Weegschaal en Tweelingen relatie

Het is gewoon het ene charmeoffensief na het andere wanneer de gracieuze Tweelingen en Weegschaal samenkomen.

Dit zijn de twee opvallende sociale vlinders van de dierenriem, en de astrologie heeft hen eveneens de gave van het woord gegeven en nog wat.

Maar schuilt er enige diepte achter al dat flirten en fladderen van wimpers? Beide sterrenbeelden hebben subtiliteiten die van essentieel belang zijn om ze te leren kennen.

Combinatie tussen de Tweelingen-vrouw en de Weegschaal-man

De socialite en de tijdloze heer van de astrologie ontmoeten elkaar hier, en vlinders zullen zeker in de magen van beiden rondfladderen.

Het is gewoon een vraag of de kriebels de overhand krijgen, en of twee snel bewegende geesten later nog steeds in elkaar zullen opkomen.

De Tweelingen-vrouw is levendig, bruisend en altijd klaar met een grapje en een grijns. Ze is vaak begaafd met een goed uiterlijk, maar gebruikt ze niet per se om haar weg te krijgen – dat is volgens haar waar haar snel bewegende geest voor is.

Ondertussen is de Weegschaal-man klassiek knap, en heeft hij ook een ouderwetse kijk op liefde en romantiek die nooit uit de mode raakt.

Hij geeft niet gemakkelijk zijn hart weg en weegt het potentieel van elke partner die hij tegenkomt af voordat hij zichzelf laat gaan.

Als zodanig zullen vroege dates tussen de Tweelingen-vrouw en de Weegschaal-man waarschijnlijk een sfeer van koele beleefdheid over zich hebben, passies die nauwelijks op hol slaan totdat de ware bedoelingen van de relatie zijn vastgesteld. Op deze manier de tijd nemen, blijkt later vaak lonend.

Het paar zal waarschijnlijk het gesprek van de dag zijn wanneer ze voor het eerst samenkomen, niet in de laatste plaats omdat de uitgebreide vriendenkring van zowel Weegschaal- als Tweelingen-partners de neiging hebben om de relatie lang eerder te zien aankomen.

De Tweelingen-vrouw is zelf ook een babbelbox, evenals een broeinest van roddels.

De Weegschaal-man zou zonder de laatste kunnen, maar kan het niet helpen, maar hij houdt van de eerste, en krijgt de kans om over zijn passies en interesses te praten met een goede luisteraar.

Hoe geweldig is dit voor hem – hij is iemand die de behoeften van anderen zo voor zichzelf stelt dat hij vaak niet de kans krijgt om gewoon zichzelf te zijn. De Tweelingen-vrouw geeft hem die kans, en hij bewijst in ruil daarvoor loyaal en toegewijd.

Ze zou er goed aan doen om dat gebaar terug te geven, maar wil er niet te snel bij zijn, omdat ze zo’n vluchtige liefhebber van vrijheid is.

Ze is ook een beetje een natuurlijke flirt, die op zichzelf problemen kan veroorzaken als ze niet goed wordt aangepakt – met een liefde als die van de Weegschaal zal ze waarschijnlijk niet afdwalen, maar ze moet wel nieuwsgierig zijn.

De relatie heeft voldoende balans tussen alleen tijd en tijd voor een koppel om beide snel bewegende mensen tevreden te houden, maar op de langere termijn moet er genoeg gebeuren tussen het paar om niet te vervelen van elkaar.

Gelukkig komen er voortdurend nieuwe ideeën en frisse perspectieven in deze relatie, dankzij de ambities en evenwichtige kijk van de Weegschaal-man en de nieuwsgierige aard en het leervermogen van de Tweelingen-vrouw.

De goede punten:
 • Beide partners zijn voor het grootste deel luchtig en onbezorgd, waardoor dates een match natuurlijk vloeien
 • De Weegschaal-man heeft een mooi charisma en weet altijd precies wat hij tegen zijn Tweelingen-vrouw moet zeggen
 • De humor en het intellect van de Tweelingen-vrouw inspireren de Weegschaal-man en verheffen hem wanneer hij zich innerlijk onevenwichtig en niet goed voelt
De slechte punten:
 • Beide partners nemen de tijd om beslissingen te nemen, en tussen hen zou het nergens snel kunnen gaan als niemand een weg vooruit kan kiezen
 • De Weegschaal-man is erg passief en lijkt nooit te weten wat hij wil doen als het paar samen is
 • De Tweelingen-vrouw vertelt vaak kleine witte leugens zonder het te beseffen, wat over de lijn zou kunnen schaden
Combinatie tussen de Tweelingen-man en de Weegschaal-vrouw

Met de gave van het woord en een snelle reactie op alles dat naar hem wordt gegooid, lijkt de Tweelingen-man zonder zorgen door het leven te waaien.

In werkelijkheid verteert zijn geest altijd iets om je zorgen over te maken, maar hij laat het zelden zien – het leven is voor hem een zeer actuele aangelegenheid.

Ondertussen is de Weegschaal-vrouw een sereen en inzichtelijk persoon, vaak in staat om tot op de bodem uit te zoeken hoe en waarom mensen zich gedragen zoals ze doen.

Ze betrekt zichzelf er echter zelden rechtstreeks bij, in plaats daarvan werkt ze als bemiddelaar of concentreert ze zich op het brengen van harmonie in haar eigen leven.

Haar gave voor esthetiek betekent dat haar uiterlijk vaak aantrekkelijk is, maar ze gaat alleen uit met degenen die haar kunnen laten zien dat ze een langetermijnperspectief hebben en dat ze veel respect voor haar te bieden heeft.

De Tweelingen-man verveelt zich snel, dus hij zal daar overheen moeten komen en zich hier voor de lange termijn moeten inzetten.

Gelukkig heeft hij waarschijnlijk de aandacht van de Weegschaal-vrouw getrokken dankzij zijn vrolijke kijk en fantastisch gevoel voor humor.

Beide sterrenbeelden die hier bij betrokken zijn, leiden een druk leven, vooral sociaal, dat in evenwicht moet worden gebracht met de tijd om te daten als de relatie van de grond wil komen.

De Weegschaal-vrouw is zeer romantisch, zo erg zelfs dat ze soms meer verliefd lijkt op liefde dan op de realiteit van hard werken en kwetsbaarheid die daarmee gepaard gaat.

Ze is natuurlijk niet bang om haar mouwen op te stropen en de problemen uit te praten als ze zich voordoen, maar ze wil zeker uitgelokt worden.

De Tweelingen-man is meer dan in staat om de perfecte gentleman te zijn, dankzij hoe adaptief hij is en hoeveel facetten van zijn persoonlijkheid zich verdringen om een positie binnen hem.

Omdat hij echter zo’n veelzijdig wereldbeeld heeft, heeft hij zijn ogen waarschijnlijk evenveel ergens anders als op de Weegschaal-vrouw.

Ze zal hem snel recht zetten, hoewel het even kan duren – ze is niet iemand die de boot laat schommelen. Sterker nog, na verloop van tijd zal ze de Tweelingen-man misschien te veel laten wegkomen met een aanraking, maar hij is niet van plan een schurk te zijn als hij weet wat goed voor hem is.

Zo lief en zo diep is de liefde en het mededogen van de Weegschaal-vrouw dat alleen een dwaas zich eraan zou onttrekken, en de Tweelingen-man is niet gek.

Hij focust en legt zijn zwervende wegen snel op, waarbij hij zich committeert aan de langdurige band die de Weegschaal-vrouw altijd al heeft gewild.

Samen zullen ze moeiteloze charmeurs zijn die de beste feesten organiseren en altijd worden beschouwd als eregasten bij elke gelegenheid, en ze staan klaar om een lang en succesvol leven te leiden.

De goede punten:
 • Beide partners zijn spraakzaam en levendig, wat zorgt voor een elektrische lucht in vroege dates
 • De Weegschaal-vrouw is zo vrijgevig en liefdevol als maar kan, en kan niet genoeg doen voor de Tweelingen-man
 • Het snelle verstand van de Tweelingen-man houdt de Weegschaal-vrouw altijd opgewekt, vooral als haar zorgen de overhand krijgen
De slechte punten:
 • Beide sterrenbeelden kunnen plotseling zonder waarschuwing van gedachten veranderen, wat een aantal onwelkome wendingen geeft aan een verder stabiel leven
 • De Tweelingen-man heeft oog voor de dames, hij kan nooit stoppen met zich over te geven, en als hij zich verveelt, zal hij in de verleiding komen om af te dwalen
 • De Weegschaal-vrouw is cool en onverschillig in de vroege datingsdagen, waardoor het lijkt alsof ze niet geïnteresseerd is – mogelijk beëindigt ze de relatie voordat deze kan beginnen
Huwelijk tussen Weegschaal en Tweelingen 

Het is meteen belangrijk om te bedenken dat Weegschaal de meer romantische van deze twee astrologische partners is, en waarschijnlijk veel meer in het idee van een Tweelingen- en Weegschaal-huwelijk in het algemeen.

Hoewel Tweelingen de reputatie hebben dat ze verlegen zijn, zijn ze niet zo ongunstig tegenover het huwelijksleven als soms wordt beweerd.

Het is allemaal een kwestie van timing en perspectief. Als een geboren romanticus heeft de Weegschaal waarschijnlijk al vanaf zeer jonge leeftijd over zijn huwelijk gefantaseerd en gaat hij vaak relaties aan met het idee dat deze persoon wel eens degene zou kunnen zijn die ze tot hun echtgenoot maken.

Ondertussen is Tweelingen gefascineerd door de breedte van wat het leven te bieden heeft, en wil ze graag zoveel mogelijk verschillende kanten van hun persoonlijkheid zo veel mogelijk verschillende ideeën laten ervaren voordat ze zich ergens op vestigen.

Dat geldt vooral voor de liefde, waar relaties de neiging hebben om snel te gaan en snel uit elkaar te vallen.

Echter, als Tweelingen en Weegschaal eenmaal trouwen, wordt de manier waarop elk van hen openstaat voor de behoeften van de ander, om nog maar te zwijgen van het niet al te emotioneel aanmatigend zijn, wederzijds gewaardeerd.

Vrijheid is belangrijk voor zowel Tweelingen als Weegschaal, en beide partners krijgen hun ruimte.

Tweelingen mag het feit dat ze kunnen komen en gaan wanneer ze willen, natuurlijk niet beschouwen als een indicatie dat ze volledig van de haak worden gelaten om ondeugend te zijn.

Weegschaal zal niet staan voor leugens of bedrog, en alle pogingen van de Tweelingen-echtgenoot om de wol over hun ogen te trekken, zullen snel worden stopgezet.

Natuurlijk houden Tweelingen en Weegschaal niet van drama, en daarom is hun huwelijksleven waarschijnlijk harmonieus en intellectueel stimulerend.

Weegschaal moet Tweelingen misschien van tijd tot tijd een duwtje in de rug geven om romantische gebaren te maken, maar over het algemeen is dit een band die duurt, met veel voldoening.

Het huis dat deze twee samen bouwen, zal waarschijnlijk ook mooi en onberispelijk zijn.

Tweelingen zal waarschijnlijk een grote bibliotheek met gevarieerde boeken vergaren, en Weegschaal zal elke kamer ruim, luchtig en uitnodigend maken – een populaire locatie voor huisfeesten en bijeenkomsten voor de komende jaren.

Mijn laatste gedachten

Over het algemeen is de astrologie het erover eens dat overeenkomsten tussen sterrenbeelden van hetzelfde element gewoon uit de deur werken.

Maar natuurlijk, ervan uitgaande dat elke relatie gewoon werkt zonder enig onderhoud en investering, is het verkopen van het betrokken paar een beetje tekort.

Maar ondanks dat, zijn er zoveel harmonieuze aspecten aan de compatibiliteit van Tweelingen en Weegschalen dat veel van de problemen de neiging hebben om voor zichzelf te zorgen.

Dit wordt waarschijnlijk geholpen door het feit dat beide partners zo communicatief zijn.

In feite zullen conversatie en gebabbel waarschijnlijk een groot deel uitmaken van het leven van verliefde Weegschaal en Tweelingen.

Er zal nooit een ongemakkelijke stilte zijn, en er zijn zoveel ideeën om te verkennen en manieren van leven om te bespreken dat ze vaak tot in de kleine uurtjes kunnen blijven nadenken en debatteren over het leven.

Deze intellectuele diepgang maakt de emotioneel koelere manier om van elkaar te houden meer dan goed.

In andere relaties worstelen Tweelingen en Weegschaal soms met het openen van hun hart, het vinden van wat erin zit, moeilijk te evalueren en onder woorden te brengen.

Maar met elkaar stromen deze ideeën vrij en natuurlijk, en er zijn zeer zelden momenten waarop emotionele overmaat een rol speelt.

Vlinders in de buik en vluchtige blikken door de kamer zijn er echter in overvloed – een plezier voor de romantisch ingestelde Weegschaal.

Dit is een relatie waarin twee van de grootste charmeurs van de dierenriem samenkomen en ontdekken dat ze hun match hebben gevonden door te denken dat alleen charisma hen zal helpen.

Dit moedigt zowel Tweelingen als Weegschaal aan om samen te groeien door meer serieuze en open manieren te vinden om te zijn, en versterkt hun band des te meer – hopelijk een leven lang.

Compatibiliteitsscore voor Weegschaal en Tweelingen : 9/10

Terug naar Weegschaal relaties