Lenormand 3 kaartenlegging

de situatie

De Slang

Als een van de oudste symbolen van de mensheid, kan het zien van de slang veel aspecten en gezichten van dit dier weerspiegelen. Verlangens of ambitie is een van deze facetten, vooral het verlangen van het soort dat erg sterk, bijna verterend is. Sommige van deze verlangens kunnen onschadelijk zijn, en andere kunnen, wanneer ze niet onder controle zijn, tot een soort verslaving leiden. Er is ook het gevoel dat het soort verlangen dat wordt vertegenwoordigd door de slang zo sterk is, dat er een ongelooflijke vastberadenheid naast komt, soms zorgt het voor een bijna vastberaden focus.

Een ander facet van de slang kan misleiding inhouden. Om specifiek te zijn, het soort misleiding dat berekenend en egoïstisch is, bijna manipulatief.

Een andere interpretatie van de slangenkaart die zelden wordt gebruikt, maar net zo belangrijk, is zijn wijsheid en kennis. Terwijl de meer traditionele interpretatie, zoals die hierboven, met moraliteit is gepleisterd, is er een meer pure lezing van de slang die geen van die waardeoordelen kent. In andere culturen wordt hun intelligentie vereerd en heilig, en zelfs in de westerse interpretatie moeten we niet vergeten dat het de slang was die ons de waarheid bracht, hoewel de verboden waarheid.

het obstakel

De Ooievaar

Als je de ooievaar ziet, kan de kaart veranderingen, overgangen en transformaties aangeven. De ooievaar staat bekend als een vogel met lange trekpatronen, die soms tussen seizoenen reist tussen het zuidelijkste puntje van Afrika en Europa.

Soms is deze migratie letterlijk: het kan zijn dat je een geografische verhuizing doormaakt.

Maar vaker kan het een figuurlijke beweging zijn, waarbij je een proces doormaakt waarin je bepaalde aspecten van jezelf opnieuw definieert.

Meestal is dit iets dat van binnenuit begint; zoals de verandering in de manier waarop je liefde definieert, of je eigen identiteit.

Dit heeft de neiging om de acties die je onderneemt en hoe je keuzes maakt, vorm te geven. De innerlijke verandering straalt naar buiten uit, en het is meestal een heel langzaam proces. Om te begrijpen waar je in het leven verandert, moet je de kaarten eromheen bekijken.

Ten slotte, aangezien migratiepatronen seizoensgebonden zijn, kan de ooievaar ook cycli en opbrengsten aangeven. Dat betekent dat je jezelf in terugkerende situaties of gevoelens kunt bevinden.

de oplossing

De Klaverbladen

Het vinden van de klaver is meestal een teken van een of ander gelukkig toeval. Het wordt geassocieerd met geluk en kansen, hoewel die niet al te significant van aard zijn. We associëren de klaveren kaart met de kleine geneugten van het leven, die meestal vluchtig zijn en in een oogwenk voorbijgaan. Daarom is de klaver ook een indicatie van iets dat we snel moeten ondernemen om de vruchten te plukken. Je hebt maar een kort venster om van deze kans gebruik te maken!

Deze kaart geeft ook een gevoel van luchtigheid en humor aan elke situatie. Als de dingen in het leven vluchtig zijn en voortdurend veranderen, of de situaties nu positief of negatief zijn, kunnen we leren om ze niet al te serieus te nemen. Als we bedenken dat alles voorbij gaat, kan dit ons helpen verlichten, maar het kan er ook voor zorgen dat we onze verantwoordelijkheden te licht opvatten. Je zult naar de rest van al je kaarten moeten kijken om dit met enige nauwkeurigheid te interpreteren.