Leeuw en Tweelingen relatie

In astrologie betekent romantiek tussen de Tweelingen en Leeuw het samenkomen van een oogverblindende sociale vlinder en een gedurfde natuurlijke leider.

Vonken vliegen waarschijnlijk voor zowel voorspoed als tegenspoed, maar over het algemeen heeft deze combinatie een luchtige flair die hem helpt om de afstand te overbruggen.

Natuurlijk heeft elke relatie ook een groot aantal gevaren waar je op moet letten. Tweelingen en Leeuw zijn geen uitzondering, maar omdat ze er de voorkeur aan geven om van de positieve kant te kijken, kunnen ze soms overweldigd worden door onverwachte donkere wendingen.

Combinatie tussen de Tweelingen-vrouw en de Leeuw-man.

Er is veel intriges en romantiek om van te genieten in de relatie tussen een Tweelingen-vrouw en een Leeuw-man, en de combinatie belooft opzichtig en stijlvol te zijn, maar hopelijk niet oppervlakkig om zo te zijn.

De Tweelingen-vrouw is populair en aantrekkelijk, en cultiveert van nature een sociale kring die bestaat uit mensen uit alle mogelijke lagen van de bevolking.

Hierdoor trekt ze vaak veel bewonderaars aan zonder het zelfs maar te beseffen, en is ze zo luchtig vergeleken met de dichte emoties van een verliefdheid dat ze niet weet hoe ze moet reageren als ze soms mee uit wordt gevraagd.

De charmante, knappe Leeuw-man is verre van verbaasd over deze wetenschap.

Hij is een ervaren persoon en vaak een geboren leider, en zelfs als hij dat niet bewust heeft gedaan, is de Leeuw-man meestal het middelpunt van een bepaalde sociale kring waarin hij zich bevindt.

De Leeuw-man is ook iemand die zijn hart op zijn mouw draagt en heeft er geen probleem mee om zijn mening te uiten.

Als hij de Tweelingen-vrouw wil, zoals hij waarschijnlijk doet, dan verspilt hij geen tijd met het bekendmaken van zijn bedoelingen. Waarschijnlijk zal hij dat doen met zo’n stijl en oprechtheid dat ze niet anders kan dan naar hem luisteren.

Zowel de Leeuw-man als de Tweelingen-vrouw zijn vrolijke mensen, en dates zijn waarschijnlijk levendig – danslessen, avontuurlijke roadtrips buiten de stad of dagen in het themapark.

Deze combinatie heeft een speelse zoetheid die ze voor altijd jong houdt.

Na verloop van tijd is het natuurlijk belangrijk om onderscheid te maken tussen voor altijd jong en consequent onverantwoordelijk.

De Leeuw-man is soms extreem impulsief, en de Tweelingen-vrouw heeft een opmerkelijk vermogen om afgeleid te worden door het nieuwe of ongewone.

Hoewel het in het algemeen onwaarschijnlijk is dat dit problemen veroorzaakt, kan dit soort dingen iets dieper gaan dan de voorkeur heeft. De Leeuw-man is bijvoorbeeld een trotse persoon en neemt geen schade aan het ego.

Als de Tweelingen-vrouw hem te sterk plaagt, of gewoon per ongeluk voor zijn beurt praat, kan hij zenuwachtig zijn.

Zijn eigen intens gepassioneerde kant kan echter soms de Tweelingen-vrouw overweldigen, die zich liever vrij voelt dan verschanst in de emotionele diepten die haar worden opgedrongen.

Maar als ze er cool uitziet, zal ze ook zijn trots kwetsen, dus tactvol omgaan is de sleutel.

De Leeuw-man moet ook oppassen voor jaloezie, hoewel hij hier niet helemaal onberispelijk is.

De Tweelingen-vrouw is een nogal natuurlijke flirt, hoewel de Leeuw-man een even brutale kant heeft die net zo veel problemen kan veroorzaken als hij losgelaten wordt.

De goede punten:
  • Natuurlijke chemie knettert vanaf het begin en trekt twee vrolijke geesten in een prachtige dans
  • Romantiek, snel pratend verstand en eindeloze grappen maken hier allemaal deel uit van de cursus
  • De Leeuw-man is loyaal en liefdevol, en de Tweelingen-vrouw is slim en inspirerend – elk brengt de fijnere punten van de ander naar voren
De slechte punten:
  • De Leeuw-man verwacht te allen tijde in de schijnwerpers te staan en wordt uitgezet als dit niet het geval kan zijn
  • De Tweelingen-vrouw flitst rond van plaats naar plaats, waardoor het voor de Leeuw-man moeilijk wordt om soms tijd met haar door te brengen
  • Beide sterrenbeelden vallen hier gemakkelijk uit de liefde, en kunnen elkaar opgeven in plaats van als team voor lastige problemen te staan
Combinatie tussen de Tweeling-man en Leeuw-vrouw

De combinatie die hier te zien is, in de relatie tussen een Tweelingen-man en Leeuw-vrouw, zet een natuurlijke komiek en een tedere diva tegen elkaar op – met overwegend succesvolle resultaten.

De Tweelingen-man leerde van jongs af aan hoeveel deuren hij kon openen met een knipoog en een glimlach.

Hij heeft genoeg charisma en weet hoe hij het moet gebruiken, maar is ook intelligent en adaptief genoeg om zijn veelzijdige persoonlijkheid in zijn omgeving te passen.

Hij kan de no-nonsense zakenman zijn, de tedere vaderfiguur, de gevoelige dichter en de jongen die met de jongens de stad in gaat – vaak binnen enkele uren na elkaar.

Hij houdt van woordspelingen en zet zich in voor nieuwe uitdagingen, en maakt en houdt gemakkelijk vrienden.

De Leeuw-vrouw is ook een populair persoon, vaak in die mate dat ze het centrale middelpunt is voor iedereen zodra ze de kamer binnenkomt.

Ze blijft zelden onopgemerkt en lijkt de gave te hebben om de stemming te verlichten, waar ze ook ronddwaalt.

Ze is echter niet iemand die spelletjes speelt, dus de Tweelingen-man moet niet proberen haar acties te decoderen als een bijbedoeling.

Als de Leeuw-vrouw naar hem toe lijkt te komen, is ze dat waarschijnlijk echt – ze is niet iemand die spelletjes speelt of het idee om een leuke tijd te hebben ingewikkeld maakt.

Een goede tijd is zeker wat er zal zijn als de Tweelingen-man en Leeuw-vrouw bij elkaar komen.

Haar sensuele passie en speelse kitten schattigheid als ze iets wil, komt mooi overeen met zijn snelle verstand, geweldige gevoel voor humor en nieuwsgierige geest.

Natuurlijk, naarmate de liefde volwassen wordt, zullen noch de Tweelingen-man noch de Leeuw-vrouw hun vrienden en kennissen achterlaten.

Het is waarschijnlijk dat hun liefde het gesprek van de stad zal zijn, tenminste in het begin, en vooral de Leeuw-vrouw zal de aandacht trekken.

Naarmate de tijd verstrijkt, kan de Tweelingen-man af en toe geïrriteerd raken door hoeveel aandacht en waardering de Leeuw-vrouw nodig lijkt te hebben.

Ze wil altijd degene zijn die wordt geprezen, en als iemand over hun uitdagingen in het leven praat, stuurt ze onbewust het gesprek naar waarom ze het erger heeft.

Natuurlijk helpt het feit dat de Tweelingen-man een coole, afstandelijke en emotieloze kwaliteit kan hebben wanneer hij op zijn meest cerebrale is, ook niet veel.

De Leeuw-vrouw houdt van passie als een constante in plaats van een traktatie, maar hij laat vaak talloze ongelijksoortige ideeën in zichzelf stuiteren.

Het meest gevaarlijke van alles is echter dat de Tweelingen-man zich niet graag gevangen voelt, en zijn drempel voor toewijding lijkt te verschillen van die van veel andere mensen.

Hij zou ergens anders interesses kunnen gaan nastreven als hij zich verveelt, of als de volledige liefde van de Leeuw-vrouw te verstikkend wordt.

De goede punten:
  • Positiviteit, gegiechel en leuke date-ideeën lijken van de tong te rollen voor de Tweelingen-man en Leeuw-vrouw – perfecte speelkameraadjes
  • Beide partners zijn charmant en populair, waardoor hun relatie er een is waarvoor iedereen naar succes streeft
  • De genaden van de Tweelingen-man en de passie van de Leeuw-vrouw gaan goed samen, waardoor beide partners zich speciaal en gewild voelen
De slechte punten:
  • De relatie belet niet dat beide partners hun eigen agenda hebben, en vooral de Leeuw-vrouw voelt zich misschien minder een prioriteit
  • Beide partners hebben van nature flirterige kanten die problemen kunnen veroorzaken, vooral omdat beide relaties gemakkelijk verlaten als ze niet hun zin krijgen
  • De Leeuw-vrouw wil dat het altijd over haar gaat, en de Tweelingen-man lijkt vaak onoprecht zonder dat het zin heeft
Huwelijk tussen Leeuw en Tweelingen

Veel van de grootste complementaire aspecten van deze twee zielen staan op om volwassen te worden en zich in harmonie te ontwikkelen in het huwelijk van Tweelingen en Leeuw.

Dit geldt echter ook voor enkele van de grootste verschillen in filosofie en manier van leven, wat betekent dat er genoeg is om op te letten.

Veel hiervan komt voort uit de ideeën die beide sterrenbeelden over het huwelijk hebben. In het geval van Leeuw is een bruiloft een grootse gelegenheid en een gebaar van opperste toewijding aan een ander.

Leeuw-mensen worden misschien snel verliefd, maar ze spelen voor de kost, en het huwelijk is daar een essentieel onderdeel van.

Voor Tweelingen is de kwestie iets gecompliceerder. Hoewel de ideeën en tradities achter het huwelijk niet zo slecht zijn, krijgen Tweelingen-mensen in de astrologie vaak de reputatie dat ze verlegen zijn voor toewijding.

Dit kan het huwelijk een groot probleem voor hen maken, zo niet iets angstaanjagend om te vermijden. Om te begrijpen waarom, is het belangrijk om de Tweelingen-persoon simpelweg niet te haasten.

Dit is iemand die bestaat uit talloze persoonlijkheidsfragmenten, en als zodanig willen Tweelingen zoveel mogelijk van het leven zien vanuit zoveel mogelijk perspectieven. Het huwelijk, zo redeneren ze, stopt dat op zijn weg.

Maar als er ware liefde is ontstaan tussen Tweelingen en Leeuw, is het huwelijk niet zo’n vergezocht idee.

Beide sterrenbeelden worden waarschijnlijk zowel beste vrienden als geliefden, gaan op vakantie naar verre oorden en verzamelen verhalen van heinde en verre om te delen met hun naasten.

Het huwelijk zal waarschijnlijk duren als Leeuw de leiding krijgt, en Tweelingen wordt vrijgelaten zoals zij dat nodig achten.

Het zou een beetje een onorthodoxe relatie kunnen worden, maar door Leeuw een positie te geven om de baas te zijn en Tweelingen een kans te geven om op zoveel mogelijk gebieden van het leven te schitteren, helpt dit paar blijvend.

Mijn laatste gedachten

Luchttekens en vuurtekens hebben de neiging om vrij gemakkelijk met elkaar om te gaan.

Het is logisch als je nadenkt over de elementen die erbij betrokken zijn – lucht voedt vuur, en evenzo helpt de energie van elk sterrenbeeld de ander hier te groeien.

Natuurlijk verloopt het pad naar ware liefde zelden soepel, en zelfs de romantische Leeuw zal toegeven dat er werk aan de winkel is achter de schermen om de glamoureuze uitstraling te behouden die zij en Tweelingen genieten wanneer ze op pad zijn, met hun armen onderling verbonden.

Gelukkig pakt astrologie veel van de speling op door niet alleen veel chemie aan dit duo te geven, maar hen ook de kans te geven om hun beste zelf te laten schijnen – Tweelingen’s humor en Leeuw’s charisma zijn compatibele bedgenoten, en het paar zelf zullen eveneens in een mum van tijd bedgenoten zijn!

Een relatie tussen Tweelingen en Leeuw houden, is hier echter de grote vraag. Beide sterrenbeelden maken zich schuldig aan het feit dat ze zich afvragen of het gras elders groener is, maar gevoed zijn ze in deze band – en het is veilig om te zeggen dat ze zich allebei ook snel vervelen.

Gelukkig is veel op het gebied van nieuwheid en opwinding de norm in deze relatie, evenals een enorme hoeveelheid persoonlijke vrijheid – een absolute must voor zowel de vurige Leeuw als de luchtige Tweeling.

Geen van beide tekens vindt het leuk om te horen wat te doen of hoe het te doen.

Er zal veel reizen, creativiteit en spel zijn in deze relatie, maar om het te laten duren, moeten zowel het drama van Leeuw als de kleine witte leugens van Tweelingen blootgelegd, besproken en uiteindelijk opgelost worden.

Het kan eng en ongemakkelijk zijn, maar het is zo de moeite waard om dapper te zijn – als liefde maar altijd zo vrolijk was als zo vaak voor deze twee.

Compatibiliteitsscore voor Leeuw en Tweelingen: 7/10

Terug naar Leeuw relaties