Waterman en Boogschutter relatie

Waterman en Boogschutter kunnen een heerlijke combinatie vormen als het gaat om compatibiliteit met sterrenbeelden.

Deze twee enthousiaste individualisten kunnen zorgen voor enkele van de leukste dates in de hele astrologie en vanwege hun liefde voor vrijheid en aangeboren nieuwsgierigheid, is er hier een geweldige connectie te vinden.

Echter, zoals bij elk aspect van de dierenriem zijn er altijd vraagtekens te plaatsen bij Waterman en Boogschutter relaties.

De juiste kennis van tevoren verwerven kan veel hartzeer besparen en ervoor zorgen dat je mogelijke misverstanden kunt omzeilen.

Neem een kijkje, terwijl we ingaan op de ins en outs van de compatibiliteit van Waterman en Boogschutter.

Combinatie tussen de Waterman-vrouw en Boogschutter-man

De Waterman-vrouw benadert het leven op haar eigen manier en heeft zeker geen tijd of geduld voor mensen die haar vertellen wat ze moet zeggen, doen of denken.

Gelukkig heeft de Boogschutter-man vrijwel dezelfde kijk en toch denkt geen van deze twee individualisten er ooit aan om elkaar de baas te zijn.

Het is een soort moeiteloos wederzijds respect dat de basis vormt voor veel van de chemie die voor het eerst opborrelt tussen een Waterman-vrouw en een Boogschutter-man, maar voor iedereen die observeert, is het meer een band tussen vrienden. Dit werkt opnieuw goed in het voordeel van deze koppeling.

Zowel Waterman als Boogschutter vinden zware emoties zoals liefde en verlangen intensief uitputtend en in het geval van de Waterman-vrouw is die intensiteit ook energie die beter kan worden besteed aan het formuleren van ideeën en het vinden van oplossingen.

Daarom is het hoogst onwaarschijnlijk dat de romantiek van een Waterman-vrouw en Boogschutter-man de traditionele afspraakjes zal zijn

Beide zielen die hier betrokken zijn, zijn in hoge mate hun eigen mensen. De Waterman-vrouw heeft waarschijnlijk een aantal relaties doorgemaakt waarin ze zich bekeken voelde, of dat haar vrijheid werd aangetast door mannen met een controlerende invloed.

Ze zou hierdoor zelfs te voorzichtig in deze relatie kunnen gaan en aangenaam verrast zijn door hoe moeiteloos de Boogschutter-man met de stroom meegaat.

In feite zal hij ook dankbaar zijn voor de vrijheid die de Waterman-vrouw hem heeft gegeven en dankzij hun gedeelde inventieve kant, zullen dates waarschijnlijk leuk en speels zijn.

In feite is het enige waar je je hier echt zorgen over hoeft te maken, de levensduur, beide sterrenbeelden zijn erg “in het moment van” mensen en zullen er niet aan denken waar de relatie naartoe gaat of hoe erin te investeren om het te laten duren.

Beiden zullen moeten leren dat het lang meegaan niet betekent dat het saai wordt!

De goede punten:
  • Wederzijds respect voor individualiteit draagt in grote mate bij tot het scheppen van vertrouwen.
  • De Waterman-vrouw en Boogschutter-man verbinden zich door anderen diepgaand te helpen.
  • Het gevoel voor humor in beide partijen maakt dit een sprankelende, leuke manier om te flirten.
De slechte punten:
  • Hoewel beide partners dol zijn op hun alleen tijd, verrassen ze elkaar zelfs met hoe plotseling ze het soms eisen.
  • Rusteloosheid en snel vervelen kunnen drama veroorzaken als dat niet nodig is.
  • Haar koele kijk zou slecht kunnen botsen tegen zijn vurige motivatie, ze vindt hem een heethoofd, hij vindt haar te koud.
Combinatie tussen de Waterman-man en Boogschutter-vrouw

De Waterman-man brengt veel tijd in zijn hoofd door, niet als zodanig herkauwend, maar zeker dansend met ideeën en verzinnende oplossingen, niet alleen voor zijn eigen problemen, maar ook voor die van de mensen waar hij het meest om geeft.

Dit geeft hem een soort afstandelijke kwaliteit, afgezet tegen zijn vaak ongebruikelijke kledinggevoel en onderscheidende kijk op het leven als geheel.

De Boogschutter-vrouw kan slechts het kaartje zijn om hem bij zinnen te brengen. Hier is een dame die het leven bij de horens neemt, niet met een grimmige vastberadenheid, maar eerder met een opgewekte levenslust die positief besmettelijk is.

De Waterman-man bewondert hoe de Boogschutter-vrouw zelfs om haar meest vernederende ongelukken kan lachen en er ontstaat al snel een soort kameraadschap als hij haar altruïstische kant ontdekt.

Haar gevoel voor humor is net zo ondeugend als die van hem en vanwege de soms brute eerlijkheid van Boogschutters, hoeft de Waterman-man, vaak verward door zaken van het hart, geen tijd te verspillen met trainen als ze hem leuk vindt of niet.

De kans is groot dat ze het er vrolijk uit flapt voordat ze weet dat ze het zelf voelt.

Om dat te compenseren, zal ze nooit rozen en grootse gebaren verwachten, waardoor de Waterman-man kan genieten van zijn eigen tijd zoals hij dat nodig acht.

Ze verwacht hetzelfde natuurlijk, maar hij zal het gebrek aan druk waarderen en beide partners zullen constant nieuwe en leuke ideeën bedenken voor dates, uitstapjes en grote bijeenkomsten met vrienden en familie.

De Boogschutter-vrouw zal de emotionele afstand van haar Waterman-man vaak verwarren met knorrigheid, maar in werkelijkheid is hij gewoon ergens anders met zijn gedachten.

Waterman-mannen hebben vooral een enorme aanleg om de automatische piloot in te schakelen en door het leven te varen terwijl hun ware aandacht ergens anders is.

De Boogschutter-vrouw is een van de weinigen die verstandig zijn in het spel, maar als ze niet beseft waarom hij dit doet, zou ze kunnen geloven dat hij zijn interesse in haar verliest juist als het goed gaat. Wat een verspilling van een mooie verbinding zou dat kunnen zijn!

De goede punten:
  • Geestige, grappige genegenheid zonder de zware dingen, perfect voor zowel de Waterman-man als de Boogschutter-vrouw.
  • Snelle ideeën en een open geest voor nieuwe horizonten, the sky is the limit voor de avonturen die je samen kunt beleven.
  • De Boogschutter-vrouw is relaxed, positief en speelt geen spelletjes, perfect voor de Waterman-man.
De slechte punten:
  • De Boogschutter-vrouw begrijpt de koele lucht van de Waterman-man niet, is hij nooit opgewonden zoals zij?
  • Beide partners zijn zo ontspannen dat deze relatie misschien nooit dieper wordt dan informeel.
  • De Boogschutter-vrouw kan zo bot zijn, zonder dat het zin heeft, dat zelfs de super relaxte Waterman-man een deuk in zijn mannelijke ego kan krijgen!
Huwelijk tussen Waterman en Boogschutter

Het enige probleem om hier mee te beginnen is dat Waterman en Boogschutter in het begin zo vrijgevochten zijn dat het idee van het huwelijk helemaal niet goed bij hen past.

In beide gevallen is het vaak een angst voor beklemming en een plotseling gebrek aan vrijheid, aspecten van het leven die noch Waterman noch Boogschutter erg waarderen.

De vrijheid om te komen en gaan wanneer ze willen, zonder oordeel, vragen of beheersing is uiterst belangrijk voor de zielen van Waterman en Boogschutter.

Misschien oneerlijk, is het Boogschutter die de neiging heeft om het meest met dit soort karakter te worden geassocieerd, niet alleen waardoor ze een onrechtvaardige nachtelijke natuur krijgen, maar vaak de Waterman’s behoefte aan vrijheid over het hoofd zien, die daarom als een schok komt voor degenen die het niet verwachtten.

Het huwelijk kan echter zeker bloeien voor Waterman en Boogschutter, simpelweg omdat hun respect voor hun eigen vrijheid en die van hun partner, zo hoog is.

Dit is het soort stel dat op vakantie gaat met andere vrienden, of zelfs alleen reist, in plaats van altijd met z’n tweeën te reizen. Andere stellen zullen het niet snappen, maar ze zullen allemaal dol zijn op het idee om nieuwe horizonten te verkennen en verhalen te delen met hun partners en vrienden als ze thuis zijn.

Voor de Waterman is het huwelijk een pompeuze ceremonie van verouderde tradities en belooft het jeuk om doorbroken te worden.

Voor een Boogschutter is het gewoon een rechtopstaande kooi die wacht om zich om hen heen te sluiten. Beide zienswijzen, hoewel ze op hun eigen manier respectabel zijn, moeten in twijfel worden getrokken en moeten worden bewerkt voor een huwelijk zodat elke Waterman of Boogschutter kan werken, en meer nog met elkaar.

Wat vaak resulteert is een leuke en rustige ceremonie en daarna een extreem relaxte relatie. Als ze geluk hebben, worden de Waterman en de Boogschutter als beste vrienden, die zowel als team als op eigen kracht op avontuur gaan.

In slechte gevallen zullen ze zich vervelen en uit elkaar drijven, niet inzien dat het huwelijk een geschenk kan zijn en geloven dat ze het alleen deden om de ander te plezieren en op lange termijn wrok riskeren.

Het kan een uitdaging zijn om zulke vrije denkers te laten committeren aan dit soort levensstijl van alles of niets, maar als het Waterman en Boogschutter paar tot de waardering kunnen komen dat hun huwelijk precies dat is, hun huwelijk, om uit te voeren en te genieten naar eigen goeddunken, ze kunnen onorthodoxe, ongebruikelijke maar uiteindelijk vervullende lange levens samen creëren waarin ze spelen volgens de enige regels die ertoe doen. Hun eigen.

Mijn laatste gedachten

Wanneer de waterdrager het pad kruist met de boogschutter van de dierenriem, zullen vonken vliegen en wordt een enorm potentieel ontgrendeld.

De relatie, of zelfs de vriendschap, die bloeit als gevolg van deze twee ontmoetingen, heeft geweldige voordelen die niet anders kunnen dan overgaan op iedereen om hen heen.

Dit maakt dat een Waterman en Boogschutter zoveel meer matchen dan een standaardrelatie, maar ook een verbinding die plaatsvindt op golflengten die zo obscuur zijn voor de rest van ons dat velen van ons zich zullen afvragen of het überhaupt wel een echte relatie is.

In een ideale wereld zou iedereen natuurlijk zijn oordeel reserveren en leven en laten leven, net zoals Waterman en Boogschutter het verkiezen.

Maar ook zij kunnen veel leren door hun eigen vooroordelen over liefde die zwaar en kleverig is terzijde te schuiven en een vrije band te omarmen die het beste uit hun sterke punten haalt.

Zowel Waterman als Boogschutter zijn enorm sociale wezens en genieten van sociale kringen die zo groot zijn dat ze elkaar en de eenheid die ze daarin delen niet mogen verliezen.

Die van hen hebben het potentieel om de vonk van gemeenschapszin aan te steken, te zorgen voor degenen die minder geluk hebben dan de rest van ons en de monsters te bespotten die hebben toegegeven aan hebzucht en ego, in een poging het over mensen te heersen.

De angst om zichzelf te verliezen in een relatie is natuurlijk en zelfs gezond, maar zo scherp is de behoefte van zowel de Waterman als de Boogschutter aan vrijheid en periodes van isolatie dat ze kunnen aannemen dat vastgebonden worden hun vleugels zal knippen wanneer ze maar willen vliegen en ze zullen twee keer zo hard vechten om dit te compenseren.

Het overwinnen van deze angst, het omarmen van hun individualiteit en ook onthouden dat de regels van betrokkenheid in hun allianties alleen van hen zijn om te definiëren, geeft een welkome ademruimte maar er moet toch op andere gebieden worden gelet.

Waterman heeft de neiging om een eenzame wolf te zijn zonder het te beseffen of de intentie te hebben en kan Boogschutter buitensluiten zonder dat het de bedoeling is.

Glimlachende Boogschutter, ondanks zijn of haar intelligentie, weet waarschijnlijk niet eens dat hij of zij wordt buitengesloten om het in twijfel te trekken.

Afstand zal in deze situaties broeden, vooral als de Waterman wordt geïntimideerd door de hete emotionele manieren van Boogschutter.

Maar ondanks dit alles heeft dit een van de grootste kansen voor een positieve verandering van elke dierenriem combinatie, voor de betrokkenen, maar ook voor iedereen om hen heen, aangezien hun vriendelijkheid samenkomt om ons allemaal te overspoelen.

Compatibiliteitsscore Waterman en Boogschutter: 7/10

Terug naar Waterman relaties