen en gebruiken ze hun relatie als een kracht ten goede, in plaats van als een steunpunt van drama of iets om voor weg te rennen.

Bovenal zullen ze elkaars beste vrienden en meest vertrouwde vertrouwelingen worden, en zelfs de meest angstaanjagende plotwendingen van het leven onder ogen zien met de breedste grijns, de warmste harten en het meest uiteenlopende canvas van denkbare ideeën en oplossingen.

Compatibiliteitsscore voor Leeuw en Waterman:  7/10

Terug naar Leeuw relaties