Leeuw en Weegschaal relatie

Er is een enorm gevoel van het zelf versus de ander wanneer de verliefde Leeuw en Weegschaal samenkomen.

Met de ene partner die gefocust is op verbetering van het zelf en de andere toegewijd is aan balans en harmonie, spelen hier complementaire energieën – maar zijn ze voldoende?

Hoewel beide sterrenbeelden romantisch en lief zijn, hebben ze elk ook manieren om onder de huid van de ander te kruipen.

Het voorbijgaan aan deze maak- of breekmomenten is essentieel voor deze relatie om de afstand te overbruggen.

Combinatie tussen de Leeuw-vrouw en de Weegschaal-man

In de relatie tussen een Leeuw-vrouw en een Weegschaal-man, is er waarschijnlijk veel charme en ego-streling om rond te gaan.

Beide mensen zijn van nature begiftigd met enorme reserves aan persoonlijk magnetisme, en ze zien er allemaal goed uit en hebben de neiging om veel bewonderaars te hebben.

Bewonderd worden is vooral belangrijk voor de Leeuw-vrouw, die het idee niet kan verdragen dat haar aanwezigheid, ideeën of meningen door iedereen onopgemerkt kunnen blijven.

In haar jeugd is ze daardoor vaak baldadig en opzichtig, maar naarmate ze ouder wordt, wordt ze een charmante socialite waar iedereen van houdt.

Iedereen houdt echter ook van de Weegschaal-man, en met goede reden. Hij zegt zelden een kleinerend woord tegen iemand, behalve pestkoppen of degenen die de onderdrukten uitbuiten.

Hij is vaak degene die geschillen in zijn sociale omgeving beslecht en heeft altijd tijd om een vriend in nood te helpen.

De Weegschaal-man kan karakter goed beoordelen, met een scherp oog voor esthetiek.

Dit is waarschijnlijk wat hem helpt in te zien dat de levendige Leeuw-vrouw meer is dan op het eerste gezicht lijkt – niet alleen het gewaagde feestmeisje, maar iemand met diepte en kwetsbaarheid, die ernaar verlangt zichzelf aan de juiste persoon toe te vertrouwen.

Hoewel dit waar is, is de Leeuw-vrouw ook niet van plan afstand te doen van haar persoonlijke vrijheid, en de Weegschaal-man kan dat ook zien – onthoud dat hij een evenwichtige kijk op de dingen heeft.

Wat meer is, zijn eigen vrijheid is belangrijk, en dus als de romance begint, krijgt elke partner ook persoonlijke ruimte.

De Weegschaal-man is erg romantisch, en het eten, drinken en ronduit verwennen dat de Leeuw-vrouw waarschijnlijk zal ontvangen, doet haar bij hem geliefd.

Ze geeft in ruil daarvoor aardig van zichzelf, op elke manier die de Weegschaal-man zich kan voorstellen.

Beide partners gaan pas een relatie aan als ze willen dat ze lang meegaan, en het resultaat is een mooie langetermijndenken.

Terwijl de zaken vastlopen, blijkt de besluiteloosheid van de Weegschaal als het ware een doorn in het oog van de Leeuw.

Dat gezegd hebbende, kan de eigen impulsieve manier van zijn van de Leeuw-vrouw de Weegschaal-man soms ook op de verkeerde manier wrijven – hij geeft er de voorkeur aan om te stoppen en zijn opties te overwegen voordat hij een beslissing neemt of een actie onderneemt.

De Leeuw-vrouw heeft echter geen tijd voor stagnatie of stilstand.

Ze kan de Weegschaal echter soms afstandelijk vinden, en dit baart haar zorgen – niet in de laatste plaats omdat het haar vertraagt om de aanbidding te ontvangen die ze zo graag heeft.

De goede punten:
  • Romantiek en gefluisterde zoete woordjes voeden de ziel van zowel de Weegschaal-man als de Leeuw-vrouw
  • De Weegschaal-man is genereus en medelevend, wat de Leeuw-vrouw inspireert
  • De Leeuw-vrouw is vrolijk, nieuwsgierig en speels, wat de Weegschaal-man doet glimlachen
De slechte punten:
  • De Leeuw-vrouw wil dat het de hele tijd over haar gaat, en het kan een beetje veeleisend worden
  • De Weegschaal-man geeft zozeer dat hij het misschien moeilijk vindt om nee te zeggen en te geven boven zijn stand
  • De incidentele emotionele kilte van de Weegschaal-man verrast en verontrust de Leeuw-vrouw, die bang is dat hij zijn interesse in haar verliest.
Combinatie tussen de Leeuw-man en de Weegschaal-vrouw

Er zal zeker de spanning van de achtervolging zijn wanneer de Leeuw-man en de Weegschaal-vrouw samenkomen.

Romantiek zal zeker in de lucht zijn, maar er zal ook een intellectuele connectie zijn, aangezien de Weegschaal-vrouw moeiteloos logica en liefde in evenwicht brengt.

De Leeuw-man is een zelfverzekerd en ambitieus persoon, vaak goed op weg naar carrière succes als hij dat nog niet heeft.

Dat gezegd hebbende, weet hij dat hard werken net zo belangrijk is als rust en ontspanning, en hij is een vrolijke man die zijn speelse kant nooit laat overtreffen.

Ondertussen is de Weegschaal-vrouw een ziel van uitzonderlijke gratie, vaak met een gereserveerde kant die tot leven lijkt te komen met humor en anekdotes zodra ze zich in het gelijkgestemde gezelschap bevindt.

Ze is natuurlijk net zo mooi als geestig, en waarschijnlijk heeft ze genoeg vrijers, maar ze is selectief.

De Weegschaal-vrouw is zelden single, omdat de dualistische aard van dit sterrenbeeld betekent dat ze er de voorkeur aan geeft om samen te werken dan niet.

De Leeuw-man is echter een expert in het weten wanneer hij moet bespringen, hoewel hij ook verstandig zou zijn in het temperen van zijn aanpak.

Als een leeuw die naar een vlinder op het bloemblad van een bloem springt, zal het Weegschaal-vrouwtje uit het zicht vliegen als hij te sterk zijn zaak verdedigt.

Een tactvolle, hoffelijke en langzame sluip naar haar toe zal waarschijnlijk haar hand winnen en hem de kans geven om zijn charme te laten spelen.

De Weegschaal-vrouw is echter ook charmant en zal zo goed mogelijk geven.

Er hangt een gevoel van stijl en klasse aan deze wedstrijd naarmate deze ouder wordt, waarbij het diner in de beste restaurants in de stad langzaam verandert in ontsnappingen voor koppels naar intieme schuilplaatsen en hotspots.

De Leeuw-man wil zich een held voelen, en de Weegschaal-vrouw kan hem hier meer dan verplichten. Ze vindt het heerlijk om het beste in anderen naar boven te halen en om zorgzaam en vriendelijk te zijn, en haar koninklijke vriendje zal zijn borst uitsteken en grijnzen om haar complimenten en aandacht.

Maar natuurlijk kunnen Leeuw-mensen soms een beetje meer lof verwachten dan mensen het graag geven, en dat kan hier ook het geval zijn.

Uiteindelijk zou de Weegschaal-vrouw moe kunnen worden van het feit dat alles wat het paar doet om hem en zijn verlangens draait.

De vriendelijkheid en het medeleven van de Weegschaal-vrouw als vanzelfsprekend beschouwen, is een enkele reis om het te verliezen, maar de Leeuw-man lijkt zijn ideeën te verzetten en zijn weg terug naar haar goede gratie te charmeren wanneer het onzeker wordt.

Zijn oprechte eerlijkheid is verfrissend, zij het soms tactloos. De eigen sociale genade van de Weegschaal-vrouw kan alle scheuren die hier te zien zijn, gladstrijken, en ze is een waardevolle bondgenoot om te hebben.

Toch kunnen haar emoties soms zonder waarschuwing koud worden, en de Leeuw-man kan zich zorgen maken als dit gebeurt.

De goede punten:
  • De Weegschaal-vrouw geeft haar hart alleen aan een loyale winnaar in het grote spel van het leven – waardoor de Leeuw-man een solide kandidaat is
  • De Weegschaal-vrouw is liefhebbend, genereus en charismatisch, waardoor de Leeuw-man zich een koning voelt
  • Beide zielen zijn tamelijk romantisch en vinden veel emotionele vervulling in elkaar
De slechte punten:
  • De Leeuw-man heeft een enorm ego, en als zijn trots gekwetst is, kan hij een beetje kinderachtig worden door uit te halen
  • De Weegschaal-vrouw is gefixeerd op esthetiek en schoonheid, in een mate die oppervlakkig kan overkomen
  • De Leeuw-man neemt snel roekeloze beslissingen, terwijl de Weegschaal-vrouw aarzelt als ze ter plekke wordt gezet – inderdaad een moeilijk te overbruggen gat
Huwelijk tussen Leeuw en Weegschaal

Dankzij een gedeelde aanbidding van romantiek en het idee om nooit een relatie aan te gaan zonder potentieel op lange termijn, is de combinatie van het huwelijk voor Leeuw en Weegschaal gunstig.

De moed van de een en het gereserveerde onderscheid van de ander creëren samen een complementaire harmonie.

Maar natuurlijk zal het huwelijksleven op de lange termijn nog steeds werk vergen. Leeuw zal ervoor moeten zorgen dat ze het niet te druk hebben met plezier hebben om kilometers te maken – als ze hun zin krijgen, zal het huwelijksfeest immers groot en luid zijn, en de huwelijksreis duur en sensueel.

Weegschaal vindt het zeker niet erg om verwend te worden, maar houdt ervan om een beetje strategie en intelligentie achter de acties van het paar te hebben.

Na verloop van tijd, met hun vriendelijke begeleiding, zal Leeuw hopelijk leren om wat minder impulsief te zijn, en te bedenken welke invloed hun acties hebben op het paar in plaats van alleen maar aan eigen voordeel te denken.

Natuurlijk zal de Weegschaal-echtgenoot nog steeds veel genegenheid, lof en steun bieden aan de Leeuw-partner, die het huwelijk als een bron van inspiratie en troost zal hebben terwijl ze een weg van genialiteit in de wereld uitstippelen. Weegschaal kan ook zijn eigen ding doen, maar is net zo blij met een ondersteunende rol.

Dat wil niet zeggen dat de behoeften van de Weegschaal natuurlijk volledig worden overstemd. De Leeuw-echtgenoot is wonderbaarlijk beschermend en zal altijd de kant van hun geliefde verdedigen.

In de loop der jaren wordt dit paar een stijlvolle inspiratie voor ons allemaal, zolang ze ervoor zorgen dat hun behoeften in evenwicht zijn.

Mijn laatste gedachten

De mix van energieën die we zien in een relatie tussen Leeuw en Weegschaal is vaak inspirerend, meestal langdurig en altijd opmerkelijk serieus.

Onder hun complexiteit zijn dit twee geesten die gewoon willen liefhebben en bemind willen worden, en niet begrijpen waarom dat soms zo moeilijk is om te doen.

Het is een bijna feestelijke gelegenheid wanneer ze elkaar vinden en om deze en vele andere redenen hun beste zelf kunnen zijn.

De behoefte van Leeuw moet nodig zijn en de drang van Weegschaal om alles wat hij of zij aanraakt te verbeteren, creëert een goede cyclus van motivatie en persoonlijke groei.

Toch zou Leeuw er verstandig aan doen om hun gelukssterren te tellen en ervoor te zorgen dat we Weegschaal niet als vanzelfsprekend beschouwen.

Teder zijn betekent niet dat je zacht aanvoelt, en Weegschaal staat er niet voor om misbruikt te worden. Gelukkig kan Leeuw’s grote hart niet anders dan overvloedige genegenheid aan Weegschaal’s voeten uitstorten.

Zowel Leeuw als Weegschaal hebben een afstandelijke kant die kan ontstaan, vooral als het leven goed gaat, en het kan ervoor zorgen dat ze soms een beetje snobistisch lijken.

Dit is meestal onschadelijk, maar ze moeten oppassen dat ze niet afstandelijk van elkaar zijn – het doet hen op lange termijn pijn.

Een punt dat het vermelden waard is, is dat liefhebbers van Weegschaal en Leeuw allebei vrij onafhankelijke mensen zijn, en dat deze relatie elk van hen de kans biedt om zonder belemmering hun eigen ding te doen.

Zolang ze eraan denken om de ander op te nemen in hun lange termijn plannen, zou hier geen probleem moeten zijn.

Warmte, romantiek, diepe vriendschap en liefde voor de fijnere dingen in het leven leiden het partnerschap tussen Leeuw en Weegschaal naar succes door de jaren heen.

Dit is absoluut een relatie die ver kan gaan, maar het is het beste dat het paar in gedachten houdt dat er hard gewerkt moet worden om er het beste van te maken.

Compatibiliteitsscore voor Leeuw en Weegschaal: 7/10

Terug naar Leeuw relaties