Maagd en Stier relatie

Hoewel de twee een elementaire heerser in astrologie delen, hebben Stier en Maagd ook veel verschillen in perspectief en filosofie die in hun romantische omgang in aanmerking moeten worden genomen.

Gelukkig hebben ze veel compatibiliteit om dergelijke uitdagingen te overwinnen.

Toch is gewaarschuwd worden net zo goed als een voorbode zijn, vooral voor praktische sterrenbeelden zoals deze.

Dat soort kennis belooft tal van valkuilen te helpen vermijden, dus zorg ervoor dat je je kennis van de compatibiliteit van Stier en Maagd hebt bijgeschaafd.

Combinatie tussen de Stier-vrouw en de Maagd-man

Er is een onderstroom van romantiek en weemoed onder de bruikbaarheid en grondgedachte van de relatie tussen een Stier-vrouw en Maagd-man.

Deze twee zullen voor zichzelf blijven terwijl hun liefde groeit, en blijven dankbaar voor het gebrek aan drama gedurende de hele tijd.

Er is vaak veel vraag naar de Stier-vrouw, of ze het zich nu realiseert of niet, vanwege haar opmerkelijke natuurlijke uiterlijk.

Vergis je niet, ze is een geboren romanticus, maar ze is ook niet echt geïnteresseerd in een relatie die oppervlakkig is of niet is gebouwd om lang mee te gaan.

De Stier-vrouw is op zichzelf al volbracht, maar zou toch graag een man willen die weet hoe hij een vrouw goed moet behandelen.

Ondanks al haar bereidheid om de klus te klaren, heeft ze ook een toegeeflijke kant en houdt ze ervan zichzelf te verwennen – of zelfs in de watten te worden gelegd.

Maar als ze deze kenmerken van mededogen en sociale gratie in de Maagd begint te herkennen, zal ze misschien meer last van zichzelf hebben dan normaal om de eerste stap te zetten.

Dit is niet omdat de Maagd-man verlegen is – inderdaad een oneerlijk astrologisch stereotype – maar omdat hij wordt bewaakt.

Zaken als aantrekkingskracht en emotie zijn slordig voor de Maagd-man en moeilijk te beheersen. Het beheersen van de omstandigheden in zijn leven is erg belangrijk voor hem, en als emoties ongemakkelijk blijken te zijn, zal hij ze stilletjes negeren totdat ze verdwijnen.

Koppel dat aan de voorkeur om alleen actie te ondernemen die een bepaald resultaat garandeert, en het wordt duidelijk waarom hij zelden zijn comfort zone verlaat door te beweren dat hij zich tot iemand aangetrokken voelt.

Hij zou echter vreselijk missen als hij zijn aantrekkingskracht tot de Stier-vrouw niet zou bekennen.

Hoe de twee ook samenkomen, harmonie zal zeker volgen. Een gedeelde liefde voor vrede en vriendelijkheid vormt deze relatie.

De Maagd-man leert van de relaxte Stier-vrouw om zich minder zorgen te maken over zijn eigen leven.

En op zijn beurt zal zijn talent voor structuur en planning een uitstekende organisatie geven aan de toch al methodische manier waarop de Stier-vrouw haar leven leidt.

Beide partners doen dit voor de lange termijn en zullen elkaar dienovereenkomstig respecteren.

Echter, van tijd tot tijd zal de Maagd-man kieskeurig en brutaal blijken te zijn, terwijl de Stier-vrouw koppig en moeilijk te behagen zal zijn.

Dit zijn tijdelijke tegenslagen, maar kunnen wrijving veroorzaken als ze niet met voorkennis worden aangegaan.

De goede punten:
  • Beide partners zijn geneigd om hun tijd te nemen en niet te haasten in dingen, waardoor de datingfase en alles wat een natuurlijk ritme volgt, gedeeld kan worden
  • De Stier-vrouw waardeert de betrouwbaarheid en loyaliteit die de Maagd-man toont
  • De Maagd-man vindt dat de Stier-vrouw altijd graag hem op de eerste plaats zet, en dat ze een romantische ziel is die nooit te ver gaat met haar emotionele vertoningen
De slechte punten:
  • De Maagd-man is cool en beheerst, en wordt dat meer naarmate de relatie evolueert – wat betekent dat de Stier-vrouw soms genegenheid wil hebben
  • De Stier-vrouw maakt periodes van opmerkelijke luiheid door, staat erop om zichzelf te verwennen en zichzelf te trakteren op overdaad
  • De Maagd-man is vaak iemand die erop staat dat alles op een bepaalde manier wordt gedaan, zonder afwijkingen – zijn controle over alle details kan gekmakend zijn om in de buurt te hebben.
Combinatie tussen de Stier-man en de Maagd-vrouw

Een vrolijke charmeur met een opmerkelijke honger naar het andere geslacht – hoewel nooit tot het punt van gebrek aan respect – de Stier-man is een van de winnaars van het leven.

Hij is dit echter op zijn eigen rustige manier, vrij van fanfare, en heeft de neiging zich een weg te banen door een langzame en gestage aanpak die resultaten oplevert.

Hij verdient en houdt goed geld, en zijn carrière is vaak een van zijn bepalende kenmerken – zo niet zijn brutale gevoel voor humor.

Al deze kwaliteiten zullen zeker de stille maar aandachtige interesse van de Maagd-vrouw trekken.

Ze houdt zich op zichzelf, maar heeft een gratie en humor die desalniettemin de mannelijke aandacht op haar vestigen.

Vaak wil ze het liever zonder al dit gedoe stellen, maar ze wil er ook graag voor zorgen dat haar leven wordt doorgebracht met iemand die liefdevol en waardig is. Die Stier-man is hiervoor een geweldige kandidaat.

Zijn medeleven en vriendelijkheid gaan gepaard met een gevoel van plezier en ambitie die de Maagd-vrouw enorm motiverend vindt.

Evenzo vertellen haar scherpe grappen en ongelooflijke intelligentie de Stier-man dat het niet alleen haar uiterlijk is dat het waard is om te leren kennen.

De Stier-man is zachtaardig en respectvol in verkering en behandelt de Maagd-vrouw goed. Een slimme ziel, zoals de Maagd-vrouw zeker is, zal snel ontcijferen dat de weg naar het hart van de Stier-man is door zijn enorme eetlust.

Goed eten, of het nu thuis gekookt is of gevonden in een mooi restaurant, spreekt hem altijd aan. Hij is in veel opzichten een eenvoudige man van eenvoudige genoegens – hij wil gewoon een praktisch leven leiden van rijkdom en comfort op zijn eigen voorwaarden.

Hij wordt ook nooit moe om dat leven op te bouwen, en zijn betrouwbaarheid in dit opzicht past goed bij de strategieën die altijd in de geest van de Maagd-vrouw koken.

Samen kan dit stel niet alleen groot dromen, maar ook concrete acties ondernemen die resultaten opleveren.

Af en toe merkt de Maagd-vrouw echter dat de Stier-man gewoon lijkt te stoppen. Hij zal zijn voeten omhoog doen en een week of langer vrijwel onbeweeglijk zijn. De Maagd-vrouw zal hem wel weer in actie brengen – grote fout!

Zeur tegen de Stier-man, en hij zal er alleen maar meer in tegendraads zijn. Je moet geduld met hem hebben, want hij is ongelooflijk koppig en zal niets doen waar hij het nut niet van inziet.

Desalniettemin is hij in ieder geval betrouwbaar en veroorzaakt hij geen chaos in zijn kielzog zoals zoveel andere vrienden dat kunnen.

De goede punten:
  • Old school romantiek krijgt een tweede leven tussen deze prachtige combinatie
  • De Maagd-vrouw is veel sensueler dan ze voor het eerst verschijnt, en de Stier-man kan verwachten dat hij dat uit de eerste hand leert als hij haar goed behandelt
  • De Stier-man is vriendelijk en geeft, maar ook sterk en onafhankelijk – een zeldzame en gewaardeerde mix in de ogen van de Maagd-vrouw
De slechte punten:
  • Zowel de Stier-man als de Maagd-vrouw die verliefd is, hebben hun knorrige dagen, die vaak verschijnen zonder echte reden en die je het beste kunt laten liggen
  • De Maagd-vrouw is een chronische piekeraar en vatbaar voor alles, maar ze vindt dat de Stier-man erop staat dat zij zich geen zorgen hoeft te maken om te afwijzend te zijn
  • De Stier-man zal nooit van gedachten veranderen als het eenmaal in gang is gezet, en zelfs de onfeilbare logica van de Maagd-vrouw zal hem de rede niet laten zien.
Huwelijk tussen Maagd en Stier

Liefde hoort een leven lang mee te gaan, maar een goede langdurige relatie is er een waarin de betrokken partners niet bang zijn om hard te werken om samen te groeien en lang te laten duren.

Verliefd worden met de ogen wijd open voor de realiteit is de sleutel – dat is wat de getrouwde partners van Stier en Maagd geloven.

Het is ook een verstandige en vaak succesvolle filosofie om te hebben. Zoals we hebben besproken, is geen van deze sterrenbeelden geneigd een relatie aan te gaan zonder op kracht te blijven, niet in de laatste plaats omdat ze de onmetelijkheid van de betrokken emoties begrijpen.

Die overweldigende emoties kunnen natuurlijk soms ook beangstigend zijn, maar naarmate het huwelijksleven voor Stier en Maagd in een betrouwbaar ritme komt, merkt het paar dat er hier een soort wederzijdse harmonie speelt.

Beide sterrenbeelden zijn erg geneigd om hun aanhankelijke kanten te laten kalmeren zodra er een relatie is gelegd.

Dit levert hen zelden een gunst op met andere astrologische tekens, maar voor Stier- en Maagd-echtgenoten wordt deze praktische benadering echt op prijs gesteld.

Duizelingwekkende constante passie is leuk, maar vermoeiend, en staat het boeken van vooruitgang in het leven vaak in de weg – zowel als individu als als koppel.

Stier en Maagd zouden veel eerder een droomteam zijn dat in staat is om hun doelen te bereiken dan de coversterren van een smakeloze romantische roman.

Dit wil echter niet zeggen dat hun huwelijk een liefdeloos huwelijk zal zijn – integendeel. Beide sterrenbeelden zijn in staat tot opmerkelijk tedere en liefdevolle gebaren, maar zijn net zo goed om door te gaan met de volgende promotie, de volgende zakelijke deal of de volgende persoonlijke doorbraak.

Het huis van het echtpaar Stier en Maagd zal waarschijnlijk erg mooi zijn. Dit komt niet alleen door het oog voor esthetiek van Stier, maar ook door de precisie en netheid van Maagd.

De Maagd-echtgenoot moet echter oppassen dat hij niet zozeer aandringt op netheid dat het huis nauwelijks bewoond kan worden.

Dit is een huwelijk dat is gebouwd om lang mee te gaan, tussen twee zielen die de loyaliteit en betrouwbaarheid in elkaar zijn gaan waarderen.

Mijn laatste gedachten

Er is inderdaad een geweldige compatibiliteit in het spel tussen Stier en Maagd, en deze magie – hoewel ze allemaal veel te rationeel zijn om het zo te noemen – zal alles vormen wat deze twee samen doen.

Het kan even duren voordat deze relatie op gang komt, ondanks dat het het wachten waard is.

Stier haast zich nooit in iets nieuws, en ook Maagd is altijd terughoudend in het proberen van iets buiten hun routine.

Desalniettemin is de relatie tussen Maagd en Stier een uitstekende showcase voor hoe energie van aarde-elementen in astrologie goed kan werken in een positief partnerschap.

Samen kunnen Stier en Maagd niet alleen van elkaar houden, maar ze kunnen ook geweldige dingen bouwen door hun gedeelde vindingrijkheid.

De weg die voor ons ligt zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar waar dit stel verschilt van anderen, is dat ze dat van tevoren weten.

Meer nog, zowel Stier als Maagd weten van – en zijn bereid om in te zetten – het harde werk dat nodig is om te slagen.

In een wereld die steeds sneller lijkt te blijven bewegen, en waarin relaties tussen mensen zowel kunstmatig als oppervlakkig lijken te worden, is het oprechte vertrouwen dat het paar Maagd en Stier in elkaar hebben even verfrissend als inspirerend.

Gedachten aan afdwalen of weggaan als het moeilijk wordt, komen gewoon nooit in de vergelijking. Beide sterrenbeelden staan er voor de lange termijn in en hun loyaliteit en geduld zijn een voorbeeld voor ons allemaal.

Soms zal Maagd een beetje te koud zijn, en soms zal Stier een beetje te eigenwijs zijn, maar over het algemeen is dit een relatie die ver kan gaan.

Stier en Maagd houden er misschien niet van om met het hoofd in liefde te springen, maar ze zijn zo veilig als maar kan bij elkaar – en ook voorbestemd voor geluk.

Compatibiliteitsscore voor Maagd en Stier: 8/10

Terug naar Maagd relaties