Engelennummer 36

Er is een reden waarom je het nummer 36 blijft zien.

Je beschermengelen proberen iets belangrijks voor je te communiceren, en engelnummers zijn de gemakkelijkste en meest opvallende manier om het te doen.

Of je nu geluk en overvloed ervaart, of moeilijkheden en verdriet, je zult het getal 36 zien als de betekenis die het bevat jou en je leven kan veranderen.

Houd je ogen open voor deze cijfers, want hoe eerder je de betekenis ervan ontcijfert, hoe eerder je de veranderingen kunt zien gebeuren!

Het nummer 36, net als het nummer 63, geeft de noodzaak aan om minder op de materiële aspecten te focussen en meer op je spirituele leven te concentreren.

Je hebt veel persoonlijke en professionele successen behaald die je een comfortabel leven hebben gegeven, dus nu is het tijd om iets voor je geest te doen.

Dit betekent niet dat je je dromen, doelen en ambities moet opgeven. Het nummer 36 wil gewoon dat je je gaat concentreren op je goddelijke leven en wat je kunt doen om het te voeden.

Je beschermengelen proberen je eraan te herinneren dat het leven niet alleen gaat over indrukwekkende universitaire diploma’s, luxe auto’s, enorme huizen en dikke bankrekeningen.

Je moet een balans vinden tussen het creëren van het leven dat je wilt, terwijl je je ziel goede en positieve dingen voedt.

Je dromen worden een voor een werkelijkheid, dus nu is het tijd om je talenten te gebruiken om in de spirituele vereisten te voorzien die je leven kunnen helpen verbeteren.

Je bent een spiritueel persoon, maar je kunt nog steeds iets doen waardoor je nog spiritueler wordt.

Net als nummer 35, verzekert nummer 36 je dat je nog steeds de dingen kunt doen die je zullen helpen aan je wereldse verlangens te voldoen. Je kunt je ook bezighouden met verrijkende bezigheden die je geest vrij zullen maken.

Je beschermengelen kunnen je bij deze taak helpen, want daarvoor zijn ze er. Elke keer dat je zin hebt om je spirituele zelf aan te boren, sluit dan je ogen, haal diep en kalm adem en zeg snel een gebed.

Je zult het verschil voelen en je zult weten dat je goddelijke gidsen daar gewoon over je waken. Je hoeft ze niet met je ogen te zien om te weten dat ze er zijn, want dat doe je gewoon.

Het nummer 36, evenals nummer 523, is de manier waarop het universum je geruststelt dat aan al je wereldse vereisten wordt voldaan en dat je je geen minuut zorgen hoeft te maken over hen.

Doe je best om je geest te verlichten.

Vul je gedachten met licht en vrede. Laat elke gedachte of gevoel van negativiteit los, want dit is wat wordt versterkt naar het universum, en dit is wat het universum erkent.

Omring jezelf met mensen die het beste in jou naar boven zullen halen, fysiek, emotioneel en spiritueel. Laat je niet beïnvloeden door mensen die je ervan weerhouden verlichting te bereiken.

Het nummer 36 moedigt je aan om je spirituele doelen na te streven terwijl je je levensambities waarmaakt. Dit kan je geaard houden en vanuit een fris nieuw perspectief naar je leven kijken.

Het leven wordt soms overweldigend en je hebt iets nodig dat je helpt dingen te begrijpen.

Je hebt iets nodig om je te helpen geloven dat er meer in het leven is dan geld verdienen, ontberingen meemaken en ze overwinnen.

Als je 36 of het nummer 636 blijft zien, verwelkom dan de veranderingen die het in je leven kan brengen. Je zult je engelen ervoor bedanken!

Terug naar engelennummers