Engelennummer 666

Ben je in je dagelijkse leven de cijferreeks 666 tegengekomen? Ben je bang om de ware betekenis te ontdekken? Denk je dat er demonische krachten achter je zitten en je dit getal herhaaldelijk laten zien?

Ontspan, nummer 666 is niet slecht. Laat je niet intimideren door het voorkomen ervan. Dit getal is veel verkeerd begrepen, voornamelijk uit horrorfilms en popcultuur.

Het zien van nummer 666 is een teken uit het goddelijke rijk, een bericht van je beschermengelen en een vermomde zegen. Er is niets slechts aan het zien ervan, noch is het een slecht voorteken.

Het verschijnen van het heilige nummer 666 in je leven is gewoon een teken van de hogere machten dat er een lichte onbalans in je leven is en dat je gedachten en acties niet in lijn zijn met het universum. Beschouw het als een soort wake-up call van de Geascendeerde Meesters om je levensstijl en huidige omstandigheden te veranderen en de richting van je gedachten te verleggen naar positiviteit en optimisme.

En voor het geval je het nog niet wist, geeft 666 je vermogen aan om met je verbeeldingskracht en je intelligentie te werken om positieve resultaten te behalen. Het is de aanmoediging die je nodig hebt als je aan jezelf begint te twijfelen of kansen voorbij laat gaan omdat je denkt dat je niet goed genoeg bent.

Het moedigt je ook aan om aandacht te besteden aan de kwaliteit van je gedachten. Alle zorgen of angsten die je hebt en die jou, je relaties, je baan, je doelen en alles waar je gepassioneerd over bent, moeten uit je hoofd worden gezet.

Terug naar engelennummers