Boogschutter en Weegschaal relatie

Opwinding lijkt altijd net om de hoek te zijn wanneer Weegschaal en Boogschutter verliefd worden. De geest van avontuur heerst in deze match, in evenwicht met Weegschaal’s tactvolheid en de prachtige spontane manieren van de altijd glimlachende Boogschutter.

Maar het is natuurlijk niet allemaal leuk en verliefdheid, en het hebben van de juiste informatie op een sterrenbeeld-match kan het verschil zijn tussen soulmates en alleenstaanden.

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van dit perspectief op de overeenstemming van Weegschaal en Boogschutter.

Relatie tussen de Weegschaal-vrouw en Boogschutter-man

Elegantie en avontuur komen samen in de ruige relatie tussen een Weegschaal-vrouw en Boogschutter-man.

Er is hier een gevoel van filosofische verwantschap, maar ook een paar scheuren die moeten worden gladgestreken om echt het beste uit beide partners te halen.

De eerste is simpelweg hoe snel de relatie op gang komt. De Boogschutter-man is een wezen van een gril en handelt altijd onmiddellijk op de leukste oplossing die voor hem ligt.

Toch geeft de Weegschaal-vrouw er de voorkeur aan haar tijd in liefde te nemen en zich alleen open te stellen voor de echt waardigen.

De Weegschaal-vrouw is ook behoorlijk populair, zowel wat betreft het hebben van een drukke sociale agenda als dat er veel bewonderaars zijn die haar graag beter willen leren kennen.

Ze is alleen geïnteresseerd in het leren kennen van degenen die kunnen laten zien dat ze op de lange termijn geïnteresseerd zijn, ze speelt alleen om te houden.

De Boogschutter-man heeft een beetje een accepteer het of laat het houding ten opzichte van liefde en romantiek, en zal deze houding bij de deur moeten laten als hij van plan is indruk te maken op de Weegschaal-vrouw.

Gelukkig is ze charmant genoeg dat haar achtervolgen leuk blijkt te zijn, wat misschien wel de aantrekkingskracht op hem is.

Hij zal de Weegschaal-vrouw zeker aan het lachen houden, wat vroege dates heel leuk zal maken. Naarmate de relatie ouder wordt, zal de Weegschaal-vrouw willen weten of hij geïnteresseerd is in deze regeling op de lange termijn.

De Boogschutter-man is bang om in de val te lopen, en dubbel bang om zich te vervelen. Het idee verstrikt te zijn in een relatie waarvan de vlam een aantal jaren later is uitgegaan, beangstigt hem, maar de Weegschaal-vrouw kan zijn angsten wegnemen.

Ze zal hem echter nooit echt verhinderen zijn eigen ding te doen. Zelfs jaren na de relatie is de Boogschutter-man een onvoorspelbare partner, maar op zijn minst een consequent opgewekte partner. Niets in het leven lijkt hem ooit te faseren.

Door het feit dat hij altijd zo opgewekt is, kan het lijken alsof hij weigert iets serieus te nemen, wat de Weegschaal-vrouw zorgen kan baren.

In feite baart de Weegschaal-vrouw diep van binnen over bijna alles zorgen, wat hinderlijk zou kunnen zijn voor de Boogschutter-man.

Het leven kan echter niet altijd prettig en leuk zijn, maar gelukkig is de Weegschaal-vrouw gezegend met een tactvolle manier van overbrengen die haar helpt deze boodschap over te brengen.

Helaas ontbreekt de Boogschutter-man veel meer aan tact en flapt hij uit wat hij maar in gedachten heeft zodra hij eraan denkt!

De goede punten:
  • Het is de ene hilarische date-avond na de volgende voor de Weegschaal-vrouw, die eindeloos plezier beleeft aan de Boogschutter-man.
  • De Weegschaal-vrouw is genereus en medelevend en doet altijd haar uiterste best om de Boogschutter-man zich speciaal te laten voelen.
  • Er is geen aanhankelijkheid of overheersend gedrag waar beide partners hier op hun hoede moeten zijn.
De slechte punten:
  • De Boogschutter-man neemt misschien een afwachtende houding aan voor een relatie die de Weegschaal-vrouw eeuwig wil hebben.
  • De Weegschaal-vrouw stelt zich langzaam open, de Boogschutter-man kan het wachten vervelen en op weg gaan naar nieuwe horizonten.
  • Beide partners hebben de neiging om het bespreken van gecompliceerde emoties te vermijden en dus essentiële maar gecompliceerde problemen niet op te lossen
Relatie tussen de Weegschaal-man en Boogschutter-vrouw

Er lijkt geen groep vrienden te zijn die de charme en het goede humeur van de Weegschaal-man niet op prijs stellen.

Goed gepresenteerd en moeiteloos zachtaardig, zal hij waarschijnlijk veel hoofden omdraaien terwijl hij zijn zaken doet, maar is alleen geïnteresseerd in de partner waarvan hij weet dat die de ware zal zijn.

Hij zou dat heel goed kunnen vinden in de Boogschutter-vrouw, die een prachtige natuurlijke schoonheid heeft en een onconventionele manier van zijn die vaak wordt weerspiegeld in haar gevoel voor kleding.

De samenleving bombardeert constant vrouwen met hoe ze zogenaamd zouden moeten kleden, gedragen en verschijnen.

En de Boogschutter vindt al die ideeën collectief hilarisch, en doet in plaats daarvan gewoon haar eigen ding.

Het spreekt tot haar kracht van karakter en individualiteit, die zeker eigenschappen zijn die de Weegschaal-man net zo aanspreken als het vaak schunnige gevoel voor humor van de Boogschutter-vrouw.

Hij is echter slim als hij zijn adaptieve kant laat bepalen hoe hij verder gaat met het daten met de Boogschutter-vrouw.

Ze lacht en grinnikt bij al zijn grootse gebaren van romantiek of meer conventionele manieren van verkering, ze wil weten dat hij leuk is en overal voor in is.

Afspraakjes zullen waarschijnlijk in het moment zijn in plaats van zorgvuldig gepland van tevoren, en naarmate de tijd verstrijkt, ontdekt de Weegschaal-man dat elk uitje met de Boogschutter-vrouw voldoende ruimte nodig heeft om te ademen en zichzelf te zijn als het een succes wil worden. Ze houdt er niet van om te worden ingesloten.

Ze zal naar hem blijven grijnzen met haar eindeloze grapjes en plagerijen, maar kan door romantische gebaren en uitspraken die te openlijk zijn, zelfs jaren na de relatie, van terugschrikken. Alles moet luchtig zijn om hier te slagen.

Er is echter een diepte in de Boogschutter-vrouw die veel mensen niet te zien krijgen, en naarmate de relatie vordert, zou de Weegschaal-man inderdaad een van de weinige gelukkig kunnen zijn.

Simpel gezegd, Boogschutter is een zoeker naar de grote waarheden van de wereld, daarom gaan ze op avontuur.

Als zodanig kunnen lange discussies over het leven, politiek, filosofie en de menselijke conditie deze relatie smaak geven, terwijl de Boogschutter-vrouw haar mening vertelt, maar ze zullen altijd op smaak worden gebracht met een glimlach.

Zowel de Weegschaal-man als de verliefde Boogschutter-vrouw zijn loyaal, en zelfs als de passies tussen hen afkoelen naarmate de jaren verstrijken, zullen ze altijd zowel beste vrienden als geliefden zijn.

Deze diepe band zal hen door het leven leiden en hen ook de hele tijd stralend houden.

De goede punten:
  • De Weegschaal-man is nogal een vangst, ziet er goed uit en charmant, maar ook vaak behoorlijk volbracht.
  • De Boogschutter-vrouw zit vol grappen en gelach, maar ook geluk, ze lijkt gelukkig geboren te zijn en deelt dat met haar partner.
  • Beide geliefden zijn onafhankelijke mensen, maar krijgen alle tijd om zichzelf te zijn terwijl ze genieten van een zinvolle relatie.
De slechte punten:
  • De Weegschaal-man doet er lang over om te beslissen over een manier van handelen, verbijsterend en frustrerend voor de huidige Boogschutter-vrouw.
  • Omgekeerd lijkt de Boogschutter-vrouw te handelen in een opwelling zonder te overwegen hoe de Weegschaal-man zal zien wat ze doet, wat problemen kan veroorzaken.
  • Beide sterrenbeelden kunnen zo in zichzelf verstrikt raken dat ze vergeten de basis met de ander aan te raken.
Huwelijk tussen Boogschutter en Weegschaal

Het huwelijk is een levenslange verbintenis, en hierin ligt het probleem voor Weegschaal en Boogschutter. Weegschaal is een geboren romanticus, evenals iemand die het leven in dualiteiten ziet.

Het huwelijk is in de ogen van Weegschaal een natuurlijke stap in de voortgang van elke relatie.

Het is vaak een ander verhaal voor Boogschutter, een sterrenbeeld dat niet alleen scherp individualistisch is, maar ook tegen het idee van verouderde tradities of benauwde ceremonies.

Boogschutter heeft een perceptie van het leven in tegenstelling tot anderen, kan de samenleving van buitenaf zien en merkt vaak op hoe belachelijk het is.

Dit wil echter niet zeggen dat het huwelijk helemaal van tafel is voor Boogschutter en Weegschaal. Weegschaal zou echter hun vaardigheden van sociale gratie moeten gebruiken om Boogschutter te helpen inzien dat trouwen niet hetzelfde is als in de val lopen.

Het is echter onwaarschijnlijk dat het huwelijksleven Boogschutter ervan weerhoudt zijn ding te doen wanneer de bevlieging hen opdoet, en hoewel het waarschijnlijk niet iets is dat de relatie schaadt, kan Boogschutter zichzelf soms vergeten.

Dingen zoals impulsieve uitgaven, brutale dronken avonden of plotselinge nieuwe reisplannen die zonder enige zeggenschap van de kant van Weegschaal worden geboekt, kunnen allemaal een aantal problemen veroorzaken die moeten worden opgelost.

Gelukkig is Weegschaal tactvol en verfijnd, en helpt het zelfs als het vermoeiend wordt.

Gelukkig zal dit huwelijk waarschijnlijk altijd leuk en interessant zijn. Reizen is waarschijnlijk een prominent onderdeel van het huwelijksleven van Weegschaal en Boogschutter, met veel exotische locaties en buiten de gebaande paden.

Weegschaal blijft een trouwe en romantische minnaar en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt voor het paar.

Mijn laatste gedachten

Er is altijd veel motiverende en inspirerende energie rond Weegschaal- en Boogschutter koppels, ze hebben deze geweldige manier om ons allemaal het gevoel te geven dat we alles kunnen bereiken, als we ons er maar op richten.

Hun compatibiliteit wordt echter ook geholpen door hun heersende elementen, lucht voor Weegschaal en vuur voor Boogschutter.

Vuur voedt zich met lucht en helpt het opstijgen als rook, en zo vullen ook de energieën van deze twee zielen elkaar vaak aan.

Luchttekens zoals Weegschaal zijn doordrenkt met snelle ideeën, onafhankelijke actie en een geschenk met woorden en communicatie.

Ondertussen gaan vuurtekens zoals Boogschutter allemaal over de hitte van het moment, explosieve intimiteit en het schijnen van een licht op hoe je van de wereld een betere plek kunt maken.

Altruïsme is belangrijk voor dit paar, en met het rechtvaardigheidsgevoel van Weegschaal en de revolutionaire geest van Boogschutter, zal dit paar geen oneerlijkheid of pesterijen accepteren.

De echte demonen die ze nodig hebben, rusten echter in zichzelf.

Met hen brengen ze ongemakkelijke momenten van persoonlijke reflectie en groei die geen enkele hoeveelheid van Weegschaal’s esthetische escapisme of de eigenzinnigheid van Boogschutter kan overwinnen.

Het is een lastige doorn in een verder mooie relatie, die alle kwaliteiten heeft die nodig zijn om te slagen.

Compatibiliteitsscore voor Boogschutter en Weegschaal: 7/10

Terug naar Boogschutter relaties