Waterman en Vissen relatie

Waterman en Vissen zijn astrologische buren, die maanden naast elkaar op de kalender bezetten, en daarom een gezellige nabijheid in de traditionele dierenriem.

Hoewel sommigen zouden zeggen dat dit enige overeenkomsten geeft, is de waarheid veel complexer.

Dat komt waarschijnlijk omdat zowel Waterman als Vissen enkele van de diepste en gecompliceerde sterrenbeelden zijn die er zijn.

Het beantwoorden van de vraag naar de koppeling van Waterman en Vissen is zelden eenvoudig, omdat beide individuen op zichzelf behoorlijk esoterisch zijn.

Desalniettemin is het leren van deze informatie de sleutel om te begrijpen hoe je dit kunt laten werken, dus hier zijn enkele inzichten in de compatibiliteit van Waterman en Vissen om hun mysteries te ontrafelen.

Combinatie tussen de Waterman-vrouw en de Vissen-man

Het is meer dan waarschijnlijk dat de verbinding van de Waterman-vrouw met de Vissen-man tot stand is gekomen door middel van kunst, muziek of iets creatiefs.

Vissen is de grote dromer van de dierenriem, waardoor creativiteit vaak een groot deel van de persoonlijkheid uitmaakt.

Als zodanig betovert de Vissen-man de Waterman-vrouw door het immateriële te nemen en het echt te maken, de perfecte verleiding voor iemand wiens zielsmissie is om ideeën te bedenken en deze onder de massa te verspreiden.

Het is natuurlijk waarschijnlijk dat de Waterman-vrouw ook een positief effect heeft gehad op de Vissen-man.

In veel opzichten voelt hij zich een bedrieger in deze realiteit, behorend tot een heel ander rijk van bestaan en hier voor hem is een glimlachende en mooie ziel met het meest bizarre kledinggevoel dat er is. Zou ze ook een bedrieger kunnen zijn?

Hoewel hij een reputatie heeft voor verlegenheid, houdt de Vissen-man ervan om lief te hebben, en zal hij geen tijd verspillen om zichzelf vertrouwd te maken met de Waterman-vrouw.

Hij zal waarschijnlijk betoverd zijn, een hopeloze romanticus zijn, en zijn innerlijke fantasieën over een toekomst samen waar hij stiekem bijna onmiddellijk naar verlangt, moeten beknotten.

Natuurlijk drukt het hele idee daarvan als een gewicht van tien ton op de vluchtige Waterman, en ze verontschuldigt zich waarschijnlijk beleefd voordat het idee om te worden ingesloten kan worden aangesneden.

Een verstandiger Vissen kan romantiek eerst benaderen vanuit een positie van vriendschap, en zo de Waterman-vrouw voor zich winnen, maar haar geest is zo scherp dat ze hem waarschijnlijk zal zien komen, hoe hij het systeem ook speelt.

Natuurlijk heeft ze alle reden om ook van hem te houden, maar ze zal zijn intense gevoelens onuitstaanbaar vinden en zijn frequente communicatie buitengewoon beklemmend.

Voor haar is het idee om veertien dagen niet te praten volkomen redelijk, zelfs als ze aan het daten is, dus waarom stuurt hij elke dag welterusten kussen?

Er kan evenwicht worden gevonden, maar het kan moeilijk worden gewonnen, iemand moet wat grond geven om dit te laten werken, en vanwege zijn flexibiliteit van geest en persoonlijkheid is het waarschijnlijk de Vissen-man.

De goede punten:
  • Esoterische onderwerpen komen moeiteloos naar dit paar, die daardoor tot het ochtendgloren kunnen praten.
  • Inspiratie en ideeën zijn het rijk van zowel Waterman als Vissen, waardoor ze een creatief stel zijn.
  • De Waterman-vrouw heeft een groot hart, waardoor de Vissen-man zijn geheimen kan toevertrouwen.
  • Haar gevoel voor humor zorgt ervoor dat zelfs zijn humeurige dagen niet lang duren.
De slechte punten:
  • Het hart van de Waterman-vrouw gaat traag open, en de Vissen-man zal het sneller willen.
  • Zijn emoties verschuiven schijnbaar met het uur wat haar betreft, waardoor het moeilijk is om met hem om te gaan.
  • De Vissen-man zal een hekel hebben aan hoe de Waterman-vrouw dagdroomt als hij praat, maar doet hetzelfde met haar zonder het toch te beseffen.
  • Wanneer de Waterman-vrouw haar eigen ruimte wil, neemt ze die, de plannen van de Vissen-man zijn verdoemd.
Combinatie tussen de Waterman-man en de Vissen-vrouw

De winnende glimlach en het moeiteloze zelfvertrouwen van de Waterman-man maken hem de ster van elke sociale kring, ondanks het feit dat hij er niet voor roem of glorie is.

Voor hem gaat het leven over het beste van dingen maken, nieuwe oplossingen bedenken voor wat niet werkt en voluit jezelf zijn.

De Vissen-vrouw belichaamt ondertussen het soort goddelijk vrouwelijk ideaal, zelfs als ze dat niet bedoelt. Haar onschuld is een masker voor sensuele geneugten van binnen, en daardoor heeft ze zelden tekort aan mannelijke aandacht.

De Waterman-man is niet erg relatiegericht en denkt dat als liefde gebeurt, het ook gebeurt, bij voorkeur op een zo ongecompliceerde manier mogelijk.

Bij het ontmoeten van de Vissen-vrouw zou hij wel eens van gedachten kunnen veranderen, maar de gevoelens waarmee hij worstelt, zullen hem daardoor nog meer opgesloten maken.

Dit maakt het moeilijker om emotioneel te bereiken voor de Vissen-vrouw, en dat is iets waar ze zich echt veilig in moet voelen voordat ze zichzelf openstelt.

Dit kan een pijnlijke dans blijken te zijn totdat iemand de sprong waagt en bekent, maar als het eenmaal voorbij is, bloeit meestal een zoete relatie.

Helaas betekent het verlangen naar nieuwheid en uitgestrekte horizonten, om nog maar te zwijgen van persoonlijke vrijheid, dat het meestal de Waterman-man is die ziet dat de relatie van korte duur wordt.

De Vissen-vrouw is emotioneel gevend en volledig demonstratief, mooie kwaliteiten die hij niettemin claustrofobisch en een beetje beangstigend vindt.

Hoe puur haar bedoelingen ook zijn, hij zal ze zien als aanhankelijk en op hol geslagen door de heuvels, waarbij hij vaak aangeeft dat hij zijn eigen persoon moet zijn.

De Vissen-vrouw zal zich vermurwen en dit laten gebeuren, gekwetst en verward terug ineenkrimpen, maar zichzelf opofferen voor het geluk van haar man, daarbij haar eigen vreugde verliezen voor een groter goed dat niet kan bestaan.

De goede punten:
  • De Vissen-vrouw is een magisch wezen en de Waterman-man kan het niet helpen, maar voelt zich geïnspireerd.
  • De Waterman-man heeft een diep altruïstische kant die de Vissen-vrouw motiverend vindt.
  • De Waterman-man kan een diepe, oprechte liefde voelen van zijn Vissen-vrouw die hem misschien eindelijk zou kunnen helpen openen.
  • Humor en plezier vloeien dik en snel in deze relatie, en luchthartig spel is vaak de weg naar succes.
De slechte punten:
  • De Vissen-vrouw heeft veel emotionele verzorging nodig, net zoals ze geeft, maar Waterman vindt dit vervelend.
  • Zo ingesloten en afstandelijk kan de Waterman-man zijn dat zelfs haar intuïtie hem niet kan lezen.
  • Zijn behoeften om zijn eigen man te zijn, vliegen in het gezicht van de saamhorigheid die de Vissen-vrouw nodig heeft.
  • Hij is te rationeel, zij is te emotioneel en begrijpt ook niet de kijk van de ander.
Huwelijk tussen Waterman en Vissen

Voordat we hier zelfs maar op ingaan, is het de moeite waard om de kijk van Waterman op traditie, conventie en ouderwetse ceremonie te onderzoeken.

Simpel gezegd, Watermannen vinden amusement in deze uitingen van ophef en verouderde idealen, en dat betekent vaak dat een Waterman een minder dan enthousiaste kijk heeft op het huwelijk.

Bovendien zijn Waterman-zielen zo verrijkt door nieuwe ideeën, nieuwe horizonten en het beheersen van het onverwachte, dat het huwelijk voor hen opsluiting, beperking en routine vertegenwoordigt.

Dit hoeft natuurlijk niet het geval te zijn, en als een partner die angsten kan accommoderen en liefdevol kan helpen om ze te overwinnen, is het een schenkende ziel zoals Vissen.

Niettemin kan het eenvoudigweg tot het punt van trouwen komen een lastig onderwerp zijn voor Waterman en Vissen.

Maar simpelweg, de Vissen-partner heeft het vanaf het begin in gedachten gehad, maar nooit voor iemand die hij of zij niet serieus neemt.

Ondertussen hoopte de Waterman-partner stiekem dat dit soort gesprekken helemaal niet zouden komen, op die manier gaat het toch gewoon soepeler?

Hoe dan ook, het huwelijk is een diepe band van emotie en geest met de Vissen-persoon, en het is hier dat de Waterman echt schichtig kan worden als zowel zij als hun partner hun ongeziene vooroordelen niet goed beheren.

Je vrij voelen om zichzelf te zijn is van het allergrootste belang voor de emotionele gezondheid van een Waterman, veel in tegenstelling tot de behoefte om te verenigen die wordt ervaren in Vissen.

Als het huwelijk eenmaal tot een einde is gekomen en Waterman met verveling wordt bedreigd, kan het oog afdwalen of kan de Waterman zelf een tijdrovende hobby krijgen die hem, onbewust, belet deel te nemen aan het huwelijk.

Zoals je je misschien kunt voorstellen, wordt Vissen snel ellendig als gevolg, maar hij of zij is te toegewijd aan de zaak om de Waterman ooit echt te laten gaan.

Jarenlang zou hij of zij in stilte kunnen lijden, ook al doet de Waterman, ondanks al hun kilheid, echt niet wat ze doen om te proberen kwetsend te zijn.

Het hele huwelijk is een precair evenwicht, maar niet zonder hoogtepunten.

Activiteiten die tot de verbeelding spreken of elke partner aanmoedigen om hun sterke punten uit te spelen, geven veel plezier, en op dezelfde manier kunnen Waterman en Vissen hun esoterische manieren gebruiken voor liefdadigheid, gemeenschapsprojecten of kunst om inspirerende vertoningen van teamwerk en harmonie te creëren.

Mijn laatste gedachten

Zoals met zoveel over Waterman en Vissen, zowel afzonderlijk als in combinatie beschouwd, kan het bereiken van de bodem van deze sterrenbeelden bewijzen dat er lange weg af te leggen is.

Beide zeer ideologische en bijna etherische sterrenbeelden leiden tot persoonlijkheidskenmerken die complexe gedragingen creëren die ofwel goed passen wanneer ze aan elkaar worden voorgesteld, of sissen en vervagen in hopeloze en gefrustreerde rook.

Gelukkig zijn Waterman en Vissen beide sterrenbeelden die als doel hebben de wereld een betere plek met elkaar te maken.

Voor Waterman betekent dat het vinden van de wetenschappelijke doorbraken en maatschappelijke structuren die ons als volk vooruit zullen helpen, en die aan iedereen introduceren, hoe ontwrichtend het ook wordt.

Voor Vissen gaat het erom dat wat wordt ingebeeld werkelijkheid wordt, uitvindingen bedenkt en gewaagde dromen over een betere toekomst, en die ondersteunen met koesterende en genereuze gedragingen.

Met zoveel te bieden, is het geen wonder dat Waterman en Vissen in staat zijn om zulke diepe, blijvende en zinvolle vriendschappen te sluiten.

Het is niet overdreven om te suggereren dat elke sociale kring of familie niet anders kan dan verlicht en vermaakt worden door zo’n paar.

Maar wat een schande dus dat hun kijk op het hart in aangelegenheden van het hart zo doordrenkt kan zijn van wrijving en misverstanden.

Het potentieel voor een prachtige vereniging van geest en hart bestaat, maar met het ene teken dat meer resoneert dan het andere, is de enige hoop om een balans tussen de twee te vinden, of voor altijd op verschillende golflengten te communiceren, je frustrerend en ongehoord voelen.

Er zijn honderden succesvolle huwelijken en relaties met Waterman en Vissen, en het is zeker verkeerd om te suggereren dat de verbintenis ongelukkig of van korte duur is.

In het juiste tempo genomen, met gevoeligheid en emotionele intelligentie, creëert het een unie van meesterlijke en bijna magische geesten waar inspiratie nooit lijkt te stoppen met stromen.

Vrijheid, respect, communicatie en de bereidheid om van elkaar te leren kunnen kansen creëren om samen te groeien, wat anders koppigheid en mokken zouden kosten, het hangt allemaal af van wat Waterman en Vissen elkaar kunnen leren, en hoe open hun hart en geest zijn voor de ander en de wonderbaarlijke kennis die iedereen kan bezitten.

Compatibiliteitsscore voor Waterman en Vissen: 5/10

Terug naar Waterman relaties