15 tot en met 21 januari

Ram

Zonnevlecht chakra

De frequentie van de zonnevlechtchakra – de gele levensbloem – ondersteunt ons gevoel van eigenwaarde, onze persoonlijke kracht en onze wilskracht, evenals ons weten van wie we zijn en onze bijdrage aan het geheel.

Stier

Synergie

De frequentie van synergie ondersteunt onze toelating en acceptatie van niet zo voor de hand liggende, nooit eerder geziene combinaties en verbintenissen die resulteren in nieuwe manieren van functioneren, werken, denken, omgaan, liefhebben en zijn. Het herinnert ons eraan om het onbekende te omarmen, zodat nieuwe maar opwindende creaties een nieuwe realiteit kunnen worden.

Tweelingen

Kosmische bloem

De frequentie van de kosmische bloem activeert onze herinnering aan de plaats die we thuis noemen – de kern van waaruit we onze grootsheid uitstorten in de wereld.

Thuis zit in jouw hart, niet op een bepaalde plek of in een gebouw. Wanneer je je thuis voelt in je eigen lichaam valt alles op z’n plek.

Kreeft

Wortel chakra

De frequentie van de wortelchakra – de rode levensbloem – stimuleert hartstocht en ondersteunt ons gevoel van veiligheid op dit fysieke vlak, zowel in ons lichaam als in de fysieke wereld.

Deze week is het van belang om aan die solide basis te werken.

Leeuw

Alchemie

De frequentie van alchemie activeert ons magische vermogen en onze herinnering aan de magie die we allemaal van binnen hebben. Ieder van ons heeft het potentieel om toegang te krijgen tot de oude kennis die de ware alchemist in staat stelde de wonderen van transformatie uit te voeren.

Maagd

Toelaten

De frequentie van toelating nodigt ons uit om open te staan voor alles wat op onze weg komt – zonder oordeel, zonder angst en zonder weerstand. Als we het toelaten, wordt het Universum onze partner in de wonderlijke dans van bestaan en expansie.

Laat de controle los en heb vertrouwen.

Weegschaal

Genot

De frequentie van genot ondersteunt ons vermogen om gevoelens van intense vreugde en geluk te creëren en te ervaren. Hoe meer vreugde we voelen, hoe meer plezier we bij anderen oproepen.

Geluk zit juist in de hele kleine dingen. Die eerste slok koffie ’s morgens, die eerste zonnestraal op je gezicht of het geschater van een kind in de verte. Hou dit gevoel vast.

Schorpioen

Magie

De frequentie van magie ondersteunt ons intrinsieke vermogen om na dit moment te groeien en uit te breiden om naar mogelijkheden en expressie te gaan die zo groots en diepgaand zijn als we ons kunnen voorstellen. Het enige dat nodig is, is ons geloof in hun manifestatie.

Alles is mogelijk. En jij bent in staat alles mogelijk te maken. Dus geloof in magie en tover jouw droomwereld in elkaar.

Boogschutter

Coherentie

De frequentie van coherentie ondersteunt ons vermogen om de frequentie van het hart te harmoniseren met de frequentie van de geest voor een optimaal vermogen om de realiteit te creëren die we verlangen.

Jij bent de persoon die jouw realiteit creëert. Dus kies je voor een positieve of negatieve realiteit. Dat waar je op focust wordt jouw realiteit.

Steenbok

Communicatie

De frequentie van communicatie ondersteunt ons vermogen om informatie in veel verschillende vormen uit te wisselen. Het herinnert ons eraan om elk stukje informatie – zowel inkomend als uitgaand – door ons hart, het centrum van onze waarheid, te laten lopen om in de stroom van Bron en evenwichtige uitwisseling te blijven.

Dus let op de woorden die je deze week gebruikt. Wordt bewust van je manier van communiceren. Niet alleen naar anderen toe, ook naar jezelf. Sta eerst even stil voordat je iets communiceert.

Waterman

Healing

De frequentie van genezing ondersteunt ons intrinsieke vermogen om onze gezondheid en heelheid te herstellen door bewust de informatie te gebruiken die via onze zintuigen tot ons komt en alles dienovereenkomstig te harmoniseren.

Luister goed naar je lichaam en negeer de signalen niet. Het is tijd om te helen.

Vissen

Realisatie

De frequentie van realisatie ondersteunt het interne proces om ons bewust te worden van onze op het hart gerichte waarheid, evenals het externe proces om onze hoogste uitdrukking in deze wereld te worden.

Dit kan alleen plaatsvinden wanneer je je losmaakt van alle meningen van anderen maar ook van wat het systeem je vertelt over hoe je moet leven.

Alleen jij kunt vanuit jouw waarheid leven, dat is ook het doel van het leven. Dus wordt bewust, realiseer je dat je op bepaalde punten niet helemaal jouw eigen ik bent, maar een masker van wat de samenleving jou voorschrijft.

4 reacties

  1. Goedemorgen Natasha,klopt precies bij vissen en ben nog bezig met losmaken wat niet bij me hoort om dit echt te realiseren en voel me steeds beterder en steviger in mijn schoenen staan,dank je wel en fijne liefdevolle maandag ❤️

  2. Vissen: Ik heb dit vandaag, op de laatste dag gelezen. 😅 damned, ik vond dit een zeer intense week! Waarbij ik uiteindelijk beslissingen genomen heb, hoe ‘ik’ het anders wens in mijn leven en welke stappen ik hiervoor ga nemen. Potjandorie niet zonder slag of stoot gegaan 😃 warme groet

    1. Wat goed dat je vanuit jezelf beslissingen hebt genomen. Zie het als een stap in de juiste richting dat je steeds meer voor jezelf durft te kiezen. Uiteindelijk gaat het alleen maar makkelijker. Succes met alles.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *