Engelennummer 126

Nummer 126 staat voor het verbeteren van je leven door te doen wat je tevreden stelt. Of het nu je werk, roeping, relatie, buurt of dagelijkse bezigheden zijn, kies en bewaar de dingen die goed voor je zijn en je veel rust geven. Alles wat je je innerlijke harmonie en voldoening ontneemt, verdient het niet om in je leven te blijven.

Het engelen getal 126 vraagt je om alle negatieve en ledigende factoren uit je leven te verwijderen. Als je baan je bijvoorbeeld niet gelukkig maakt, is het tijd om ermee op te houden en een betere baan te zoeken. Als de plaats waar je woont je niet bepaald goede energie geeft en het mengt met je oprechte gevoelens van sereniteit, wordt het tijd dat je een andere plek zoekt om te wonen. In wezen, als de relatie waarin je verkeert schadelijk is en echt uitputtend, is het hoog tijd dat je eruit springt en verder gaat. Het zou je zelfontwikkeling schaden in plaats van enig voordeel.

Omring jezelf met positieve individuen en energieën. Ze verbeteren je leven en helpen je consequent vooruit te komen in het leven met een hoopvolle mentaliteit.

Nummer 126 betekent dat je minder nadruk hoeft te leggen op materiële overvloed en vervulling. Rijkdom is ongetwijfeld belangrijk voor het uithoudingsvermogen en het bestaan, maar het zou niet de enige en extreme prioriteit van je leven moeten zijn. Andere aspecten van je leven zijn even cruciaal en belangrijk om waarde aan je leven toe te voegen. Probeer deze standpunten niet te negeren bij het nastreven van geld en status.

Je engelen moedigen je aan om aandacht te besteden aan je spirituele groei en ontwikkeling in plaats van achter materiële dingen aan te rennen. Op het moment dat je je ziel goed koestert, heb je het vermogen om al je problemen aan te pakken en jezelf te vervullen tot een punt waarop je niet het verlangen voelt om achter wereldse dingen aan te rennen. Heb vertrouwen in het Goddelijke Rijk en de hulp en leiding van je hemelse boodschappers. Sta ze toe om je levensweg te verlichten.

Terug naar engelennummers