13 tot en met 19 november

Ram

Geef je over

Mot dat nou………?

Ja, het is noodzakelijk. Soms moet je je gewoon overgeven en vertrouwen hebben in de reis die je maakt. Je hoeft niet altijd maar de volle vaart vooruit. Je mag best een keer achteroverzitten en genieten van alles om je heen, genieten van het leven.

Dus zit je ergens mee? Geef je over en zie waar en wat het je gaat brengen.

Stier

Tijd om te helen

Had je vorige week ook niet zo’n zelfde soort boodschap?

Je kunt stug doorgaan met waar je ook mee bezig bent, maar als je niet de tijd neemt voor verwerking en herstel, gaat het een keer mis. Dan ben je nog verder van huis en word je gedwongen om stil te staan.

Dus neem de leiding hierin, gun jezelf de ruimte en tijd om te helen en je zult uiteindelijk de vruchten ervan plukken.

Tweelingen

Het is nu tijd voor geluk

Hoef ik hier nog iets aan toe te voegen?

Laat alle ellende los en gun het jezelf dan ook. Iedereen heeft recht op geluk, dus ook jij.

Het kan zijn dat er een einde komt aan de dingen waar je last van hebt gehad, dus hou nog even vol, want het geluk komt eraan.

Kreeft

Let op de kleine dingen

Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Al die kleine dingen samen zorgen voor iets moois. Dus wees dankbaar voor al die kleine momenten in je leven.

Voor een aantal van jullie is het deze week belangrijk dat je op details let zodat je niet in een val terechtkomt.

Leeuw

Je hebt iets magisch

En dan hoor ik je denken…….”ja, dat hoeft je mij niet te vertellen, ik ben nou eenmaal een leeuw.”

Ja je hebt iets magisch, dus laat de wereld daar ook van genieten. Je bent aantrekkelijk omdat je iets te bieden hebt. Kijk wel uit dat het niet omslaat in arrogantie maar dat je het gebruikt om de mensheid in een mooi daglicht te zetten.

Maagd

Wees speels

Het hoeft niet altijd even serieus te zijn. Zie de humor van het leven in, lieve maagd.

Het leven is toch ook iets wat heel fascinerend is, dus heb vertrouwen en maak er iets moois van. Geniet van het leven!

Weegschaal

Breng je ideeën tot leven

Oke…..tijd om die lijstjes om te zetten in iets tastbaars. Je kunt wel blijven schrijven maar je ideeën komen pas tot leven als je ze daadwerkelijk uitvoert. Dus kom in actie en je kunt na de eerste stap altijd nog meer toevoegen aan jouw lijstje.

Schorpioen

Maak je dromen waar

Werk stapje voor stapje naar je dromen toe. Leg de lat niet hoog maar elk stapje zorgt er ook voor dat alles intact blijft.

De spin werkt nauwkeurig aan haar web, wetende dat het uiteindelijk heel veel zal opleveren. Dus lieve schorpioen….welke droom ga jij waarmaken vanaf vandaag?

Boogschutter

Ruim je rommel op

Duidelijker kan je hem niet krijgen. Wanneer je je rommel opruimt, of dat nu letterlijk of figuurlijk is, krijg je ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën.

Chaos creëert alleen maar meer chaos. Tenzij dat jouw ding is…..dan hoor je mij niks zeggen 🙂

Steenbok

Omarm alles wat er tussen ligt

De flamingo vraagt je om de toekomst even los te laten. Je leeft namelijk nu. Dat is de enige manier om dankbaarheid te ervaren. Te voelen wat je tot nu toe allemaal hebt bereikt in je leven. De toekomst bestaat niet, het nu wel.

Waterman

Voel je thuis

Voel je comfortabel met je eigen ik. Jij bent uniek. Vergelijk jezelf niet met anderen want wie weet wat voor masker ze dragen.

Jij bent nou eenmaal een waterman, je denkt anders en je doet anders, dat is wie jij bent. Dus twijfel niet aan jezelf en accepteer jezelf met alle voor en nadelen. Deze acceptatie zal voor een thuisgevoel zorgen.

Vissen

Kom weer terug in je kracht

Misschien voelde je je de laatste tijd niet helemaal optimaal of had je last van een dipje. Het wordt tijd om jezelf goed te verzorgen en je klaar te maken voor iets moois.

Laat het zelfmedelijden nu maar gaan en neem je verantwoordelijkheid. Ga manifesteren wat jij wilt. Ga ervoor!

5 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *