Engelennummer 1200

Wanneer je 1200 blijft zien, zoals nummer 52, herinnert het goddelijke rijk je eraan om grote dromen voor jezelf te hebben. Wees niet klein als je groot en helder bent zoals het universum!

Je bent gezegend met veel gaven en het zou zonde zijn als je er niets mee doet. Je beschermengelen vertellen je dat je niet beroemd hoeft te zijn om je talenten te tonen, omdat je ze op je eenvoudige maar unieke manieren kunt delen.

Het nummer 1200 moedigt je ook aan om zoveel mogelijk goede en positieve boemerangs te plaatsen. Hoe meer vriendelijkheid en positiviteit je aan de wereld geeft, des te meer goede energieën zullen bij je terugkomen.

Je bent een magneet en je trekt verschillende soorten energieën in je leven. Wees onderscheidend genoeg om te weten welke goed en slecht voor je zijn.

Ken je grenzen zodat je je potentieel kunt realiseren. Volg het pad van je dromen.

Bedenk dat er niet zoiets bestaat als een perfecte reis. Maar je kunt je altijd concentreren op het positieve en verder gaan met alles wat je pijn of verdriet bezorgt.

Wanneer het nummer 1200 aan je verschijnt, betekent dit dat dit niet het moment is om op te geven. Dit is het moment om de uitdaging aan te gaan!

Terug naar engelennummers