Leeuw en Ram relatie

Als het gaat om zelfvertrouwen, sex-appeal, hun spullen stutten en de vlammen van passie ontsteken, maken Ram- en Leeuw-koppels altijd indruk.

En hoewel de indrukken die ze bij de mensen om hen heen achterlaten één ding zijn, zijn de indrukken die ze bij elkaar achterlaten iets heel anders.

Beide sterrenbeelden die bij deze match betrokken zijn, hebben grote, gezonde ego’s, hoewel die soms een duidelijker oordeel kunnen vertroebelen – vooral wanneer er hete en stomende emoties bij betrokken zijn.

Combinatie tussen de Ram-vrouw en de Leeuw-man

Aan Oscar Wilde wordt vaak toegeschreven dat hij ooit heeft gezegd dat het enige ergste dan er over praten is als er niet over wordt gepraat – en met dat citaat zou je evengoed over de Ram-vrouw en de Leeuw-man kunnen praten.

De Ram-vrouw is een onderscheidend persoon, vaak zeer bekwaam in haar carrière, maar ook een doorzetter in elk ander aspect van het leven.

De Ram-vrouw neemt geen gevangenen, sluit geen compromissen en kent haar eigen geest met een onstuitbaar vertrouwen, de Ram-vrouw is stijlvol, ingeschakeld en klaar om alles aan te pakken wat het leven haar te bieden heeft.

De Leeuw-man, ondertussen, is een grappige grote kat die net zo goed en ambitieus is, maar een opmerkelijk zachte kant heeft die een solide, onwankelbare innerlijke kern verbergt.

Hij weet wat hij wil en hoe hij het moet krijgen, maar ook de kneepjes van het vak in sociale gratie, stevige handdrukken en de magie van een oprechte glimlach.

Zowel de relatie met de Ram-vrouw als de Leeuw-man is er dus een die vaak eerlijk is tot goedheid, leuk vanaf het moment dat het begint.

Beide charmeurs zullen vroeg of laat zeker elkaars radars zijn, vooral omdat ze allebei behoorlijk centrale figuren zijn in hun individuele sociale kringen – nogmaals, dat natuurlijke leiderschap dat beide sterrenbeelden bezitten.

De Ram-vrouw wordt aangetrokken door de charme en prestaties van de Leeuw-man, maar ook door zijn tedere kant en zijn wild speelse manier.

Hij is ook onafhankelijk, net als zij, dus ze kan verzekerd zijn van een goede balans tussen onafhankelijke periodes en solide koppeltijd.

Evenzo is de Leeuw-man vrij om zijn ding te doen, maar kan hij ook de lof, genegenheid en hete passie ontvangen van de Ram-vrouw, die zelden iemand vindt die haar op haar best aankan.

Die intensiteit gaat niet alleen naar vrijgevigheid en liefde, maar ook naar argumenten en frustraties.

Spanningen kunnen dankzij de vurige aard van beide sterrenbeelden vaak overslaan in verhitte situaties, maar even snel weer omslaan in liefdevolle warmte.

Als ego-botsingen niet in de weg staan, is dit een opwindende relatie die prachtig kan duren.

De goede punten:
  • Oogverblindend en inspirerend, de Ram-vrouw en Leeuw-man brengen het beste in elkaar naar boven
  • De Ram-vrouw en Leeuw-man zijn het leven en de ziel van elk feest en geven zelf veel epische feesten
  • Enthousiasme en nieuwsgierigheid betekenen dat de Ram-vrouw en Leeuw-man partners in crime zijn en tegelijkertijd nieuwe avonturen aangaan
De slechte punten:
  • Zowel de Ram-vrouw als de Leeuw-man willen centraal staan en moeten uitkijken naar ego-botsingen
  • Hete passie kan snel opbranden als het te fel brandt – het paar heeft ook een strategie voor langzame verbranding nodig
  • De Ram-vrouw en Leeuw-man hebben elk een jaloerse kant die ze beter niet bij elkaar zouden kunnen triggeren
Combinatie tussen de Ram-man en Leeuw-vrouw.

Wanneer twee charmeurs zoals de Ram-man en Leeuw-vrouw elkaar ontmoeten, zullen er ongetwijfeld vonken over vliegen.

De Ram-man is een snel bewegend individu, zeker niet zonder zelfvertrouwen en zeker niet zonder een scherp oog voor het eerlijkere geslacht.

De glamour, het gevoel voor mode, het charisma en de uitstraling van de Leeuw-vrouw zal hem daarom zeker boeien.

Ze golft elke kamer binnen met de meest wonderbaarlijke en bijna onschuldige charme, en heeft geen probleem om de aandacht te trekken.

Ze gedijt hier goed op, maar als er één heer is die een stapje extra wil doen om de jacht te winnen, is het de Ram-man.

Hij zal voor niets stoppen, zoals hij nooit doet, om haar hart te winnen. Ze zal wat drama en avontuur aan de achtervolging introduceren, en hij zal het overnemen.

Al snel zullen deze snel bewegende sterrenbeelden meer verbinding maken, en de Ram-man zal genieten van de kans om de Leeuw-dame mee te nemen op dates die variëren van romantische maaltijden tot waterskiën en alles daartussenin.

Evenzo biedt de Leeuw-vrouw veel opwinding aan de Ram-man, evenals loyaliteit en toewijding waardoor hij zich een held voelt.

Ze deelt graag de schijnwerpers met hem, maar heeft zeker ook haar eigen agenda en doelen om na te streven.

De vrijheid hebben om haar eigen ding te doen is van vitaal belang voor de Leeuw-vrouw, maar net zo goed als de Ram-man.

Beide partners zullen de drive hebben om van tijd tot tijd op pad te gaan en hun eigen voldoening als individu te vinden, en gelukkig is dit een relatie waar dat mogelijk is.

Deze partners vullen elkaar in dit opzicht uitstekend aan, maar deze dynamiek heeft ook een donkere kant.

De Ram-man, die altijd in het moment leeft en koste wat kost wil winnen, wordt meegesleept in zijn vrijheid en zijn aandrang om zijn ding, zijn manier, in zijn eigen tijd te doen.

De Leeuw-vrouw, ondertussen, wil graag het gevoel hebben dat ze de hoogste prioriteit heeft in het leven van haar man – en neemt het zeker niet lichtvaardig op om in een opwelling te vallen.

Er moet echter ook aan haar zijde worden gelet, omdat haar behoefte aan aandacht haar soms op de verkeerde plaatsen kan zoeken.

De goede punten:
  • Deze relatie zal van de grond komen en geen tijd verspillen aan het vinden van de goede dingen
  • De Ram-man en Leeuw-vrouw zijn elk emotioneel open en waarderen het dat ze geen spelletjes spelen
  • Een goede mix van alleen tijd en verbinding als koppel vormt de perfecte balans voor dit duo.
De slechte punten:
  • De Ram-man kan roekeloos en onbezonnen zijn en zou de Leeuw-vrouw als onderdeel daarvan weg kunnen duwen
  • De Leeuw-vrouw kan onbedoeld drama veroorzaken, dingen buiten proportie opblazen
  • De Ram-man en Leeuw-vrouw hebben elk een impulsieve kant die de gelukzaligheid van hun relatie zou kunnen verstoren
Huwelijk tussen Leeuw en Ram

Ram is een liefhebber van vrijheid, persoonlijke onafhankelijkheid en nooit te lang gebonden aan één plek of gezicht.

Dat wil niet zeggen dat ze nooit trouwen, maar eerder dat ze een sterrenbeeld nodig hebben dat intrinsiek hun behoeften begrijpt om het te laten werken. Gelukkig kan Leeuw zijn taak meer dan aan.

Het geheim van een goed en langdurig huwelijk tussen Ram en Leeuw is veel ego-strelen, veel persoonlijke ruimte en veel mogelijkheden om de energetische, fysieke kant van liefde te ontdekken waar beide sterrenbeelden dol op zijn.

Afwisseling gaat hand in hand met deze aanpak, zowel vanuit het leven van elke individuele partner als hun avonturen samen als geheel.

Leeuw en Ram passen goed bij elkaar, maar Leeuwen hebben vooral een ietwat langere visie op liefde dan Ram soms heeft.

Net zoals de mooie leeuwen op de savanne de neiging hebben om voor het leven te paren, zo werpt Leeuw ook zichzelf in de relatie, geeft ze hun hele wezen – en verwacht hetzelfde in ruil daarvoor.

Dit is allemaal goed en wel, want Ram is een mooi alles of niets-teken op zich – maar ook meer dan Leeuw om afgeleid te worden door de hitte van het moment.

Overhaast besluiten om een drankje met vrienden te accepteren terwijl Leeuw uitkijkt naar een gezellig avondje uit met een film en knuffelen, bijvoorbeeld, is een manier waarop dit enige wrijving kan veroorzaken.

Over het algemeen genieten Ram en Leeuw echter van het spektakel van het huwelijk, en de ceremonie zelf zal waarschijnlijk opzichtig zijn.

Dit is een stel dat macht en charme de wereld in projecteert, waarbij ze in alles wat ze doen ontembare en vastberaden lijken.

Het getrouwde leven zal zeker niet stoppen met socializen of feesten, en het levend houden van de vonk is veel gemakkelijker in een huwelijk als die van hen.

Die vonk is ook nodig, omdat Ram het nodig heeft om zich geïnteresseerd en betrokken te voelen bij het leven, en Leeuw heeft het nodig om zich belangrijk, geliefd en gewenst te voelen.

Incidentele botsingen over wie de leiding heeft in deze delen kunnen oplaaien – een neveneffect van het koppelen van twee natuurlijke leiders – en argumenten kunnen explosief blijken te zijn.

Leeuw koestert het langst een wrok, maar geen van beiden kan iets anders doen dan elkaar en de liefde die ze delen, vergeven.

Zelfs tot ver in hun latere jaren heeft dit echtpaar vitaliteit en kracht over, en lijkt het door het leven te zweven met een kinderlijk enthousiasme dat nooit weggaat.

Ze spelen in op elkaars sterke punten en ondersteunen elkaars zwakheden wonderbaarlijk, met een onuitgesproken band van mededogen en begrip.

Mijn laatste gedachten

Wat betreft fysieke aantrekkingskracht, gedeelde ambities en gehalveerde problemen, vormen Ram en Leeuw inderdaad een warm en donker stel.

Ze verspillen geen tijd om elkaar te vinden en volledig betrokken te raken bij een alles of niets-band die een liefdesverhaal zo dramatisch maakt als alles wat je op de pagina’s van een roman of op het witte doek zou vinden.

Maar het paar is ook trouw aan zichzelf en levensecht, waarbij ze elkaar aarden en tegelijkertijd het beste naar boven halen in dynamiek, speelsheid en ambitieuze planning.

Ram accepteert niets anders dan het beste en heeft de drive en het verlangen om het te krijgen, terwijl Leeuw dol is op de fijnere dingen in het leven en kan helpen om dit paar de toonbare afgunst van iedereen om hen heen te maken.

Het zijn echter niet allemaal oppervlakkige verlangens, fysieke lust en het bijhouden van de schijn hier in het spel te houden.

Ram en Leeuw zorgen voor vertrouwde bondgenoten die meer dan ver kunnen gaan als hun ego in toom wordt gehouden en hun rusteloze aard wordt gestild.

Door ervoor te zorgen dat hun leven als individu en als koppel vol diversiteit, nieuwe ideeën, frisse horizonten en veel lof per stuk is, kunnen Ram en Leeuw hun eindeloze zelfvertrouwen goed gebruiken als de belichaming van een machtspaar. de wereld om hen heen bij elke actie.

Aan de donkere kant kan deze zelfde egoïstische kijk in elk van hen een mooie relatie verpesten als ze uit de hand loopt – dus pas op!

Compatibiliteitsscore voor Leeuw en Ram: 7/10

Terug naar Leeuw relaties