Boogschutter en Ram relatie

Wanneer Boogschutter en Ram samenkomen, wordt de wereld een speeltuin en is avontuur aan de orde van de dag.

Deze twee sterrenbeelden hebben veel belangrijke dingen gemeen waardoor ze snelle vrienden en weelderige minnaars worden, ondersteund door grenzeloze energie die betekent dat hun leven nooit stilstaat.

Maar astrologie leert ons natuurlijk dat het vaak niet zo eenvoudig en duidelijk is als dat alles, ook al geven deze twee vurige sterrenbeelden de voorkeur aan een eenvoudige, ongecompliceerde benadering van het leven.

Om echt het beste uit deze relatie te halen en je te wapenen tegen eventuele problemen die erin kunnen opduiken, heb je een spoedcursus over de relatie tussen Ram en Boogschutter nodig.

Relatie tussen de Ram-vrouw en Boogschutter-man

Deze relatie is een ontmoeting van geesten die alles in zich heeft, mits het luchtig en opwindend wordt gehouden.

Zowel de Ram-vrouw als de Boogschutter-man in een relatie worden gemakkelijk verstikt door dingen die stilstaan, dus het is belangrijk om een gemeenschappelijk doel te vinden om naartoe te werken of een manier die betekent dat de relatie altijd vooruitgaat.

Ze zullen elkaar zeker niet kunnen ontwijken als hun paden elkaar kruisen.

De Ram-vrouw bruist van zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid, en belichaamt een scherpe individualistische geest die wordt aangetrokken door een gelijkgestemde benadering.

Dit vindt ze in de Boogschutter-man, die graag zo min mogelijk banden onderhoudt, voorstander is van een eenvoudig en zelfvoorzienend bestaan, en het opmerkelijke talent heeft om te lachen om zijn eigen tegenslagen in het leven in plaats van meegesleurd te worden in depressie en wanhoop.

Hij vindt opwinding en een oproep tot actie bij de Ram-vrouw, die eveneens zijn lichtzinnigheid, gevoel voor humor en reisverhalen erg inspirerend vindt.

Beide partners zijn direct in de manier waarop ze communiceren, dus proberen hun gevoelens van elkaar af te houden is een oefening in zinloosheid.

Afspraakjes lijken bijna wedstrijden te zijn, omdat ze elkaar uitdagen om de grenzen te verleggen of buiten de norm te treden, en vervolgens genieten van het feit dat ze dat allemaal graag doen om zich tegenover elkaar te bewijzen.

Waar de meeste stellen tevreden zijn met diners bij kaarslicht of koffiedates, zijn de Ram-vrouw en Boogschutter-man bezig met danslessen, bowlingavonden en zelfs dingen als spontane roadtrips.

Na verloop van tijd zullen de vlammen van hartstocht die deze twee in het begin zo gemakkelijk doen oplaaien aandacht nodig hebben om in stand te houden.

Zowel de Ram-vrouw als de Boogschutter-man vervelen zich snel, maar we doen er goed aan te onthouden dat een vaste relatie niet een vervelend iets hoeft te zijn.

De Ram-vrouw heeft ook een fel humeur en haalt uit als ze gewond is en, vanwege de manier waarop de Boogschutter-man zijn mening uitblaast zonder filter, kan dat iets vaker gebeuren dan beide partners zouden willen.

Van het paar dat op deze momenten kan leren lachen, en het lachen op alle andere gebieden van het leven kan laten blijven, is er geen reden om dit paar op de lange termijn niet te laten doorzien.

De goede punten:
  • Snel aan de slag en overal eerlijk, allemaal erg aantrekkelijk voor de Ram-vrouw en Boogschutter-man.
  • De Ram-vrouw biedt spontaniteit, frisse horizonten en onvoorspelbaarheid, allemaal dingen die de Boogschutter-man leuk vindt.
  • De Boogschutter-man heeft een geweldig gevoel voor humor en een moeiteloos gevoel voor plezier, allemaal erg aantrekkelijk voor de Ram-vrouw.
De slechte punten:
  • Zowel de Ram-vrouw als de Boogschutter-man hebben oog voor knappe mensen, en kunnen elkaar jaloers maken als dit overgaat in de relatie.
  • Beide partners kunnen plotselinge eisen stellen aan samen tijd die de ander in de war maakt.
  • De Ram-vrouw heeft felle emoties, die de Boogschutter-man kunnen overweldigen, hij begrijpt niet waarom dingen zo serieus en zwaar moeten zijn.
Relatie tussen de Ram-man en Boogschutter-vrouw

Het vuur en de energie die tussen de Ram-man en Boogschutter-vrouw stroomt, creëert een fantastisch opwindende en frisse dynamiek voor beiden om te verkennen en als gedurfde zielen, zullen ze het zeker verkennen.

Dit duo is niet meer te stoppen als ze eenmaal bij elkaar zijn, maar het zal de echte test van het geloof zijn.

De Ram-man is een niet te stoppen kracht, die niets laat komen tussen hem en de doelen die hij zichzelf stelt.

Hij handelt in het moment met onfeilbaar vertrouwen en reageert op nieuwe informatie met een opmerkelijke flexibiliteit die hem in staat stelt om onverwachte resultaten te navigeren terwijl hij toch zijn ogen op de prijs houdt.

Hij is ook een speels soort, en zeker flirterig, maar hij kan het niet helpen dat hij iets speciaals opmerkt aan de Boogschutter-vrouw.

Ze is vaak een eigenzinnig soort, met een vrij individualistische kijk op het leven, babbelt ze vrolijk tegen iedereen die ze tegenkomt.

Ze leeft in het moment, net als de Ram-man, hoewel ze in haar geval de voorkeur geeft aan plezier en grappen boven ambitie en competitie.

Hoe dan ook, als de Ram-man en Boogschutter-vrouw elkaar eenmaal vinden, rollen de goede tijden vrij moeiteloos.

Zijn fysieke kant kan behoorlijk hardhandig zijn als hij niet oppast, en de schichtige Boogschutter-vrouw kan dat soort hete en zware gepraat van tijd tot tijd overweldigend vinden.

Zwaardere tijden worden echter onschadelijk gemaakt met grappen en gelach, en zolang het ego van de Ram-man niet gekneusd is door de neiging van de Boogschutter-vrouw om te spreken voordat ze nadenkt, zouden opvlammingen van het humeur zeldzaam moeten zijn.

Wat betreft het maken van de relatie, is de brutale eerlijkheid tussen de Ram-man en de Boogschutter-vrouw allemaal goed en wel maar hun wederzijdse liefde voor het leven in het moment moet worden afgewogen tegen het potentieel om het partnerschap helemaal te verstoren.

Elkaar verlaten alleen omdat het een beetje langzaam gaat en het gras er elders groener uitziet, is een risico van beide partners, en beiden moeten enorm eerlijk zijn tegen zichzelf als die driften zich voordoen.

Het heeft geen zin om de baby met het badwater weg te gooien, alleen voor wat ze opvallen, en er is enorm veel verwondering om van te genieten in deze relatie die kan worden gemist als impulsen loyaliteit en gezond verstand overwinnen.

De goede punten:
  • Veel raakvlakken en een honger naar avontuur maken dit een match voor helden in wording.
  • De Boogschutter-vrouw heeft een fantastisch gevoel voor humor en legt de Ram-man meer vast dan de gemiddelde mooie vrouw waar hij voor gaat.
  • Geen gedoe, geen drama, beide partners zijn recht door zee met elkaar en waarderen dat ze allebei de waarheid op de voorgrond van communicatie plaatsen.
De slechte punten:
  • De Ram-man heeft eindeloze bravoure, en die macho benadering zou de Boogschutter-vrouw op zijn kosten kunnen laten lachen.
  • Beide sterrenbeelden vervelen zich snel en worden gemakkelijk aangetrokken door het spannende en nieuwe, wees voorzichtig!
  • De Boogschutter-vrouw heeft reislust en de Ram-man is fel onafhankelijk, maar ze kunnen weggaan en alleen tijd hebben zonder te beseffen dat ze de ander pijn doen als ze slecht worden behandeld.
Huwelijk tussen Boogschutter en Ram

De vraag naar de compatibiliteit van het huwelijk tussen Ram en Boogschutter is een lastige, varieert vaak per persoon, maar komt grotendeels neer op een oerangst die beide sterrenbeelden hebben over te beperkt zijn.

Voorkomen worden van de meest volledige vrijheid om te komen en gaan wanneer ze willen, en aan niemand antwoorden, is ongelooflijk belangrijk voor zowel Ram als Boogschutter.

Als zodanig zou dit paar heel tevreden samen kunnen zijn tot ver op hoge leeftijd, zonder zelfs maar de kwestie van het huwelijk ter tafel te brengen.

Het huwelijk is tenslotte een vrij traditionele ceremonie en maatschappelijke structuur en zowel Boogschutter als Ram hebben de neiging om tegen de trend in te gaan wat betreft tradities en conventies.

Niettemin is een huwelijk tussen deze twee zeker mogelijk, en vaker wel dan niet kan het buitengewoon goed uitpakken.

Beide zielen kunnen wat lol en dwaasheid inbrengen in een anders ietwat serieuze ceremonie, en het idee van een groot feest waarbij al hun vrienden en familie betrokken zijn, heeft zeker ook veel aantrekkingskracht.

Als het huwelijk op gang komt, kunnen er wat groeipijnen zijn. Om te beginnen zullen noch Ram noch Boogschutter een onnozel klein ding als het huwelijk laten voorkomen dat ze goed uitziende mensen elders opzoeken, zelfs als ze er nooit naar handelen.

Vooral de Ram zal hier waarschijnlijk enige vonken van jaloezie opwekken, zich niet realiserend van de hypocrisie die ze daarbij zouden kunnen tonen.

Over het algemeen is er echter gewoon te veel goedaardige welwillendheid tussen het Ram en Boogschutter-paar om triviale dingen hen van streek te laten maken, en eventuele uitbarstingen worden snel gesust dankzij hoe snel deze twee dingen achter zich laten.

Sterker nog, sommige meer roddelende toeschouwers zouden zich zorgen kunnen maken dat het getrouwde paar in kwestie gewoon problemen begraaft of onder het tapijt vegen in plaats van ermee om te gaan.

Ram en Boogschutter zullen zich echter geen zorgen maken over dit soort dingen en zullen een langdurig huwelijk beschouwen als de kans om net zo goed speelkameraden te zijn als man en vrouw.

Deze opbeurende kijk zorgt ervoor dat ze worden gezocht en gerespecteerd door de mensen om hen heen, en ze zullen waarschijnlijk veel reizen als onderdeel van hun leven samen, zelfs tot ver in hun schemerjaren.

Dit is een energiek, verkennend huwelijk dat waarschijnlijk in strijd zal zijn met een paar conventies, maar ook een van de weinige echte mixen van gezelschap en vrijheid belooft die zowel Ram als Boogschutter nodig hebben om zich echt tevreden te voelen.

Mijn laatste gedachten

Onafhankelijk ingestelde sterrenbeelden raken vaak geïrriteerd door het geweldige spel van liefde, omdat ze het gevoel hebben dat ze een stukje van zichzelf moeten opofferen om een echt vaste relatie aan te gaan.

In feite is het vaak de reden waarom veel van dergelijke geesten niet echt de moeite nemen, het grootste deel van hun leven van het ene nieuwe gezicht naar het andere dansen.

Maar wanneer de moedige en pittige Ram de bevrijde en gelijkgestemde Boogschutter ontmoet, bestaat de mogelijkheid om een goede harmonie te creëren van een stabiele relatie-dynamiek en onbeperkte persoonlijke vrijheid, op voorwaarde dat de betrokken gevoelens correct worden beheerd.

Een langdurige relatie kan veel meer deuren openen dan sluiten als ze goed worden gedaan, en in elkaar kunnen Ram en Boogschutter gefascineerd zijn om dat te leren.

Beide vurige sterrenbeelden hebben een filosofische kant die anderen ook over het hoofd zien, en zullen worden gesterkt om die in elkaar te vinden.

Met Ram, de natuurlijke leider, en Boogschutter, de natuurlijke pionier, kan deze relatie transformerend zijn voor loopbaantrajecten en gemeenschappen, maar beide partners ook de kans geven om het leven op hun manier te leven, met een vaart in hun pas en een glimlach op hun gezicht .

Elk gezegend met grenzeloze energie, zullen Ram en Boogschutter waarschijnlijk actief en levendig blijven tot op hoge leeftijd, en vaker wel dan niet zo vaak als hun portemonnee toestaat de wereld rondreizen.

Als hun gedeelde liefde voor impulsieve activiteit in een productieve, liefdevolle richting kan worden gebracht, is er geen limiet aan wat dit paar samen kan doen.

Compatibiliteitsscore Boogschutter en Ram: 8/10

Terug naar Boogschutter relaties