Boogschutter en Schorpioen relatie

Hoewel beide sterrenbeelden gedreven zijn om de waarheid te ontrafelen, hebben Boogschutter en Schorpioen de neiging om dingen heel anders aan te pakken.

Een relatie tussen deze twee zal zeker zijn momenten hebben, maar deze koppeling zal elkaar ook vaak verwarren.

Deze sterrenbeelden staan naast elkaar op de kalender, maar zijn allesbehalve aangrenzend in het wereldbeeld. Terwijl tegenpolen elkaar aantrekken, kost het tijd en moeite om deze relatie tot op de bodem uit te zoeken.

Combinatie tussen de Boogschutter-vrouw en Schorpioen-man

Hoewel ze op het eerste gezicht op krijt en kaas lijken, is er iets heel bedwelmend aan het gevoel van mysterie en magie dat inherent is aan de Schorpioen-man.

Dit is waarschijnlijk wat de Boogschutter-vrouw intrigeert, hoewel ze ook wenst dat hij niet alles zo serieus zou nemen.

Haar gave voor ongebruikelijke humor, unieke looks en onvermoeibare geest zal de Schorpioen-man op zijn eigen rustige manier veel inspireren.

Net als zijn aanpak bij het vinden van iemand die hij leuk vindt, zal hij plannen maken om haar hand te winnen, ver onder haar kennis als ze van de ene op de andere dag struikelt.

Hij hoeft dit alles echter niet te behandelen als een campagne van uitvluchten en subtiliteit. De Boogschutter-vrouw waardeert een open geest en transparantie in communicatie, en zou veel liever hebben dat mensen gewoon hun mening uiten.

Hoewel de Schorpioen-man zelden oneerlijk is, wordt hij zeker bewaakt met zijn gevoelens en zijn gevoel van vertrouwen, dus hij toont zijn interesse in iemand niet gemakkelijk.

Hij zou daarom overweldigd kunnen worden als de Boogschutter-vrouw in plaats daarvan onhandig opmerkt dat ze zich ongelooflijk tot hem aangetrokken voelt.

Hoe de twee ook samenkomen, dates zijn leuk en spannend, maar met veel diepgaande discussies over de grote levensvragen.

De laatste zijn inderdaad kattenkruid voor de Schorpioen-man, die geen verbinding wil maken met degenen die geen diepe diepten hebben.

Dat gezegd hebbende, wil de Boogschutter-vrouw geen verbinding maken met iemand die geneigd is haar persoonlijke vrijheid te beheersen – en hier kan het iets minder dan rooskleurig worden in een relatie tussen Schorpioen en Boogschutter.

Hoewel hij geen kwaad bedoelt, en als er iets alleen gebeurt als gevolg van misplaatste onzekerheden, heeft de Schorpioen-man een controlerende en soms bezitterige manier die de Boogschutter-vrouw echt op de verkeerde manier wrijft. Maar nogmaals, ze doet zichzelf geen plezier om om de paar dagen naar nieuwe escapades te rennen.

Maar de Schorpioen-man is niet realistisch als hij denkt dat hij de Boogschutter-vrouw ooit zal laten vertragen. Diep van binnen wil hij niet dat ze haar vrijheid verliest – hij wil gewoon zijn gevoelens tegenover haar uiten.

Toch is hij zo overdonderd dat hij haar overspoelt en verstikt, waardoor ze des te meer op de vlucht slaat.

De goede punten:
  • Chemie en een opwindend begin helpen deze relatie snel op gang te brengen
  • De Boogschutter-vrouw is een constante zonnestraal, waardoor de mensen om haar heen altijd glimlachen – zelfs de vaak norse Schorpioen-man
  • Er is een intensiteit en intelligentie in de Schorpioen-man die de Boogschutter-vrouw niet anders kan dan fascinerend vinden
De slechte punten:
  • De Boogschutter-vrouw leeft in het moment, maar het kan haar onbetrouwbaar maken – en Schorpioen houdt er niet van als zijn dates te laat komen
  • De speelse kant van de Boogschutter-vrouw kan ervoor zorgen dat ze de Schorpioen-man een beetje te veel plaagt naar zijn zin, wat zijn trots schaadt
  • De Schorpioenman is soms jaloers en controlerend op manieren die de Boogschutter-vrouw echt bang maken
Relatie tussen de Boogschutter-man en de Schorpioen-vrouw

De Boogschutter-man is een natuurlijke kunstenaar en entertainer, en hij lijkt te springen en zich een weg door het leven te banen zonder zijn enthousiasme te temperen.

Hij heeft een positieve kijk op het feit dat geen enkele omstandigheid in de wereld ooit lijkt te stoppen, en zelfs als het leven hard is, zit hij nooit lang stil.

Hij is ook verrassend ontwikkeld en opmerkelijk goed gereisd, hij heeft zich vanaf zeer jonge leeftijd overgegeven aan buitenlandse reizen en is sindsdien nooit echt vertraagd.

Uit welk land hij ook komt, hij beschouwt zichzelf als een geest van de wereld in het algemeen, die nooit echt ergens thuishoort.

Zijn vrijgevochten manieren trekken waarschijnlijk de aandacht van de Schorpioen-vrouw – een verleidster die geneigd is om vanuit de schaduw te observeren.

Met de astrologische vaardigheden die het sterrenbeeld Schorpioen haar heeft gegeven en de algehele scherpte van de intuïtie van vrouwen, is er bijna niets dat haar diepe blik niet kan opmerken.

Veel mannen beproeven hun geluk met de Schorpioen-vrouw, maar ontdekken dat ze uit hun diepte zijn. Ze is een diep en complex individu gehuld in mysterie en heimelijke blikken, en met één blik lijkt ze in staat de essentie te ontcijferen van degene die voor haar staat.

Toch heeft de Boogschutter-man het te druk met plezier maken om afgeleid of geïntimideerd te worden door deze energie, en dat intrigeert haar waarschijnlijk in de eerste plaats.

De Schorpioen-vrouw is niet bang om haar eigen agenda te pushen om te krijgen wat ze wil, en ze krijgt oh zo vaak wat ze wil – de hare is een ontembare wil.

Dat gezegd hebbende, is er een oprechte zoetheid en brutaal gevoel bij de Boogschutter-man die haar levend maakt en haar helpt haar waakzaamheid te laten verslappen.

De Boogschutter-man weet waarschijnlijk niet hoe belangrijk het voor haar is om haar tedere kant te laten zien, en de Schorpioen-vrouw verwacht dat hij dit geschenk met de grootste zorg en eerbied zal respecteren.

Maar terwijl ze haar ziel aan hem blootstelt en zich over de romantische retoriek uitstort, zal hij zich waarschijnlijk een beetje omsloten voelen.

Er is een vluchtinstinct in de Boogschutter-man die begint wanneer het leven te serieus wordt, en het zal hem dwingen om een kilometer te rennen op het moment dat de Schorpioen-vrouw warm en zwaar wordt. Ze zal gekwetst worden door zijn vermeende daden van verlatenheid wanneer ze hem het meest nodig heeft.

De goede punten:
  • De Boogschutter-man is een verademing, vol sterke verhalen en verrassende inzichten om de Schorpioen-vrouw te betrekken
  • De Schorpioen-vrouw is diep sensueel en meer dan bereid om haar man op alle mogelijke manieren te plezieren – perfect voor de plezier zoekende Boogschutter-man
  • De Schorpioen-vrouw wordt vaak geconfronteerd met de moeilijkheid van het leven, maar vindt de luchtige Boogschutter-man een inspiratie zonder dat hij het beseft.
De slechte punten:
  • De Schorpioen-vrouw haalt uit als de speelse Boogschutter-man te ver gaat met zijn plagen – ze zal niet lichtvaardig voor de gek gehouden worden
  • De Boogschutter-man voelt zich verstikt door de intensiteit van de liefde van de Schorpioen-vrouw, die vaak te vroeg in de relatie voor hem in een hogere versnelling komt.
  • De Schorpioen-vrouw zal het gevoel hebben dat de relatie op het scherp van de snede is – de Boogschutter-man verveelt zich snel en kan elk moment vertrekken
Huwelijk tussen Boogschutter en Schorpioen

Oneindige passie, eindeloze toewijding, volledig toegewijd aan één ziel en ze alles geven voor altijd en eeuwig… een droom die uitkomt voor Schorpioen.

Voor Boogschutter zijn er nog een paar vragen die eerst moeten worden besproken, vooral met betrekking tot hoe hun onafhankelijkheid kan worden aangetast.

Het huwelijk tussen Boogschutter en Schorpioen is een lastige kwestie om op te lossen, omdat het vanaf het begin de belangrijkste meningsverschillen lijkt te benadrukken die inherent zijn aan elk van deze sterrenbeelden.

Schorpioen is gedreven om een perfecte partner te vinden en zich te vestigen, intense gevoelens en geheimen te delen.

Ondertussen wil Boogschutter vrij kunnen rennen, impulsief kunnen handelen en de wereld rond kunnen reizen. Het huwelijk kan er klaar voor lijken om die doelen te beëindigen, en dat is voordat je bedenkt dat huwelijksceremonies zelf vaak vol zitten met benauwde tradities die Boogschutter vervelend vindt.

Mocht het huwelijk echter doorgaan, dan zal er waarschijnlijk wat getouwtrek in het spel zijn, tenzij ernstige compromissen tussen twee sterke individuen kunnen worden bereikt.

Boogschutter zal Schorpioen emotioneel moeten vervullen, die op zijn beurt moet beloven ze los te laten.

Het is moeilijk om aan elk van hen te vragen, en het zou inderdaad een ellendig huwelijk kunnen blijken als men niet in een vroeg stadium respect voor elkaars manier van leven vindt.

Het is echter ook een spoedcursus in het verbreden van zowel emotionele als fysieke horizon voor dit paar, als ze het op die manier kunnen zien.

Mijn laatste gedachten

In professionele astrologie is het belangrijk om altijd open te staan voor relaties die samenkomen tussen mensen van naburige sterrenbeelden.

Voor mensen die zo dicht bij elkaar geboren zijn, zijn hun energieën vaak enorm verschillend – relaties voor zulke stellen zijn allesbehalve saai.

Maar in het geval van Boogschutter en Schorpioen zijn er een aantal zeer diepe verschillen in kijk en wereldbeeld die heel moeilijk te overkomen zijn.

Desondanks zijn de vroege verbindingspunten tussen dit paar geïnspireerd door hun verschillen en tegengestelde manieren van zijn.

Aantrekking kan zo vreemd zijn, maar zowel Boogschutter als Schorpioen zijn vaak maar al te graag betrokken bij een nieuwe partner, zij het om heel verschillende redenen.

Voor Schorpioen is het potentieel om de soulmate te ontmoeten die hun intense emotionele banden waarmaakt, altijd de moeite waard om gepassioneerd na te streven.

En voor Boogschutter is het gewoon leuk om voor de gek te houden met een nieuwe en opwindende partner – en hierin ligt het probleem.

Schorpioen verwacht dat de relatie standaard een leven lang meegaat en eist dat hun dieptepunt van toewijding wordt teruggegeven. Boogschutter zal bezwijken onder de druk.

Hoewel Schorpioen uiteindelijk kan leren omgaan met dingen, net zoals Boogschutter leert om bepaalde dingen in het leven de gravitas te geven die ze verdienen, is dit waarschijnlijk nog steeds een lastige mix.

Boogschutter, een vuurteken, zal zich overspoeld voelen door de gevoelens van Schorpioen, vertegenwoordigd door water, waardoor twee verwarde en gekwetste mensen in de nasleep achterblijven.

Compatibiliteitsscore Boogschutter en Schorpioen: 4/10

Terug naar Boogschutter relaties