Maagd en Weegschaal relatie

Twee briljante geesten ontmoeten elkaar wanneer Weegschaal en Maagd verliefd worden, maar er zijn ook verborgen romantische kanten aan deze genieën.

Er zijn echter veel verschillen in hoe Weegschaal en Maagd het leven benaderen, die moeten worden aangepakt om de relatie verder te laten gaan.

Beide sterrenbeelden zijn vreedzame mensen, maar dat betekent niet dat de hindernissen die voor ons liggen, minder ontmoedigend zijn.

Combinatie tussen de Weegschaal-vrouw en Maagd-man

De liefde die bloeit tussen de Weegschaalvrouw en de Maagd-man is er waarschijnlijk een die zijn zoete tijd nodig heeft om op gang te komen.

Dit is echter de voorkeur van beide partners, aangezien geen van beiden geneigd is hun hart snel te openen.

De Weegschaal-vrouw is echter een van nature geboren romanticus en heeft zeker niet de neiging om door het leven te gaan zonder haar partner in overweging te nemen terwijl ze dat doet.

Ze is zo verliefd op het idee van liefde – hoe onafhankelijk ze ook lijkt – dat ze ook als vrijgezel een hypothetische partner in gedachten houdt.

Het komt allemaal terug op het zien van het leven in tweeën, net als het geschenk van Weegschaal. Het is ook de reden waarom Weegschaal-vrouwen eigenlijk niet vaak vrijgezel zijn, hoewel ze omgekeerd daardoor geen oude relatie aangaan.

Simpel gezegd, de Weegschaal-vrouw geeft haar hart niet weg tenzij de man voor haar perfect is.

De Maagd-man is beslist een perfectionist en evenzo voorzichtig met zijn hart – hoewel het meer is omdat hij een hekel heeft aan de complexiteit van irrationele emoties.

Liefdesverdriet treffen Maagd-mensen hard, vanwege hun innerlijke gevoel van onschuld, en hun onderbewuste wens dat iedereen gewoon aardiger kon zijn.

De Weegschaal-vrouw is weliswaar geïncarneerde aardigheid, maar is er geen overlast van.

Dat gezegd hebbende, kan ze van tijd tot tijd zeker te veel van zichzelf geven, en dat is een kenmerk dat ze deelt met de even genereuze Maagd-man.

Hoewel het betekent dat deze geliefden zichzelf vaak uitputten door altijd aan mensen te geven, betekent het ook dat ze buitengewoon goed voor elkaar zijn.

Verkering is een langzame en voorzichtige aangelegenheid voor dit duo, en zowel de Weegschaal-vrouw als de Maagd-man nemen hier hun tijd uit traditie en respect.

Als de relatie eenmaal aan de gang is, is deze voedzaam, maar kan na verloop van tijd een beetje koel en klinisch worden.

De Weegschaal-vrouw is een cerebrale soort, die goed past bij de briljante geest van de Maagd-man, maar ze is ook intens romantisch en wil dat de vlinders lang meegaan.

De Maagd-man is in dat opzicht iets meer afstandelijk, en naarmate de relatie vastloopt, kan het lijken alsof hij niet de moeite neemt.

In zijn ogen is het echter onlogisch om dezelfde romantische uitspraken keer op keer te herhalen – deze twee weten dat ze verliefd zijn, dus waarom zou je erover blijven praten?

Maar ondanks haar twijfels, kan de Weegschaal-vrouw ook een beetje vluchtig zijn voor de smaak van de Maagd-man.

Hij is een voorstander van routines en voorspelbare resultaten, maar de Weegschaal-vrouw handelt een beetje meer op grillen, vooral als het gaat om sociale contacten. Ze lijkt soms weg te fladderen.

Natuurlijk merkt de Weegschaal-vrouw op dat de meer introverte manieren van de Maagd-man betekenen dat hij veel minder geneigd is om eropuit te gaan, tenzij hij vindt dat het op de een of andere manier echt nodig of nuttig is.

De Weegschaal-vrouw denkt daardoor dat hij een beetje een stok in de modder is.

De goede punten:
  • Zowel de Weegschaal-vrouw als de Maagd-man geven en koesteren mensen, maar al te klaar om de beste voor elkaar te zorgen
  • Intelligentie en een gezond respect voor vrede betekent dat er maar weinig ruzie is tussen deze briljante geesten
  • De Maagd-man en de Weegschaal-vrouw doen het in het begin allebei liever rustig aan, maar merken dat er hier geen ongemakkelijke gesprekken over zijn, omdat ze er hetzelfde over denken
De slechte punten:
  • De Weegschaal-vrouw is een sociale vlinder, soms beweegt ze zich al te snel van de ene kliek naar de andere om de Maagd-man bij te houden
  • Het oog van de Maagd voor traditie en routine maakt hem een beetje rigide, en hij is niet zo flexibel als de Weegschaal-vrouw hem soms nodig heeft
  • Beide sterrenbeelden hebben een koele en gereserveerde uitstraling waardoor de relatie diepgaand kan lijken
Combinatie tussen de Weegschaal-man en Maagd-vrouw

Er is iets gracieus aan de manier waarop de Weegschaal-man en Maagd-vrouw daten – een soort knipoog naar de manier waarop verkering vroeger was voordat onze moderne verslaving aan technologie het allemaal net iets minder persoonlijk maakte.

De Weegschaal-man is een ervaren persoon, populair en geliefd, waar hij ook gaat – maar ook iemand met een grote interesse in romantiek.

Hoewel hij zich af en toe schuldig maakt aan een beetje verliefd zijn op het idee van liefde, om zo te zeggen, heeft hij zeker een gezond respect voor het andere geslacht.

Deze conventionele kijk en bereidheid om geduldig te zijn en zijn plaats in het hart van hem te verdienen, levert hem veel punten op in de ogen van de Maagd-vrouw.

Hoewel het nalatig zou zijn om te zeggen dat ze net zo onschuldig is in de meer sensuele kunsten als de symboliek van de maagd impliceert, waardeert ze die mannen die kunnen laten zien dat ridderlijkheid nog steeds springlevend is in de 21e eeuw.

Het gedeelde traditionele standpunt dat de verliefde Weegschaal-man en Maagd-vrouw hebben, zorgt er echter niet voor dat ze geen contact meer hebben met de wegen van de wereld van vandaag.

Inderdaad, met twee van zulke scherpe intellecten die samenkomen, omvatten veel dates diepgaande discussies over fascinerende gespreksonderwerpen.

De Maagd-vrouw heeft nogal wat tijd nodig, misschien maanden, om haar waakzaamheid echt te laten zakken. Alleen al het idee om misbruikt of verraden te worden door de Weegschaal-man is verwoestend voor haar, maar hij is geduldig en teder genoeg om haar zorgen stap voor stap weg te nemen terwijl de band tussen hen langzaam verdiept.

Haar talent van piekeren, bekritiseren en zelfs een vleugje zeuren zal echter al snel voor de Weegschaal-man aanvoelen alsof zijn vleugels worden geknipt.

Hij heeft een zekere mate van persoonlijke vrijheid nodig in zijn romance, en hoewel hij trouw zal blijven aan de Maagd-vrouw, haat hij het om bekritiseerd te worden.

Beide geliefden zijn echter enorm passief en het is onwaarschijnlijk dat ze moeilijke emotionele onderwerpen bespreken.

Kwesties die hen beiden zouden kunnen helpen groeien, kunnen heel goed op de lange termijn blijven bestaan in het belang van een rustig leven.

De goede punten:
  • De Maagd-vrouw heeft een ongelooflijke geest, die de Weegschaal-man inspirerend vindt – en vol ideeën om hem te helpen geaard te voelen wanneer het leven overweldigend wordt
  • De vriendelijke maniertjes van de Weegschaal-man doen wonderen om de piekeraar die de Maagd-vrouw is, te helpen zich vredig te voelen
  • Beide partners hebben een tedere en koesterende kant waardoor ze maar al te bereid zijn om voor elkaar te zorgen.
De slechte punten:
  • De Weegschaal-man heeft een nogal besluiteloze manier, waardoor het lastig voor hem is om een actie te ondernemen, behalve na een pijnlijke hoeveelheid nadenken
  • De Maagd-vrouw kan enigszins afstandelijk en kritisch zijn, niet beseffend dat niet iedereen dezelfde normen heeft als zij
  • Beide sterrenbeelden hebben de neiging om te overdenken en te herkauwen, waardoor kleine problemen grote worden zonder ze te bespreken
Huwelijk tussen Maagd en Weegschaal

Als een Weegschaal en Maagd-romance goed verloopt, is het slechts een kwestie van tijd voordat het onderwerp van het huwelijk in gesprek gaat. Wees echter niet verbaasd als het lang duurt, want geen van deze sterrenbeelden houdt er van om dit soort zaken te overhaasten.

Geliefden van zowel Weegschaal als Maagd hebben echter veel respect voor het huwelijk als geheel.

Ze geloven sterk in de tradities erachter, maar misschien zouden ze het om verschillende redenen willen. Voor Weegschaal is het de romantiek ervan, en voor Maagd is het de praktische kant van het leven samen.

De omvang van de toewijding gaat echter niet verloren bij Maagd- en Weegschaal-partners, en het is waarschijnlijk dat ze allebei veel kriebels, zenuwen en zorgen zullen hebben over het aangaan van een huwelijk, zelfs als ze weten dat ze hun soulmate hebben gevonden.

De bruiloft is echter waarschijnlijk een stijlvolle en zorgvuldig geplande bruiloft, hoewel de Maagd-echtgenoot een beetje obsessief kan worden door ervoor te zorgen dat alles precies goed is.

Het getrouwde leven is vredig en sereen, maar na verloop van tijd kunnen er een paar problemen opduiken om nader te onderzoeken.

Om te beginnen zal het huwelijk Weegschaal niet stoppen met rondfladderen en een beroep doen op hun behoefte om alle aspecten van hun leven in evenwicht te brengen.

Als het huwelijk te veel van hun tijd in beslag neemt, zullen ze plannen gaan maken om bij te praten met vrienden, extra uren te werken of hun familie te ontmoeten, vaak onbewust.

Maagd vindt het leuk als het leven een afgemeten ritme volgt, dus de meer verspreide manier waarop de Weegschaal-echtgenoot dingen doet, kan hen soms als ongeorganiseerd overkomen.

In feite is alles wat niet precies goed past bij de Maagd-echtgenoot, meestal een twistpunt.

Maar als ze aan de Weegschaal-echtgenoot knaagt, voelen ze zich alleen maar lastig gevallen en lossen ze niets op.

Als Maagd hun perfectionistische manieren kan ontspannen, zal het huwelijk natuurlijker verlopen – maar dit veroorzaakt alleen maar meer zorgen dat Weegschaal alles moet laten vallen om te kalmeren.

Mijn laatste gedachten

Een interessant element van de relatie Weegschaal en Maagd om te overwegen, is dat dit naburige sterrenbeelden zijn. Met andere woorden, Weegschaal en Maagd staan direct naast elkaar in de dierenriem en op onze jaarkalender.

Veel astrologen raden af om met het directe astrologische naburige teken te daten, maar elke overeenkomst van de dierenriem heeft potentieel als de partners erin de juiste benadering hebben.

Het is echter ook altijd fascinerend om op te merken dat sterrenbeelden die naast elkaar staan, vaak heel verschillend zijn.

Dit kan ook worden verklaard door de elementen die zowel Weegschaal als Maagd beheersen. Weegschaal is een lucht teken en het luchtelement in astrologie regeert communicatie, ideeën en snelle acties. Maagd is ondertussen een aarde teken – praktisch, betrouwbaar en geduldig.

Maar om het beste te halen uit het samenbrengen van deze energieën, zullen zowel Weegschaal als Maagd moeten leren dat soms ongemakkelijke emotionele toestanden aan het licht moeten worden gebracht en besproken.

Geen van deze sterrenbeelden is dol op dat idee, maar als ze de groei en saamhorigheid beseffen die kunnen volgen, kan het de bittere pil die ze delen gemakkelijker maken om door te slikken.

Zowel Weegschaal als Maagd willen een leven van vrede, harmonie en vooruitstrevend denken creëren – dus ze moeten manieren vinden om van hun verschillen hun sterke punten te maken.

Compatibiliteitsscore voor Maagd en Weegschaal: 6/10

Terug naar Maagd relaties