Stier en Leeuw relatie

Trots, sterk, ambitieus en speels, zowel Leeuw als Stier hebben elkaar veel te bieden in een relatie.

Dat gezegd hebbende, kunnen de meningen en het gevoel van trots op elk van deze tekens ook voor veel botsingen zorgen.

Dit paar geeft er de voorkeur aan de dingen op hun eigen manier te doen en zal waarschijnlijk de kop opsteken als er geen compromissen kunnen worden gesloten.

Als je deze sterrenbeelden beter begrijpt, kun je dat soort gedoe en hartzeer voorkomen.

Combinatie tussen de Leeuw-vrouw en de Stier-man

Zelfvertrouwen, zelfs een vleugje arrogantie, smaakt deze combinatie opmerkelijk. Toch zullen de bombastische manieren van de een vaak botsen met de meer low-key voorkeuren van de ander, en dit zal een “maak het of kraak het tijd” voor het paar zijn.

De Leeuw-vrouw en de Stier-man hebben een manier gemeen om er altijd op hun best uit te zien. Zelden zou een van deze mensen het huis verlaten zonder de manen voor Leeuw te temmen, of er zo sterk uit te zien als een os voor Stier.

De Leeuw-vrouw is echter veel meer geneigd om een groter entree te maken dan de Stier-man. Ze geeft er de voorkeur aan dat elk detail van haar outfit, uiterlijk en levensstijl wordt opgemerkt, en is in elk opzicht een sterretje in haar sociale omgeving. Ze maakt gemakkelijk vrienden en heeft er altijd genoeg van.

Ondertussen is de Stier-man net zo gezellig, maar maakt zich niet te druk over wat anderen van hem vinden. Hij weet dat je niet iedereen tevreden kunt stellen, en hij zou alleen maar trouw kunnen zijn aan zichzelf, zelfs als hij het probeerde.

Hij is in ieder geval meer tevreden om zichzelf te behagen, en is goed in het verdienen van een fatsoenlijk loon om dat te helpen gebeuren.

De Leeuw-vrouw ruikt deze neiging tot succes in hem en spint waarschijnlijk naar zijn kracht als hij die verwerft.

De Stier-man is niet bang om zijn mouwen op te stropen en de klus te klaren. In de Leeuw-vrouw ziet hij een glamoureuze kitten die klaar staat om hem te verwennen in ruil voor wat hij kan bieden.

Als gevolg hiervan zijn vroege dates waarschijnlijk chique aangelegenheden, met op de een of andere manier een vleugje sterrenstof of magie van sterallure.

De Stier-man is charmant en goed gepresenteerd, heeft altijd de leukste ideeën en kan de Leeuw-vrouw de meest stijlvolle, afgelegen locaties laten zien.

Beide partners hier zien liefde ook als een spel voor de lange termijn, hoewel de Leeuw-vrouw misschien meer gehaast is om dingen een label te geven dan de langzamere, voorzichtige Stier-man.

Hoe dan ook, naarmate de tijd verstrijkt en de relatie tot rust komt, richt zijn aandacht zich op andere passie projecten.

En daarbij beginnen een paar problemen. De Leeuw-vrouw verwacht genegenheid, aandacht en lof voor alles wat ze doet voor de Stier-man, maar hij kan na verloop van tijd vaak minder demonstratief worden.

Voor hem is de relatie gewonnen en moet deze in een vast ritme komen – maar de Leeuw-vrouw wil romantiek.

Haar constante behoefte aan waardering zou vermoeiend kunnen worden, en de Stier-man zal merken dat hij nooit genoeg kan doen om van slag te raken.

Maar de eigen impulsieve kant van de Leeuw-vrouw, vooral als het gaat om het genieten van mannelijke aandacht, kan ook felle woorden oproepen.

De goede punten:
  • De romantische manieren van de Leeuw-vrouw en de Stier-man versmelten goed met elkaar – beide zijn opzichtig in hun afspraakjes en gebaren
  • De Leeuw-vrouw is een zeer fysieke minnaar, die zeker een beroep zal doen op het legendarische libido van Stier
  • De Stier-man is ambitieus en drijft altijd zijn carrière vooruit, waardoor de Leeuw-vrouw comfortabel blijft
De slechte punten:
  • De Stier-man heeft starre meningen en zal nergens van gedachten veranderen
  • De Leeuw-vrouw wil op dit moment alles goed hebben, wat de Stier-man niet kan bieden of begrijpen
  • De Stier-man heeft een bezitterige manier die de vrijgevochten Leeuw-vrouw wel eens zou kunnen storen
Combinatie tussen de Leeuw-man en de Stier-vrouw

De hoogvliegende Leeuw-man ontmoet de nuchtere Stier-vrouw in deze combinatie, en er is elke mogelijkheid dat vonken zullen overvliegen.

Hoewel ze niet altijd zal begrijpen waarom de Leeuw-man constant de behoefte voelt om zichzelf te bewijzen, waardeert ze zijn humor, warmte en zelfvertrouwen.

Eigenwaarde is in feite zeker iets dat de Leeuw-man heeft. Zijn ego kan van tijd tot tijd een beetje aan de oog-rollende kant zijn, maar hij bedoelt er geen kwaad mee.

Het is gewoon dat, voor hem, de hele wereld een podium is, iedereen een speler en hij de grote held in het midden van alles.

Tegenover hem staat de Stier-vrouw, een vaak verbazingwekkend knappe vrouw met een rauwe en natuurlijke energie voor haar.

Praktisch en geduldig, vriendelijk maar toch niet om mee te spotten, de Stier-vrouw heeft een vrolijke en vaak zeer speelse kijk op het leven.

Als zodanig zullen haar vroege flirtacties met de Stier-man waarschijnlijk draaien om goedmoedige plagerijen, en dit zal goed voor haar werken, tenzij ze per ongeluk het legendarisch hoge niveau van trots vertrappelt dat de Leeuw-man heeft.

Hij is echter een hoop lol en altijd in voor een lolletje, en dit is waarschijnlijk wat de Stier-vrouw het meest naar hem trekt.

Afspraakjes tussen het paar stuiteren van ballroomdanslessen tot boot picknicks langs de rivier tot geheime ontsnappingen naar de kust, en de dingen zijn altijd levendig en vurig.

De Stier-vrouw biedt solide aarding aan haar Leeuw-man en biedt hem altijd troost en liefde wanneer hij thuiskomt van welk avontuur hij deze keer ook voor zichzelf verzonnen heeft.

Toch is zijn altijd aanwezige ego bijna net als een andere deelnemer aan de relatie.

Kortom, de Leeuw-man zal zichzelf altijd onbewust beschouwen als de belangrijkste persoon in de relatie, en dat gaat ervan uit dat hij stopt met nadenken over hoe de Stier-vrouw er überhaupt in past.

Ze zal de Leeuw-man eerlijk vertellen als ze ontevreden is over dingen, maar hij zal het waarschijnlijk als een belediging opvatten en wegsluipen om zijn wonden te likken in plaats van iets te genezen.

Hij verwacht lof en toejuichingen, geen harde kritiek op wat hij niet teruggeeft.

Natuurlijk is de Stiervrouw ook niet altijd een heilige. Ze heeft een manier om zelfgenoegzaam te zijn, of het nu is om binnen te blijven en TV shows te kijken, of haar creditcard te maximaliseren voor afhaalmaaltijden en nieuwe outfits die ze online heeft gekocht.

De Leeuw-man raakt geïrriteerd, maar zijn impulsieve manieren zijn net zo lastig – of ze nu te veel uitgeven aan flitsende gadgets om indruk te maken op zijn vrienden, of dat zijn hoofd wordt omgedraaid door iemand die nieuw is met wie hij geneigd is een ontmoeting aan te gaan.

Het goede punt:
  • Zelfverzekerd en aantrekkelijk, de Leeuw-man heeft meer charme dan hij kan weerstaan
  • De Stier-vrouw is teder en zorgzaam, en weet hoe ze voor haar partner moet zorgen
  • Beide sterrenbeelden hebben hier een romantische kant die een zoetheid geeft aan het begin van de relatie
De slechte punten:
  • De Leeuw-man houdt van de dames, en een relatie houdt hem misschien niet tegen om op een nieuw iemand te letten
  • De Stier-vrouw kan een beetje te traag en stabiel zijn voor de Leeuw-man, die naar opwinding hunkert
  • Beide partners in deze relatie zijn trotse mensen, die geen kritiek op zich nemen of weinig respect accepteren
Huwelijk tussen Stier en Leeuw

Het huwelijk tussen Leeuw en Stier is waarschijnlijk een traktatie – een manier voor deze twee zeer toegeeflijke individuen om het huwelijksfeest van de eeuw te geven.

Het valt natuurlijk niet allemaal op, want Leeuw en Stier zijn allebei nogal monogame verliefde sterrenbeelden. Ze geven er ook de voorkeur aan om voor het leven te paren, en vinden de spelletjes die mensen spelen in de hedendaagse Tinder-cultuur nogal vermoeiend.

Tot dusverre, prima – maar de tempoverschillen en innerlijke filosofieën die we hebben besproken tussen Leeuw en Stier-relaties kunnen enkele complicaties veroorzaken.

Over het algemeen doen ze er allebei voor op de lange termijn, maar het is het beste om je van deze zaken bewust te zijn.

Voordat je je echter op deze kwesties verdiept, moet je er rekening mee houden dat dit wel eens een vrij goede huwelijksmatch zou kunnen blijken te zijn voor rijkdom.

Zowel Leeuw als Stier zijn goed in het verdienen van geld en ambitieus genoeg om intensief vooruit te komen in hun carrière.

Leeuw vindt het leuk om geprezen te worden omdat hij het goed doet, maar merkt misschien dat naarmate de relatie vordert, Stier veel minder geneigd is om veel dingen te willen doen.

Dat betekent niet alleen dat de complimenten opdrogen, maar de Stier-echtgenoot haalt misschien gewoon zijn schouders op als hem wordt gevraagd welke kleur het nieuwe tapijt zou moeten hebben.

Voor Stier is het een echt gebrek aan gedoe – elke optie is goed in hun ogen. Maar voor de Leeuw-echtgenoot lijkt deze passiviteit gewoon een gebrek aan deelname aan de relatie.

Het in evenwicht brengen van de hartstochtelijke behoeften van de een met de minder dramatische neigingen van de ander, is de sleutel om ervoor te zorgen dat dit huwelijk ver gaat.

Mijn laatste gedachten

Leeuw- en Stierparen zijn een opmerkelijk paar, zowel vanwege hun complicatie als hun complementaire energieën.

Onthoud dat geen dierenriem partnerschap ooit echt onmogelijk is als er begrip en compromis in het spel zijn – hoewel deze twee zo koppig zijn dat dat een hele opgave kan zijn!

Leeuw leeft op een snelle manier, terwijl Stier geen haast heeft om iets anders te doen dan slenteren en treuzelen.

Beide partners houden van plezier, maar voor Leeuw is het de sensatie van de achtervolging en voor Stier is het de vreugde van de reis.

Dit betekent dat zowel de verliefde Leeuw als de Stier elkaar veel te leren hebben – de intensiteit van de jacht versus de geneugten van het moment.

Maar de enige manier waarop ze het meeste uit deze gaven zullen halen, is door elk een deel van hun ego op te geven, en dat is in hun beide ogen een zware prijs.

Houd dingen als bezitterige jaloezie van Stier en aandacht voor Leeuw in gedachten, en leer samen lachen.

Leeuw en Stier zijn inderdaad speelkameraadjes als de dingen licht en weelderig worden gehouden – dit is een combinatie waarbij trots voor de herfst komt.

Compatibiliteitsscore voor Stier en Leeuw: 6/10

Terug naar Stier relaties