De Ram en Ram relatie

Ze zeggen dat je vuur niet met vuur moet bestrijden, maar wanneer de compatibiliteit met Ram en Ram in het spel komt, zijn alle weddenschappen uitgeschakeld.

Twee van de meest gemotiveerde en gedreven mensen van de dierenriem komen samen in allianties zoals deze, ofwel brandend in explosieve woede of een warmte creëren die een leven lang meegaat.

Het is het beste om dit soort dingen niet aan grillen en toeval over te laten, in plaats daarvan, loop voorop door de ins en outs van Ram-mensen en te leren en hoe ze zich tot elkaar verhouden.

Hier is wat inzicht in de compatibiliteit van Ram en Ram om te zien of deze twee heldere vonken tweelingziel maatjes kunnen worden.

Relatie tussen de Ram-vrouw en de Ram-man

Laten we, om de relatie tussen twee Ram-mensen nader te onderzoeken, eerst het perspectief van de Ram-vrouw bekijken.

Dit is iemand die nooit onder iemands duim zal vallen, een geboren leider, vaak met een bijpassende carrière en een bron van ideeën om degenen onder haar hoede te helpen op hun best te schitteren.

Dat charisma gaat gepaard met vertrouwen en een niet te stoppen innerlijk vuur dat leidt tot een eindeloze drive en een onwankelbaar vertrouwen in zichzelf en haar daden.

De Ram-vrouw heeft al vroeg in haar leven geleerd dat niemand hoopt voor haar belangen te zorgen behalve zijzelf, en dat het leven het beste volledig kan worden aangepakt.

Wanneer je echter de Ram-man tegenkomt, laait er iets van een vonk van herkenning op in de Ram-vrouw.

Ze kan moed, zelfvertrouwen en een drive om te slagen in hem zien, net als die van haar, en het helpt dat hij meestal ook in vrij goede conditie is.

De Ram-man heeft echter oog voor de dames, dus misschien heeft hij een behoorlijk groot contingent bewonderaars, niet dat de Ram-vrouw daarom geeft.

Ze heeft er geen enkele moeite mee om zich door alles heen te snijden wat haar in de weg staat, en evenzo, als ze eenmaal besloten heeft om de Ram-man te achtervolgen, zal er heel weinig zijn om te voorkomen dat ze hem in handen krijgt.

Hij zal geen probleem hebben met die benadering, hij houdt van een eerlijke vrouw die zegt wat ze bedoelt en meent wat ze zegt.

Meer nog, de Ram-vrouw is een sensuele en gepassioneerde ziel wiens fysieke kant meer dan overeenkomt met de intensiteit van die van de Ram-man.

Maar naarmate de tijd verstrijkt, zullen beide partners hun flirterige kanten in de gaten moeten houden.

Natuurlijke charme betekent dat potentiële nieuwe “snoepjes” gemakkelijk komt voor zowel de Ram-vrouw als de Ram-man, en de sensatie van een nieuw avontuur is vaak moeilijk te weerstaan.

De goede punten:
  • De Ram-man is goed gebouwd, atletisch en leuk om mee te babbelen.
  • De Ram-vrouw geniet van haar onafhankelijkheid naast een man die er voor haar is.
  • Het delen van hun ambitieuze kanten maakt het leven van beide Ram progressiever en opwindender.
De slechte punten:
  • Een dwalend oog kan voor een onnodig drama zorgen, het gras is zelden groener aan de andere kant.
  • De Ram-vrouw, die zichzelf toegeeft aan een fout, kan zichzelf iets te vaak op de eerste plaats stellen, waardoor haar man in de kou staat.
  • Als de Ram-man een fout maakt, veel geluk aan hem ertoe te brengen het toe te geven, laat staan zijn excuses aan te bieden.
Relatie tussen de Ram-man en de Ram-vrouw

De Ram-man leeft volgens zijn eigen regels en neemt het leven in een snel tempo dat anderen vaak achter zich laat.

Hij geeft nooit op, geeft zich nooit over en heeft zeker geen tijd om op te geven waar hij voor vecht, koste wat het kost.

Als zijn promotie betekent dat hij 60 uur per week moet werken, doet hij het.

Als zijn volgende grote sportevenement betekent dat hij een afmattend trainingsregime volgt, zal hij zich daar volledig aan inzetten en als het gaat om het winnen van het hart van zijn gekozen liefdesbelang, zorgt diezelfde absolute drang om te winnen ervoor dat hij zijn zin krijgt met zaken van genegenheid.

Voor de Ram-vrouw is zo’n drive alleen te bewonderen, en ze zou willen dat andere mannen zouden navolgen.

Dat gezegd hebbende, ze kan zeker zo goed geven als ze kan, en zelfs de Ram-man zal verrast zijn door haar gedurfde aanpak, directheid in actie en haar niet te stoppen charme.

Het is inderdaad een vurige cocktail, en de Ram-man zou er goed aan doen om niet overweldigd te worden door de wilskracht die hij in de Ram-vrouw voelt.

Ze lijkt misschien een beetje gefixeerd op het behouden van haar uiterlijk, en verhalen over haar dag neigen misschien naar de dramatische kant, maar het valt niet te ontkennen dat zij de enige vrouw is die de Ram-man heeft ontmoet die echt in staat is om zijn snelle tempo bij te houden levensstijl.

Hij kan ontdekken dat zijn talent om alles te laten vallen voor een spontane nacht met de jongens een of twee keer in twijfel kan worden getrokken, als een voorbeeld van een mogelijke botsing in een relatie tussen Ram en Ram-vrouw.

Deze dame krijgt wat ze wil, en als ze iets wil, wil ze het nu. Het probleem is dat de Ram-man op dezelfde manier werkt: een wezen van onmiddellijke bevrediging.

Dat is iets om op de lange termijn op te letten, want zelfs als hij een relatie heeft, zullen andere vrouwen niet stoppen hem in de gaten te houden.

De goede punten:
  • Een vurige verbinding die alle aardse verlangens van de Ram-man vervult en meer.
  • De Ram-man krijgt zijn vrijheid dankzij een partner zonder gedoe die net zo onafhankelijk is als hij.
  • Zijn plotselinge impulsen hebben nu een partner in crime die net zo is als hij.
De slechte punten:
  • Ego-botsingen kunnen vaak voorkomen worden als ze niet vroeg in de kiem worden gesmoord en er kunnen explosieve situaties ontstaan.
  • De Ram-vrouw lijkt zo in beslag genomen door zichzelf en haar eigen kleine drama’s maar pas op, Ram-man, want ze denkt dat van jou!
  • Korte gemoedstoestanden aan beide kanten kunnen vaak molshopen veroorzaken.
Huwelijk tussen Ram en Ram

Ram heeft zo’n verlangen naar avontuur, een liefde voor het leven en zo’n groot respect voor hun eigen vrijheid om te doen wat ze willen, dat veel toeschouwers geloven dat dit het soort mensen zijn dat gewoon nooit zal settelen.

Bovendien houden Rammen van een snel en opwindend leven vol verrassingen, dus langdurige relaties hebben de neiging om snel uit te branden, tenzij ze een partner hebben die kan zorgen voor de soort afwisseling en schittering die ze verwachten maar ook, bijna paradoxaal genoeg te allen tijde loyaal en gul zijn.

Maar zelfs met dit alles in het spel, heeft het geen zin om aan te nemen dat huwelijken met Ram en Ram nooit plaatsvinden. Integendeel, ze gaan elke dag vooruit, en nog beter, vaak gaan ze ver.

Dankzij de impulsiviteit van Ram zou het voorstel zelfs vrij vroeg in de relatie kunnen gebeuren, zo niet de bruiloft in het algemeen. De truc is om het te laten duren!

Gelijkgestemd zijn, helpt het huwelijk van Ram en Ram echter enorm te gaan.

Beide echtgenoten weten dat samenwonen in het huwelijk niet betekent dat ze bij de heup verbonden zijn, en terwijl ze allebei een beetje bezitterig zijn van elkaar, krijgers die hun prijs hebben gewonnen, immers, brengen ze hun vrijbuitende geliefden niet in diskrediet omdat ze het grootste deel van de tijd hun ding willen doen.

Dat geeft hen in ieder geval de kans om ook hun eigen ding te doen, maar deze combinatie zou er zeker voor moeten zorgen dat ze de tijd nemen om volledig en diep met elkaar in contact te komen om het huwelijk op lange termijn te laten duren.

De witgloeiende Ram-vlam laten doven zorgt voor snel verveelde partners die zonder oponthoud aan hun bestaande strategieën beginnen, zonder sentimentaliteit of tijd te veel.

Het leven is te kort om bij iemand te zijn die je niet gelukkig maakt, zou een Ram zeggen.

Toch kunnen deze mensen zo wild en gevarieerd zijn dat verveling vaak verre van het resultaat is.

In feite zouden Ram en Ram ervoor moeten zorgen dat de argumenten die oplaaien niet te heet worden, noch dat ze dingen zeggen die ze niet menen en waar ze later spijt van zullen krijgen in de hitte van het moment.

De hitte van het moment in het algemeen kan er een zijn om op te letten, aangezien zowel de Ram-man als de Ram-vrouw een enorm flirterige streak hebben die niet noodzakelijkerwijs verdwijnt alleen omdat het huwelijk is gesetteld.

In feite zou het op zijn rustigere momenten heel goed kunnen worden verhoogd, het libido van een Ram-persoon is bijna altijd hoog!

Natuurlijk kan er een ramp in deze richting liggen als dit soort gedrag uit de hand loopt, en de beschermende Ram zal zelfs het idee niet leuk vinden dat hun geliefde op een dwaalspoor raakt.

In een fatsoenlijk Ram en Ram-huwelijk vol gedeelde doelen, individuele ambities en veel romantische verrassingen, kan dit paar een vol en verrijkend leven verwachten vol nieuwe horizonten en soepel zeilen.

Mijn laatste gedachten

Ram is een van de meest briljante sterrenbeelden in de dierenriem, en zeer geschikt om grote dingen te bereiken en ver te gaan op basis van de pure wilskracht die ze uitoefenen.

Met veel energie en erg leuk, deze mensen winnen gemakkelijk vrienden en winnen geliefden met evenveel moeiteloze gratie.

Een Ram-Ram-relatie kan een soort mijnenveld zijn, met twee extreem sterke persoonlijkheden die de leiding willen nemen in de mix.

Geen van beiden zal terugvallen op de ander, maar het is voor hen allebei van vitaal belang dat ze zien dat ze slechts zo onevenwichtig met elkaar zijn als ze zichzelf maken.

Een Ram en Ram-combinatie kan zien dat geen van beiden zich terug hoeft te trekken en beiden werken samen om te winnen bij alles wat het leven hen te bieden heeft. Is dat niet wat liefde is?

Gedeeltelijk misschien, maar het gaat ook om het ruige nemen met het gladde en door elkaar blijven plakken, beloften die gemakkelijk worden gedaan, maar niet altijd zo gemakkelijk na te komen als verveling of rusteloze energie toeslaat.

Als Ram en Ram kunnen vermijden om de pot op te schudden omwille van het smerige plezier om dat te doen, is er hier een relatie die veel te mooi is om over het hoofd te zien.

In niemand anders dan een andere Ram kon de Ram-geest de snelheid van ideeën en impulsen vinden waardoor ze allebei door de wereld konden reizen op basis van onderbuikgevoelens en proactieve beslissingen.

Dit zijn een paar pioniers, die gemakkelijk van de wereld hun oester kunnen maken en aanspraak kunnen maken op alles wat ze onderzoeken.

Compatibiliteitsscore voor Ram en Ram: 7/10
Terug naar de Ram relaties