Boogschutter en Maagd relatie

De een is een bizarre denker, verliefd op vrijheid, en de ander is een pragmatische intellectueel die al hun eendjes op een rijtje leuk vindt – het is inderdaad een fijne mix wanneer Boogschutter en Maagd samenwerken.

Maar natuurlijk kunnen zulke tegengestelde opvattingen over het leven evenveel aantrekkelijke tegenstellingen als wrijvingsgebieden creëren.

Er is hier veel te doen, dus het is helemaal niet jouw schuld als je je afgeschrikt voelt. Hoewel beide sterrenbeelden supervriendelijk zijn, zullen ze elkaars manier van zijn niet altijd begrijpen.

Vermijd die problemen met enig inzicht in Boogschutter en Maagd.

Combinatie tussen de Boogschutter-vrouw en de Maagd-man

Stel je voor dat je die romantische komische films wilt, waarin de strakke man zijn leven op zijn kop krijgt door de gekke capriolen van een vrijgevochten jonge vrouw die verliefd wordt.

Dat is een verrassend passende analogie voor de relatie tussen een Boogschutter-vrouw en Maagd-man.

Ze is een vrije geest tot op de letter en laat dat vaak zien door zich op grillen en gevoelens door de wereld te bewegen.

Het geluk lijkt haar overal toe te lachen waar ze ronddwaalt – alle problemen die ze tegenkomt, lijken op te lossen voordat het te beklemmend worden, en ze lijkt altijd de middelen te hebben om haar zin te krijgen.

Die persoonlijke vrijheid is enorm belangrijk voor haar, en de Boogschutter-vrouw heeft ook weinig respect voor aanmatigende regels in de samenleving.

Dit zijn niet alleen achterhaalde begrippen als stereotiepe gender rollen – ze zal er bijvoorbeeld ook uitzien en zich kleden zoals ze wil, in plaats van volgens mode.

Dit klinkt misschien rebels en agressief, maar de Boogschutter-vrouw is ook een van de warmste en grappigste zielen die je zou kunnen hopen te ontmoeten.

Inderdaad, ze is niet strijdlustig, maar eerder komisch – als ze iets weigert, is dat alleen maar omdat ze het belachelijk vindt.

De Maagd-man, net zo diepgeworteld als hij is in het oplossen van problemen, het overwinnen van uitdagingen en het bedenken van nieuwe manieren om de efficiëntie op het werk en in het leven te vergroten, merkt al snel die snelle humor van haar op.

En hoewel hij verre van een stereotiepe romanticus is – en goed voor hem, omdat de Boogschutter-vrouw al die dingen toch al pretentieus en dwaas vindt – weet hij zeker hoe hij zijn beste beentje voor moet zetten.

De Boogschutter-vrouw, in overeenstemming met iemand te zijn die haar eigen geest kent, gaat niet vaak voor het gebruikelijke soort man.

De vriendelijkheid, het medeleven, het goede gevoel voor humor en de algehele morele kracht van de Maagd-man zullen haar daarom zeker aanspreken.

Zonder dat ze het wil, zal ze de neiging hebben om het voortouw te nemen naarmate de afspraakjes vorderen. Ze kan het niet helpen dat ze de activiteiten opstapelt, hoe precies de Maagd-man de avond ook heeft gepland.

Loop bijvoorbeeld langs een bar waar salsa lessen worden gegeven, en ze sleept hem graag zonder waarschuwing naar binnen!

Dit plezier en deze opwinding helpt de Maagd-man veel om uit zijn schulp te komen en zijn horizon te verbreden.

De onstuimige aard van de Boogschutter-vrouw zal later in de relatie echter minder inspirerend worden, net als haar constante lichtzinnigheid.

Omgekeerd zal de Boogschutter-vrouw geloven dat de Maagd-man alles veel te serieus neemt.

Hij zal slecht reageren op haar behoeften om eropuit te gaan en bij elke gelegenheid avontuur te zoeken, en zal evenzo de behoefte hebben om zijn omgeving onder controle te houden op manieren die zij onnatuurlijk vindt en helaas onaantrekkelijk naarmate de tijd verstrijkt.

De goede punten:
  • Plezier, kattenkwaad en brutaal gedrag zijn de geschenken die de Maagd-man ontvangt van zijn gedurfde en verrukkelijke Boogschutter-vrouw
  • De intelligentie en het inzicht van de Maagd-man zijn eindeloos fascinerend voor de nieuwsgierige Boogschutter-vrouw
  • Hoewel ze loyaal zijn, houdt geen van deze sterrenbeelden van teveel slappe liefde in de liefde, en vinden ze hier een goed evenwicht in elkaar
De slechte punten:
  • De Boogschutter-vrouw doet wat ze wil wanneer ze het wil, vaak per ongeluk de plannen van de Maagd-man vertrappelend terwijl ze dat doet
  • Evenzo doodt de leergierige en precieze behoefte van de Maagd-man om alles te organiseren de spontaniteit die de Boogschutter-vrouw aanbidt
  • De Maagd-man neemt het leven serieus, maar het lijkt voor de Boogschutter-vrouw allemaal een spel – er is weinig tussenweg
Combinatie tussen de Boogschutter-man en de Maagd-vrouw

Een relatie tussen de Boogschutter-man en de Maagd-vrouw is er een waarin het unieke en avontuurlijke paden kruist met het traditionele en mysterieuze.

Gedeeltelijk komt dat omdat de Maagd-vrouw haar verzorgende kant een leidende hand zal laten worden voor de Boogschutter-man.

Ze is echter te intelligent om aan te nemen dat ze hem ooit volledig kan beheersen, en ze is verstandig om die kennis te hebben, zelfs als dat betekent dat ze vaker wel dan niet op haar tong bijt.

De Boogschutter-man is een vrije geest van top tot teen, en kan snel verder gaan vanuit elke situatie waarin hij zich gevangen voelt.

Dit kan ervoor zorgen dat relaties met hem een vlam in de pan kwaliteit hebben die de Maagd-vrouw zou kunnen afschrikken – ze geeft er de voorkeur aan te weten dat ze in iemand investeert voor een langdurige band.

De Boogschutter-man is echter loyaler dan hij laat zien, zolang hij niet wordt gedwongen tot een levensstijl die hij niet wil.

Zijn grote grijns, gekke humor en eindeloze verhalen over verre landen, zullen de Maagd-vrouw zeker inspireren.

Er is een deel van haar dat ernaar verlangt verder te kijken dan de goed geoliede machine waar ze haar leven van heeft gemaakt, en dat kan hij haar geven.

De snel bewegende Boogschutter-man zal tijdens de verkering echter op zijn manieren moeten letten.

Altijd snel om zijn mening te uiten, zou hij in de verleiding kunnen komen om opgewekt te glimlachen en een duim naar zijn slaapkamer te trekken wanneer de Maagd-vrouw op het toneel verschijnt.

Haar natuurlijke schoonheid en rustige gratie zijn waarschijnlijk de inspiratie hiervoor, maar hij zal het onmogelijke moeten doen en zijn impulsen hier moeten beknotten.

In plaats daarvan waardeert ze een man die de tijd neemt en haar geleidelijk leert kennen. Als hij dit leuk kan maken, zal de Boogschutter-man de achtervolging geweldig vinden.

Maar zorg ervoor dat hij zich niet verveelt als hij de wedstrijd eenmaal heeft gewonnen – of tijdens het spelen ervan.

De Boogschutter-man verveelt zich gemakkelijk en zal geen tijd verspillen met het inpakken van zijn koffers en verder gaan als hij zich voldoende geneigd voelt. Dit kan zijn omdat hij zich verstikt voelt, maar net zo gemakkelijk omdat hij een leuke afleiding heeft gevonden.

De Maagd-vrouw is al geneigd om zich zorgen te maken, dus als ze dit leert, kan ze elke dag weer volledig van angst genieten.

Maar hoe meer ze dit uitspreekt, hoe minder sympathiek de Boogschutter-man lijkt te zijn – hij gelooft niet in tijdverlies door zorgen te maken.

Sterker nog, hij is zo zorgeloos dat de Maagd-vrouw zich wel eens kan afvragen dat hij überhaupt om iets geeft, behalve wat het leukst aanvoelt.

Dit brengt hem in diskrediet, want hij is slim en inzichtelijk op zijn eigen manier – maar door verschillen in kijk op het leven kan dit paar de voordelen die ze hebben niet uitspreken.

De goede punten:
  • De Boogschutter-man wordt nooit lang tegengehouden in het leven, en door een knipoog, een glimlach en wat mysterieus geluk stuurt hij het leven van het paar altijd goed
  • De Maagd-vrouw is de meest georganiseerde, precieze en bekwame planner van de dierenriem – de Boogschutter-man zou met tegenzin kunnen toegeven dat hij dankbaar is voor haar vaardigheden hier
  • De Maagd-vrouw is sensueler dan astrologie haar vaak erkent – een geheim dat de Boogschutter-man graag zal ontdekken
De slechte punten:
  • Langzaam en gestaag wint hij de race om het hart van de Maagd-vrouw – maar zijn races niet bedoeld om snel te zijn, vraagt de Boogschutter-man zich af? Hij zou tijdens de verkering van het schip kunnen springen uit verveling
  • De Maagd-vrouw houdt ervan dingen van tevoren te weten, te plannen en te organiseren, maar de Boogschutter-man rent gewoon rond en doet wat dan ook
  • De Maagd-vrouw heeft een kritische manier en kan scherp zijn met de Boogschutter-man, die het gevoel kan hebben dat hij nooit aan haar normen kan voldoen
Huwelijk tussen  Boogschutter en Maagd 

Wanneer we het huwelijksleven van Boogschutter en Maagd bespreken, is het belangrijk om te erkennen dat een van deze geliefden intrinsiek meer geneigd is tot langdurige relaties dan de ander.

In feite gaat Maagd niet zomaar een relatie aan, gedeeltelijk om deze reden.

Bovendien is Maagd veel meer geïnteresseerd in traditie dan Boogschutter. Als gevolg van beide eigenschappen is Maagd veel meer geïnteresseerd in het huwelijk dan Boogschutter neigt te zijn.

De laatste heeft misschien wat overtuigingskracht nodig, uit angst dat het huwelijk hen te veel zal bevatten.

Boogschutter is inderdaad stiekem doodsbang om zichzelf op de een of andere manier te verliezen of gecontroleerd te worden, dus zelfs als het huwelijk vordert, zal de Maagd-echtgenoot ervoor moeten zorgen dat er voldoende persoonlijke vrijheid is.

Op dezelfde manier moet de Boogschutter-echtgenoot leren inzien dat hun acties nu rechtstreeks van invloed zijn op hun partner – het kan een zware pil zijn om te slikken, maar de profs kunnen met voldoende geduld ruimschoots tegen de nadelen opwegen.

Geduld is een Maagd die inherent is aan de Maagd-echtgenoot, en ze zijn meer dan bereid om de handen uit de mouwen te steken en aan het huwelijk te werken.

Maar omdat Boogschutter zo dol is op plezier, kunnen ze het gevoel hebben dat ze de enigen zijn die het werk in de helft van de tijd doen.

Compromissen zijn van vitaal belang voor het slagen van dit huwelijk, en ondanks al hun verschillen valt niet te ontkennen dat zowel Boogschutter als Maagd op zijn minst slimme en gezellige mensen zijn.

Beiden zullen merken dat hun behoefte aan onafhankelijkheid ook wederzijds wordt gerespecteerd.

Desalniettemin is dit een relatie waarin elke partner de vele aspecten van zijn aard moet overwinnen die de ander niet anders kunnen dan ondermijnen.

Vooral Boogschutters moeten oppassen dat ze hun kaarten niet weggooien en de tafel hier onnodig verlaten als dingen niet leuk aanvoelen – liefde is niet altijd speels.

Mijn laatste gedachten

Hoewel geen enkele relatie in de astrologie ooit echt onmogelijk is met de juiste benadering, is het in het geval van verliefde Boogschutter en Maagd belangrijk om beiden met wijd open ogen naar binnen te gaan.

Gelukkig zijn beide sterrenbeelden meestal erg verstandig, ook al laat men het niet zo gemakkelijk zien.

Dit is een relatie die twee astrologische elementen combineert die vaak moeilijk te combineren zijn: vuur en aarde.

Zoals je zou verwachten, wordt Boogschutter geregeerd door het element vuur, dat warmte, grenzeloze energie en sprankelende impulsen vertegenwoordigt.

Maagd is betrouwbaar, neemt de tijd en gaat met hun verstand om met de wereld – allemaal kernwaarden van mensen met aardetekens.

Maar net zoals het gooien van aarde op een vuur de vlam verstikt, en een open vuur de grond verschroeit, gaan deze twee elementen niet zo goed samen.

Als Boogschutter echter kan leren de verdiensten van hun impulsen in twijfel te trekken, net zoals Maagd soms kan ontspannen en met de stroom mee kan gaan, kan er potentieel aan deze wedstrijd zitten.

Leven en laten leven betekent dat Boogschutter en Maagd verliefd hun aangeboren sterke punten zowel de relatie als hun leven en individuen kunnen bevorderen.

Ze zullen elkaars methoden niet altijd begrijpen, maar door ze elk te respecteren, kunnen ze voorkomen dat ze er ook door worden gekwetst.

Compatibiliteitsscore voor Boogschutter en Maagd: 5/10

Terug naar Boogschutter relaties